Evet arkadaşlar pozisyon kesinlikle penaltı değil. Fenerbahçe üstün oynadı Ersin kalesinde devleşti evet ama Agbadou'nun pozisyonu kesinlikle penaltı değil ve müdahale topa! Bu hırsızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadaşlar pozisyon kesinlikle penaltı değil. Fenerbahçe üstün oynadı Ersin kalesinde devleşti evet ama Agbadou'nun pozisyonu kesinlikle penaltı değil ve müdahale topa! Bu hırsızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben de ilk başta penaltı demiştim ama Erman Toroğlu ve Fırat Aydınus'u izledim. Olayı detaylı anlattılar. Penaltı değilmiş. Siz de zaten pozisyonu iyi analiz etmiştiniz. Beşiktaş adına büyük haksızlık olmuş.
Ahmet Çakar'da Penaltı Değil, dedi.
youtube.com/shorts/9EB1AyiXjPI?is=N0UOBS5OW4vtlZuw
VAR araştırılmalı, kendilerinin ve ailelerinin hatta yakın arkadaşlarının banka hesapları ve telefon görüşmeleri incelenmeli. VAR'a çağırmamak büyük skandal.
Bence de.
Ahmet Çakar'ın yorumu
➡️ youtube.com/shorts/lxLfPrQJ2b8?is=Xz5x9xYSrXgre3p3
Erman Toroğlu'nun yorumu
➡️ youtube.com/shorts/BuBplH8WBac?is=yz5QviHIvrAxJ1du
Fırat Aydunus'un yorumu
➡️ youtube.com/shorts/xdNPFJolFvA?is=vGcd_COO9Cqw7chS
Fenerin hücum hattı biraz becerikli olsa son dakika penaltıya falan kalmadan ikinci yarıda fişi çekerdi 80e kadar son dakika böyle bir penaltı sonucu yenilmek üzdü kötü oyunumuza rağmen bir puan alsaydık iyi olacaktı
Bu maç sonrasında tansiyonun yükselmesi çok normal kanka, derbiler zaten ülke nabzı. ⚽ Hakem kararı bence de tartışmaya açık, “skandal” diyen de olur, “temas var penaltı” diyen de. Ama hırsızlık, komplo moduna çok girince keyif kaçıyor.
Hakemleri değil, formunu kontrol edebildiğin alanı düşün. Sen sinirini tempolu yürüyüşe, koşuya, HIIT’e dök, hem stres atarsın hem göbek gider. 🏃♂️💪 Derbiler geçer, kalan karın kası olur. 😎
Cevap
12Cevap
Süperlig şaşırtmıyor.
Yazacaklarımdan kendim korkuyorum, arkadaşlarıda korkutmaya hakkım yok, anladın sen kardeşim
Bjk kötü oynadı dogru ama penaltı değildi. Hakem çok basit bir karar verdi
Bu oyun ile FB şampiyon olaamz.
Hak etmediler kocaman bir HAK ETMEDİLER söylenilecek çok söz vardı ilk defa bir maça bu kadar sinirlendim
Hahaha zorunuza mı gitti
Madam 😂😂 golümüze ofsayt dediler yayınlamadılar 😂😂 başka bir pozisyonu saniyesinde yayınladılar😂😂 bu hayatta ya Fenerbahçelisin ya da Fenerbahçe düşmanı 🙃
www.instagram.com/.../?igsh=NnhjY21zdG83ZTFu
İyi ki
Fenerbahçeliyim 😎😎
Ben takım tutmuyorum, Fenerbahçe’ye de karşı bir insan değilim 😃 ama adaletsiz olan herşeye karşıyım. Sevinin tabi ama keşke… neyse 😁
Adaletsizlik mi 😂😂😂 bu ülkede adalet 1000 liraya karaköyde vizete veriyordu diyeceğim de orası da kapandı 🙃 İyi olan kazandı madam bu gece hakkımızla aldık ✍️
Almadınız Patron almadınız hepimiz izledik o maçı 😃 neyse bak seninle tartışmayacağım 😁
Bende izledim 🙃 madam hakkımız yenilsede aldık bu maçı sonuna kadar 😎😎
İyi, güle güle yaşayın sevincinizi 😁
🌸🌸🌸
Kocaelispor-Beşiktaş maçında Kocaelispor'un 2 penaltısı verilmedi! Beşiktaşlılar o zaman ''ağlama'' diyordu Kocaelispor'a!
