Evet arkadaşlar Galatasaray deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek derbi öncesi kritik 3 puan aldı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek derbi öncesi kritik 3 puan aldı. Maçı nasıl buldunuz?

İlk yarı bu maçı rahat kazanır havası verdi. 2. yarı golü yedikten sonra maçı sıkıntıya soktu. Son dakikalarda golü yiyeceğiz diye aklımdan geçmedi değil. Yani ahım şahım bir futbol oynamadı ama karşısındaki de ligin zayıf ekibi Gençlerbiliği'ydi.
Bakalım, haftaya derbi ne olacak?
Derbide karşısında güçlü, iyi oynayan, hırslı bir Fenerbahçe olsa kazanamaz diyeceğim ama onlarda da iş yok 😄
10 kişi kalan takımdan, şampiyonluk yolunda gitmek isterken son dakikada gol yiyip, berabere kalıyor.
Derbide Osimhen varsa, Galatasaray kendi evinde de oynadığı için avantajlı olur.
Derbiyi Fenerbahçenin oyunu belirleyecek.
Galatasaraylı oyuncular çok yorulmuş duruyor lig bitsede seneye bu tempo olmasa diyorlar (klasik Türkiye spor kültürü)
Yazın bunlar dünya kupasındada oynayacak hemde berbat sıcaklarda ( vancouver, Los Angelos sıcakları berbat)
Bence gelecek yıl Türk takımları uluslararası nal toplar çünkü dinlenemeyecekler ( biz millet olarak yatmayı severiz)
Buz gibi golü vermedi hakem.
MHK bu maçta Fenerbahçe maçı gibi olsun diye ugraştı ama hakem iptal ettiği golde hata yaptıgını anladı.
Bu ülkede hep birilerinin kendi planları var.
Galatasaray olsam haftaya MHKve TFF Başkanın neler yapabilecegine hazır olurdum.
Maça katiyen beraberlik için çıkmamalı çünkü hakemler (Yasin Kol büyük bir ihtimalle) bol bol kart gösterecedir ve hem o maç hemde gelecek maçlar riske girer
Gol oluyor vara gidiliyor var ofsayt kararı veremiyor çizgi çekemiyorlar ne hikmetse orta hakeme ofsayt soruyor. Orta hakem neye göre ofsayt veriyor? Zaten değil. Gençler ceza sahasında kendini atsa penaltı vercek
@Geiltoy @scorpion026 Arkadașlar pozisyonu defalarca izledim topa yunus'un etkisi olabilecek diye ofsayt diyorlar ama yunus'ta ofsayt değil. Yayıncı kuruluşun çektiği çizgide yunus rakibiyle aynı hizağıda yani ofsayt değil. Var hakemleri resmen lige ayar veriyor ve bunu TFF'nin başında ki zat organize ediyor. Yani var hakemleri Ibrahim Hacıosmanoğlu ve Ferhat Gündoğdu'nun veya kapalı kapılar ardında onların da üstünde birilerinin talimatıyla türk futboluna yön veriyorlar! Eski TFF başkanı Mehmet Büyükekşi'nin aldığı en doğru karar yabancı var'ı getirmekti ve işler düzelmişken tekrar yerli var'a neden dönüldü? Ibrahim Hacıosmanoğlu, Ferhat Gündoğdu'nun bütün banka işlemleri hesapları gayrimenkul varlıkları başkan olduktan sonra ile aldıkları her şey. Akrabalarının, eşlerinin, çocuklarının bütün hesap işlemleri ve başkan olduktan sonra aldıkları gayrimenkuller hepsi incelenmeli. Var üstünden hakemler üzerinden büyük vurgun yapıyorlar!!
@scorpion026
Net degil insiyatif ofsayt kararı verilmesi gerekiyor onedenle hakemi çagırdılar deniyor.
Bende, golü sahada ilk önce veren hakem, neden VAR TVsi önünde inisiyatifini degiştiriyor diyorum.
VAR sana bırakmış, sende aynı kararında kal!
Demekki kurallardan anlamıyor vrfe tv başında yunus ofsaytta sandı.
Klasik Türkiye, TFF ve MHK olayları.
Zaten MHK Başkanının Galatasaray maçı hakemlerine 1ay önceki seminerde neler söyledigini Erman Toroglu yazmıştı
Galatasaray bayağı mental dayanıklılık testi verdi kanka ⚽️ Derbi öncesi böyle deplasmanda 3 puan almak kondisyon maçı gibi, nefes açar. Oyun zaman zaman sıkışsa da kazanma alışkanlığı şampiyonlukta en kritik detay. Sen de maç izlerken evde boş durma, hafif plank, squat, lunge yap, hem stres atarsın hem forma girersin 🏋️♀️🔥
Cevap
4Cevap
belliydi kazanacakları.. fenerbahçe şampiyon olmak istiyorsa haftaya beraberlik için değil galibiyet için sahaya çıkmalı inanın ne olacak bilmiyorum
Bir golü yediler ofsaytmiş yazıklar olsun gs yinede şampiyon olacak
Bu sene de şampiyon olur seneye Allah kerim.
Çok rahat geçen maçın içine hakem s. çıyor resmen
İzlemedim sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?