Spor aç karna mı yapılır tok mu, kahvaltı yaptım bir saat sonra spor yaptım
2 ay
Spor aç karna mı yapılır tok mu, kahvaltı yaptım bir saat sonra spor yaptım
Cevap
4Cevap
Spordan 1 saat öncesinde yemek yiyebilirsin
Tamam yaptiktan sonra peki meyveli yogut var onu yiyecem simdi bide tavuk piav simdi mi yesem aksama dogru mu
Sana kalmış tavuk pilavı şimdi ye meyveli yoğurtu sonra bence
Tıka basa yemeni önermem
Buraz fazla kacırdım ama dikkate alacam
Ben genelde spordan 1 saat önce prinç patlağı yiyorum sonrasında ise protein ağırlıklı besleniyorum
Erkek kardesim de oyle yapiyor rsfjne seker yerine hurna muz baska seyler tuketjyor. Ben daha yeniyim de dikkat edecem bakalim. Vertigo var bende reflu filan o etkiliyor bilmiyorum da
Evet meyve şekeri tüketiyorum bende sende kardeşine uyum sağla faydasını görürsün
Zübe marka var onun urunleri iyi mi kuru meyve filan oluyor
Böyle ıvır zıvıra para bayılma sana beslenme düzenimi anlatayım az yemek yiyorum her öğünümün yanına 3 tane haşalanmış yumurta yiyorum pilav fazla tüketmiyorum kardiyoya önem veriyorum 30dk koşuyorum günlük en az 10k adım atıyorum hareketli bir rutinim var zaten günlük 5 litre su tüketiyorum bunu creatin kullandığım yapıyorum senin için 3 4 litre arası ideal
Eskiden dövüş sporları ile ilgilenirdim sonrasında 5 6 yıl ara vermek zorunda kaldım sakatlıklarım yüzünden kilo aldım biraz bak spora başlayalı tekrardan 2 ay oldu ve fit görünüyorum göbeğim vardı yok oldu insanlar şaşırıyor görünce
Tamamdir dikkate alacagim ben cok kilolu degil sadece 5 kilo fazlam var boyuma gore hem saglikli olmak icjn
Peki sana kolay gelsin
Yemekle spor arasında minimum iki saat olmalı
Tamam ben cok yanlis yapmisim tamamen ekmegi kestim bir hafta sorun olur mu ki ya bide sekeri de ayni sekilde ama meyveli yorurtlar var ya onardan yiyebilirmiyim. ki
Aç karna yapılır ama önce ısınman lazım
Isinmadan yapmistim ondan oldu sanirim
Devamlılık haline getirirsen zamanla geçer
Bana göre aç yapılmalı
En az iki saat olmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aç karna hafif kardiyo olur ama ağırlıkta tokken performans daha iyi olur kanka 🏐 Kahvaltıdan 1 saat sonra bacak–kalça yapınca mide bulantısı genelde normal, özellikle squat, lunge, hip thrust varsa.
Bir dahaki sefere daha hafif kahvaltı yap, porsiyonu azalt, spora da 1,5 saat sonra başla. Su içmeyi abartma, minik yudumlar al 💧 Zamanla vücut alışıyor, sakın pes etme, o kalça hedefi cebinde 🔥🍑🏋️♀️