Çok severken boşanıyorum

öncelikle merhabalar. ben çok severek evlendim eşimle ve su anda onun isteğiyle 2 yıllık evliliğimiz bitiyor ve elimden hiç birşey gelmiyor çok kötüyüm seviyorum ama öyle şeyler yaptıkı anlamıyorum. herşey iyi giderken bana seni seviyorum seni kaybetmekten korkuyorum derken benden habersiz ailesiyle boşanma davasını açmadan düzen kurmuş. beni resmen aylar boyunca oyaladılar yüzüme gülüp kuyumu kazdılar. sonrada sebebsiz yere kocam boşanma davası açtı şu an ayrı yaşıyoruz istemesemde mecbura koştu gitmek zorunda kaldım. arkamdan yapmadığını bırakmadı elimden herşeyimi aldı para pul altın kendi eşyalarımı bile öyle çaresizimki anlamıyorum beni çok seven kocama ne oldu birden neden böyle yaptı :(..pnu çok severken uğruna olurum dediğim beni sırtımdan vurdu . Mantıklı olmayan şeyde bunca kötülüğe rağmen ondan nefret etmem gerekirken halen daha ağlıyorum özlüyorum vazgeçemiyrum. evliliğime doymadan yuvamı yıktılar. ÇARESİZİMMM nasıl vazgeçicem anlamıyorumki bir bilsem neden yaptığını ! anlamıyorum yapılırmı sevene bütün bunlar. Aylar geçti umudum kalmadı pişman olur düşünüyordum ama umrunda değilmiş gibi yapıyor ben güçlü gibi davranıyorum ama bir bilse halen daha sevdiğimi, ağladımı.. NE YAPMAM LAZIMMMMM YARDIM EDİN
Güncellemeler
+1 yıl
daha yeni oldugum icin kusura bakmayin nerden cevap yazilir bilmiyorum...:s

bosanma davasi acildi zaten daha dogrusu o acti ve şu an bekliyorum bilmiyorm neler olacak avukatim merak etme EDEN BULUR bizde bulduracaz cezasini diyor.. giveniyorum ona ama benim derdim nasil vazgecicem nasil unutucam butun buu yasadiklarimi oyle hayaler kuruyordumki oyle seviyordum ki ... ne yazik ki hayallerde kaldi..ben guclu bir bayanim ama bu sefer DAMARIMDAN VURDU
Çok severken boşanıyorum