Eşimle severek evlenmıstım ıyı bır sevgılıydı ama ıyı bır eş ve baba degıldi 4 yılın sonunda uyusmadıgımızı farkettım sızce ayrılmakta haklı mıyım? En basıt ornek işten geldıkden sonra ustundeki kıyafetle dırek koltuga otururdu kac kez ıkaz ettım banyoda cıkar kırlılerı pjamanı gıy derdım dınlemezdı cocuk egıtır gıbı hep arkasını toplardım ben tıtız ve temızlıge duzene onem veren bı ınsanım belkıde soruN bendedır ama cekemedım daha fazla medenı bı ınsan mutfak lavabosunda el yıkayıp agız calkalar mı diş fırcaladıgım yerde ayagını yıkardı kendı bornozu varken benımkını alır ıslak bırakırdı kapının onunde ayakkabıları cıkarmaz halının uzerınde cıkarırdı bır yere gıtsek el ele tutusup yurumezdı benle kendısını ılgıyle yaklastıgımda benı ıterdı agzıds bozuldu evlendıkten sonra sımdı yalnızım ama en azından yalnızlıga alıstım sımdı dort dortluk olsada cekemem yanımda yatmasını bıle ben haksız mıyım?
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşim gibisin. Ama bizim evde içeri girilince ilk önce el yıkanır. Kıyafetler çıkarılıp, ev kıyafetleri giyilir. Mutfak lavabosunda el yıkanmaz. Yatarken giydiğimiz kıyafetler yataktan kalkınca değiştirilir. Bu kıyafetlerle salonda oturulmaz. Doğru olan bu olduğu için ben bunlara dikkat ederim. Temiz olmak iyidir. Bazen çok titiz olduğunu düşünsem de, o olmadan bir hafta geçirsem, evi her gün temizlesem de yine de onun yaptığı gibi olmuyor. Şunu da samimi olarak söyleyeyim, ben de eski eşin gibi olsam, benim eşim de çoktan benden ayrılmıştı. O tipler bana da çok mide bulandırıcı geliyor. Ben olsam, ben de dayanamazdım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Karım işten gelir elbiselerini doğrudan yatağın üzerine atardı, çoraplarını evin her köşesinden ben toplardım. Çayı çok güzel yapıyorsun, der çayı bana yaptırırdı. Hafta sonları kahvaltı hep bendeydi. Her işin zor yanını ben yapardım, otobüse uçağa bindiğimiz de hep pencere kenarı onundu. Yemek yapmak istemediği zaman beni arar bu akşama ne yesek diye sorardı, ne desem kabul etmezdi, dışarıda yemek deyince tamam derdi.
Hafta sonu yamizliğini beraber yapardık, onun temizlediği bazı yerleri ya çok iyi olmadı sen yap derdi.
Yahu bana bu çorap ve elbise için neden kızıyorsun herkes kocasına kızıyor ama sen kızılacak bişey yapmıyorsun diye bana kızardı.
Bunların hiçbirinin boşanmaya gerektirecek bişey olduğu aklıma gelmedi.
Ayrılıyorsun ama sebeplerin sebep mi
Komik şeyler.00 Yorumla
Kimse Dört Dörtlük değil Sen başta evlenecek bir insan değilmişsin Hata sen de Ayrıca Kendin için evlendin Kendin için çocuk yaptın Senin gıbı Çoğu insan Kendi için yaşar. Ayrıca Ben de de Evlilik korkusu var. Evlilik uyum vs ile olmuyor taviz ve idâre ile oluyor zaman ile birlikte İnsan bir birini anlıyor
00 Yorumla
+1 yılHaklısın.
bence annelerinde de sıkıntı var türk toplumunda her ev işini kıza yaptırırken erkekler yan gelip yatmasa senin yaşadığın sorunlar her allahın günü yaşamaz. aslında türk ile de alakalı değil. genel olarak kadın erkek yetiştirilmesi çok çook yanlış. milletin eğitemediği öz bakımı bile yarım yamalak öğrettiği erkekle evlenip hayatın boyunca sırf evli olduğun için de gtünü toplayacak değilsin..
