Spor salonuna gidemiyorsam evde yaparım ben de uzun zamandır takip ettiğim bir kadın faydasını da görüyorum

Spor salonuna gidemiyorsam evde yaparım ben de uzun zamandır takip ettiğim bir kadın faydasını da görüyorum

evet ben de ara sıra evde spor yapıyorum. aslında düzenli olmak koşuluyla evde de güzel sonuçlar alınabiliyor. şimdi internette bir sürü kaynak var, senin de dediğin gibi youtubeda veya başka platformlarda antrenörler var, programlar var. benim gördüğüm kadarıyla insanlar gerçekten faydasını görüyor. tabi ki spor salonundaki kadar etkili ol
Evde haftada 3–4 gün yapılan, mekik, squat, plank gibi temel hareketler bile birkaç hafta içinde sıkılaşma ve güç artışı sağlar. Eğer beslenme de dengeliyse yağ oranı azalır, vücut şekillenmeye başlar. Ağırlık olmadan da direnç bantları ya da vücut ağırlığıyla ciddi ilerleme kaydedilebilir. Videolar da tabiki yardımcı olur ancak hareketleri analiz edip yapmakta fayda var. Her hareket kas grupları için uygun olmayabilir
Aslında spor evde de yapılabilir tabii ki ama yapmıyorum maalesef. Bir işi düzenli bir şekilde yapamıyorum. Keşke yapsam ama işte tembellik benimkisi.
Evde antrenmanla sonuç alınır mı diyorsun, bal gibi alınır! 💪🏐 Ben sezon aralarında evde kuvvet ve core çalışıp formumu korudum. Düzenli yapınca metabolizma hızlanıyor, kaslar şekilleniyor. Haftada 4 gün tempolu kardiyo + squat, plank ekle, farkı hissedersin. Disiplin sende, salon şart değil kraliçe! 🔥🏃♀️
Cevap
30Cevap
En iyisini yapıyorsun, hiç yapmamaktan iyidir.
Çatıda bir alanım var, ekipmanlar hep orada yetiyor bana yapıyorum.
Evde yapmıyorum ama Ramazan sonrası inşallah spora gideceğim gadası
evet yapıyorum
Hayır evde spor yapılmıyor basılıyoruz. Spor salonundan yeni geldim
Bir zamanlar evde Leslie videosuyla güzel şekle girmiştim. İyi terletiyor ve vücudun her yerini çalıştırıyor. Tavsiye ederim.
Daha çok dans ama bazen egzersiz de yaparım evet (oruçluyken egzersiz No ama bazen dans ediyorum bünye alışmış) 😅
evde yapamıyorum bir iki gün yapsam sonrasını getiremiyorum salona gidersem ancak o zaman disiplin oluşturabilirmiyim
Eskiden jillian michaels diye bie kadinin 1 aylik bir programini yapip hic kilo vermeden belden 6 cm incelip soka girmistim.
Spor salonuna gidip orada egolu insanları izlemek yerine evde ayna karşısında kendimi tanıyarak spor yapmak daha verimli oluyor
Evde 50 kiloya yakın ağırlık var
Benzer niyetle aldım ama olmadı
Salon en iyisi kimse kendini kandırmasın
Dambıl kaldırıyorum şınav çekiyorum ama istikrar yok
Tam yapmaya karar vermiştim sorunuzu görünce motive oldum
Ben bir uygulama kullaniyordum o baya etkili olmuştu vücudum sıkılaşmıştı
Bir dönem evde spor yapmıştım bu videodakiler gibi. Gerçekten etkisini bir haftada görmüştüm
Tamamen ekipman alıp evde çalışarak geliştim mümkün
Nisamın desteği var birde tabi gülüm benim kayıp ikizim kardeşim 😚🥰🌸
Pilatese başlayacağım niyetlendim evde olacak iş değil
Evet seviyorum ve yapıyorum istikrar gerek...
Evde yapiyorum yavas yavas duzene oturtuyorum disiplinli şekilde sonuçta aliuorum
Yeterli ekipmana sahipsen disiplinliysen sonuç alırsın ( 1 sene düzenli yaptıktan sonra sonuç alabildim gözle görülür derecede)
Spor salonu tercihim ramazandan sonra devam edeceğim
Cok seviyorum bu kadını 😍aşırı etkili bende bunu yapıyorum ara ara😄müzikleri çok eğlenceli
Bu kadına kurban olurum ben ya 18 kilo verdim sağolsun ger, ekten video önerisi isteyen yazsın en etkilileri ben söylerim gençleer
Yapmam zaman kaybı geliyor
Alet edavat aldım ama henüz başlamadım. dnd
Başlanmıyor🤣
Bir boktaya kadar getirir düzgün yaparsan
*noktaya kadar. 🤦
Baya yapıyordum salona da çok yazıldım
Ne sıklıkla spor yapıyosun?
Evde değil salonda çalıştım 2 sene önce
Yapmıyorum ama sonuç alanda hiç duymadım
Alınır düzenli yapılınca
Halim yok yapmaya dinlenme iş ve gezme
Bazen yürüyüş yapıyorum