Adalet herkese lazım... Ne oldu şimdi? Ağlıyor musun Beşiktaş? Oynaaaa...
Kardeşim maç kocaelispor maçı değil ha o günde ben adalet diye bağırdım. Ama o maçta kocaelispor'un haklı 2 penaltısı verilmedi diye haksız verilen penaltıya haklı mı diyelim? Bu Beşiktaş'ı benden daha sert eleştiren var mı sitede merak ediyorum, bu kadrodan bir halt olmaz diyen bu takıma gelecek sezon en az 5 tane direkt ilk 11 oynayacak oyuncu alınması lazım da diyen benim ama dünkü maçta olmayan penaltıya penaltıda demem kimse kusura bakmasın. Pozisyon hem dışarıda hemde faul değil. Fenerbahçe'ye gelince Fenerbahçe dün galibiyeti hak edecek futbol oynadı ersin kalesinde devleşti o ayrı ama pozisyonda penaltı değil. Şimdi soruyorum hani " yapı" vardı? Yapı kime çalışıyor? Veya bundan sonra Fenerbahçe yapı var diyebilecek mi?
Eleştirim şahsına değil, Beşiktaş camiasına... Biz o gün stadta isyan ederken Sergen Yalçın Kocaelispor ile dalga geçiyordu. Adalet dediğim gibi herkese lazım...
Anadolu takımlarına karşı her zaman üstten bakan ve saha dışında yenmek için elinden geleni yapan İstanbul takımlarının birbiri ile yaptıkları maçlardaki isyanları bana çok suni geliyor...
Tamam doğru söylüyorsun ama bıktık artık bu hakemlerden. Belli ki ibrahim hacıosmanoğlu ve ekibi ve büyük kulüplerimiz yabancı var falan istemiyor. Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kapalı kapılar ardında var hakeminin türk olması yönünde görüşü olduğunu düşünüyorum. Kameralar önünde ise yabancı hakem adalet vesaire diye taraftarlarına şirin gözükmek için açıklamalar yapıyorlar. Sezon başından beri var'dakiler yabancı hakem olsa Fenerbahçe'nin 10, Galatasaray'ın 8 belki Beşiktaş ve Trabzonspor'da 3-4 puanı daha az olurdu. Bence var hakemlerine Tff başkanı mhk başkanı vesaire talimat veriyor bunun başka açıklaması olamaz.
Ben artık lig takımı tutmuyorum çok sıkıldım bu lig oyunlarından
Yarışa tutunup tutunamayacağını ali sami yen stadı söyler
Bide ceza sahası dışında bu türk futbolundan bi bok olmaz sadece lig zevkli olsun diye feneri yarışta tuttular umarım gs göztepeyede yenilir okan hocaya sinir olmaya başladım
Gs maçı olsaydı yöneticiler heryere çıkar bi yerlerini yırtana kadar konuşurdu ama maşallah sergen vs pek kibarlar. Hani gs maçında hakem diye ağlayan bjkliler kafalarını kuma gömdüler. Boşa demiyoruz salıncak diye
evet sergen kibarca eleştirdi
onlar hala der çünkü kendi çamurlarını atmaya calısırlar
Penaltı olsa da olmasa da var cagirmaliydi nokta
Beşiktaşlı oyuncu topu uzaklaştıramadan Fenerbahçeli oyuncuyu akabinde düşürdüğü için kesinlikle penaltı. Nene düşürülmeseydi topla devam edebilecekti.
Hakem hocaları bile buna penaltı dedi. Portekizli hakemler bile penaltı dedi siz değil diyorsunuz IFAB kurallarını girin okuyun bari biraz
Bana göre pozisyon faul değil hatta bir çok eski hakeme görede faul değil. Hadi diyelim ki biz yanlıș yorumluyoruz ve portekizli hakemlerin dediği gibi faul var, öyle olsa bile pozisyon yüzde yüz ceza sahası dışında yani penaltı olamaz. Sırf bunun için bile var'ın çağırması lazımdı.
Profilinde Erman Toroğlu olan birinin bunu söylemesine şaşırmamak lazım. Neyse o profili değiştir seni o zaman ciddiye alırım
Yanık kremi al
Yanık kremi al eczaneden
Yanık kremi al onu kullan
Yanık kremi kullan
Ligde ki hırsızlar belli.
İptal edilmeli.
Şikebahçe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?