birgün çocuğum olursa kesinlikle buunların bilinci ile yetiştiricem. senin de erkek çocuğun varsa böyle büyüt ki ileride de senin oğllun için ne biçim yetişmiş demesinler :/00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmışsın kız ben de pasaklı adama hiç gelemiyorum anksiyetem tutuyor ben onun hizmetçisi miyim arkasını toplayacağım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlması gereken olmuş gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılBenim uslubum sert olabilir sakin yanlis anlamayin. Adamin isten eve geldigi zaman üstünü degistir demesi cocukcaydi ahirdan geliyo ise o baska. Mutfak lavabosunda dis fircalanmaz orada agiz calkalanmaz haklisin bu konuda. Sanirim eski esiniz annesi öyle büyüttü , huylari degistirmek zor ol gibi anladigim kadariyla. ayrilmakla dogru yaptiginizi düsünüyorum. Ve siz de temizlik takintinizi azaltmanizi tavsiye ederim. Ömür biter de temizlik hic bitmez hayatinin güzel renklere bak disarda etrafindakilere bak gez dolas kendin icin birseyler hobi edinmeye calis derim. Hakkinda hayirlisi olsun
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılcanım kendine en büyük iyiliği yapmışsın helal olsun yalnızım diye de düşünme hayatın tadını çıkar. kendi hayatın kendi kuralların mis gibi. eski eşine gelecek olursak da afedersin öküz gibi bir şeymiş ya o ne öyle tamam öyle büyümüştür öyle alışmıştır da bir uyarırsın iki üç uyarırsın insan olan laftan anlar yapmaz huylarını değiştirmeye bile çabası olmayan bir adamı değiştirmeye çalışmaya daha ne kadar uğraşıp kendini yıpratacaksın.
10 Yorumla
+1 yılBende sevmem öyle huyları söyleyince de sen farklısın diye kızarlar insana.. Neyse hakkında hayırlısı.
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen bıde yaptıgı davranıs normal gıbı tepkı gosterırdı
- +1 yıl
Bunları herkes sorun yapar ama başak burcu daha da takıntılı olur bu burçla bi alakan var mı?
Soran+1 yılKoc burcuyum
- +1 yıl
Koç burcu da az değilmiş yani temizlik konusunda. Yalnızlığa bir kez alışınca insan bir daha birileri ile ilişki yaşamak çok zor oluyor dilerim kendin gibi birisi ile karşılaşır ve mutlu olursun.
Soran+1 yılAmin
+1 yılTemizlik imandan gelir bu önemli bir husus inşaAllah gusül alıyordu çünku niye dedim bu potansiyel onda sezdim insan Eşinin Helalinin Elini tutmayacak kıskanmayacakta kiminkini tutacak ilgisizlik çok kötü her insan ilgiyi hak ediyor evlendiyse en büyüm temel Hakkı keşke boşanmasaydınız Allah boşanmayı son çare olarak görüyor hakkinızda hayırlısı buymuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı. Ayrilmakla en iyisini yapmışsın öyle biriyle hayat mı geçer ya
13 Yorumla
Soran+1 yılAfedersınde evlılık onla olmuyo sadece
Nasip evlenmek nasipse ayrılmakta öyle bir ömür boyu mutsuz olmaktansa
15 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu
Soran+1 yılYınede unutamıyorum:(
Seni anlıyorum aynı takinti bende de var, böyle bir insan ile zor , ileride daha çok sorun yaşardin bence iyi yapmışsın, Allah aratmasın bacımmmm darısıda boşanmak isteyenlere olsun❤️❤️
10 YorumlaHerkes ufak sebeplerden boşanıp birbirine tahammül etmeyi bıraktığı için bunların ceremesini yetim gibi büyüyen çocuklar ödeyecek diye korkuyorum. Boşanma sayısı son yıllarda çok arttı maalesef. Umuyorum çocuğunuz yoktur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani zaten ayrılmışsınız bu durumda neden sorguluyorsunuz ki :D Olan olmuş biten bitmiş, hayırlısı olsun :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakmada sen erkeklik ve adamlik insanlik evrimini tamamlamamis biriyle evlenmissin 4 yilda iyi sabredmissin senin isteyipte onun yapmadi seyler insancil ve insanlarin yapmasi gereken hareketlerdir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılTam sopalıkmış bu yaaa. Ulan işten gelen adam bekar olsa bile duşunu alir, giyinir esofmanını güzel güzel dinlenir.
Ayakkabıyi içeride çıkarma, duş almama paspal takılmak nedir.
