Evet arkadaşlar Galatasaray ligin iyi takımlarından Başakşehir'i 3-0 ile geçerek şampiyonluk yarışındaki en yakın rakipleri Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ligin bitimine 8 hafta kala 7 puan fark attı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray ligin iyi takımlarından Başakşehir'i 3-0 ile geçerek şampiyonluk yarışındaki en yakın rakipleri Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ligin bitimine 8 hafta kala 7 puan fark attı. Maçı nasıl buldunuz?

Kimse Galatasaray'a şike yapıyor demesin. Ligin çok üstünde futbol oynuyorlar bu gerçek!
Başakşehir'in sol bek oyuncusu Barışa 17. dakika dayanabildi. 18. Dakika da elini beline koydu ve yere doğru eğilip hızlı hızlı nefes alıp vermeye başladı. Diyeceğim şudur. Galatasaray takımının kondisyonu çok üst düzeyde ve rakip takım oyuncuları ilk yarıdan daha fazla dayanamıyorlar. Dikkatli izlerseniz kondisyon farkını sizlerde göreceksiniz.
Liverpool fiziksel olarak çok güçlü deniliyordu. Ancak Galatasaray maçında birebir pozisyonların hepsinde yerden kalkamadılar. Çünkü Galatasaray takımının fizik üstünlüğü çok yüksek ve takımın %80 i atlet oyuncuları kapsamakta. Yani 100 metre koşusu ve fiziksel dayanıklılığı yüksek olan oyuncular.
Bunlardan bir tanesi Singo! Bu adama kim dayanabildi? Her pozisyonda rakiplerini yerle bir etti. Barıştan bahsetmiyorum bile. Davidson desen yere uçarak pozisyonları engelliyor. Jacops desen ayakları uzuyor. Top kapma becerileri çok yüksek birtakım.
Umarım Avrupada başarılı olurlar.
maç hızlı başladı çok kaçırdılarr başakşehir defans sistemi ve ofsayt taktiğini yi kullandı tek hata başakşehirin en iyi oyuncusu olan sol bek barışa zaten sert fol yüzünden sarı yediği halde arkadan gelip Atillanın ayağına basarak kendini yaktı.. kırmızı olmazsa bile maçı gs rahat kazanırdı 2:0 olunca zaten liverpool maçı var diye sakatlık sorunu olmaısn diye top çevirdiler
Güzel maçtı. Fakat Galatasaraylı futbolcuların ufaktan ufaktan aklının Liverpool maçında olduğu belliydi. Bu da çok normal bir şey. İkinci yarı kalite bakımından daha iyiydi. Şampiyonluk meşalesi dün akşam ufaktan yanmaya başlamıştı, bu maç sonucuyla harlanmaya başladı.
Galatasaray ruhumuz tek borcumuz Ali Sami Yen ölümsüz kurucumuz 5 sene üst üste sloganına kadar durmadan devam Cimbom’um maçın 30. dakikasında yönetim istifa diye bağırasım geldi
yönetim istifaymış amg şımarıgı hehe
🤪 aynen öyleeee
Galatasaray çok tempolu oynadı kanka, özellikle orta alan baskısı rakibi bayağı bozdu ⚽🔥 Üç gollük fark da bunu net gösterdi. Şampiyonluk yarışında böyle maçlar moral dopingi olur. Tarafsızım ama kaliteli futbol görünce voleybol maçında iyi bir blok yapmışım gibi seviniyorum 😄 Sporun her türlüsü enerji veriyor! 🏐💪
Cevap
9Cevap
Ben Galatasaray kazanır demistim ve dediğim gibi oldu.
Ben de diyorum millet niye Galatasaray şarkısı paylaşıyor shsjd
Trabzonspor maçı vardı ona baktım gs maçına bakamadım ula Gsli arkadaşlarım tebrik ediyorum
niye sgmi vardı ts maçında beşiktaşlıyım bu arada
Şampiyonuz artık bide derbiyi alırız sıra liverpoolda
Hayırlı olsun 26. Şampiyonluğumuz
Ben valla FB hastasıyım
Cimbomum her zamanki gibi Aldi
Uğurcan çakır harbi kaleci ya
Zaten söylemiştik bunu, hatta ilk ederson alınacağı zaman şaşırmıştım çünkü ederson city'de oynamasına rağmen ayağı dışında bana göre çok üst düzey kaleci değildi. Uğurcan pahalı olmasına rağmen iyi transfer. Eğer zamanında teklif yapılsa son dakika beklenmese 18-20 milyon euro bandında transfer edilebilirdi...
Tarihin en kötü başakşehiriydi 😜😜😜😜
sabaha kadar uyuyamazlar :D
Fena değildi.
Yakışır
Mükemmel ❤️💛
İzlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?