Keşke biraz daha evde vakit geçirseyin bekarlıkta
00 Yorumla
+1 yılBence en iyisini yapmışsınız bazı insanlarla olmaz hayat çok kısa değmez böyle insanlar için geri kalan ömrü feda etmeye hakkınızda hayırlısı olsun. Annesinin eğitemedigini siz egitemezsiniz sonuçta siz anne değil eşsiniz göreviniz bir erkeğe adabı muaşeret öğretmek değil beraber bir hayat sürmek. Boşanmış biri olarak söylüyorum eğer mutsuzsaniz o evlilik bitmiştir zaten çok da düşünmeye gerek yok biterse bitsin kafasında olursanız yıpranmazsınız
10 Yorumla
+1 yılBen de cok temiz ve titiz biriyim. saygı ve anlayış her seyden önemli benim için. o yüzden evlenemiyorum. siz de doğru adamı bulamamışsınız. üzüldüm buna
11 Yorumla- +1 yıl
yorumlardaki cevaplarına bakıyorum da pek severek evlenmişe benzemiyorsun
+1 yılSenin de derdine bak şöyle düşün evde köpek besleseydin halının ortasına sıçacaktı Sen de onu elinle toplayacaksın adam Sonuçta halının ortasına sıçmamış niye boşanıyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılHerkes tek taraflı dinlemiş sen haklısın yazıyor kimse dört dörtlük değildir senin de hataların vardır o da senin bazı hatalarını görmezren geliyordur bence çok büyük sorunlar değil bu tip konuları düzeltebilirdi kendisi fakat bu seferde başka bir bahane olucakti demekki kimyan8z uymadı ayrılmanız ikiniz içinde çok iyi olmuş send egonlune göre birini bulursun umarım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Sadece iki tarafta evliliğin değerini bilmemiş derim. Çünkü bir de karşı tarafı dinlemek gerekir. Çünkü tek taraflı anlatım bu. Evliliğin kıymetini bilmeden kimse evlenmemelidir.
00 YorumlaBoşanmak için bunlar tek başına çok da yeterli sebepler değil açıkçası. Kafanız uyuşmamış da bunlar da bahane olmuş gibi geldi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsana katlanmak kolay mı?
hep kendi pencereden bakmışın
senin hiç mi olumsuzl yönlerin yok?20 Yorumla
+1 yılBence başka sorunlarınız vardı. Ben sevdiğine inanmıyorum. Sana ilgi göstermediği için soğudun diğer tavırlarınıda göz ardı edemedin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın sebepler bazılarınca komik, basit görülebilir ama ailesinin eğitemediğini sen de eğitemezsin. Kendini tüketeceğine ayrılman iyi olmuş.
00 Yorumla Bazı şeyleri göz ardı edebilirsin sevgin için ama saygısızlık ve seni bu denli mutsuz eden şeyleri etmemelisin
00 Yorumla
+1 yılDışarıdan geldiği kıyafette haksızsın ne yani adam ahıra mı giriyor dışarıdan geldi diye pistir mantığı yanlış. Diğer konularda haklısın.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın tabi anlayışlı olmalı ayrıldınız mu tammaen
06 Yorumla
Soran+1 yılBelli degıl henuz yıpratıyo bu surec beni
- +1 yıl
Boşanma aşaması zaten zor bşr süreç maddş olarak gelirin filan var mı
Soran+1 yılValla ben kafayı yıcem tek olmak cok zor calısıp cocuGUma bakıyorum evde kıra smdı krese gıdıcek ısten ckıp yarım gun ıs bulmam lazım esım denen serefsz yardmcı olmuyo annem babamda destek vermıyo cevremdekı guzel aılelerı gorunce ımrenıyorum
- +1 yıl
Anladım valla çok zor drurumlar bu durumlar ayrıldım demeklede bitmiyor evliyken çalışmıyorsan şimdi çalışmakta zor gelir dul olunca herkes yanksın ateşini söndürelim gözüyledr bakar zrrrr
- +1 yıl
Mskj atarsan konuşabiliriz
Soran+1 yılValla o tarz dusunen ınsanların ateşi olur yakarım konuscak bsey yok
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik öncesi bunları konuşmadın mı? Tanıma fırsatın oldu mu?
00 Yorumla Rahatsızmışsın ayrılmakta doğru yapmışsın istemiyorsan zorlamamak gerek
00 Yorumla
+1 yılDiş fırçaladığın yerde ayak yıkanır abdest alınıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. sizinki aynı evde yaşayan ev arkadaşı gibi olmanız bekarlık sultanlık bence takma 😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmakla en iyisini yapmışsın
113 Yorumla- +1 yıl
Daha iyi birisi çıkar karşına
Soran+1 yılYok cıkmıyo cnku ben yuzugumu dahı cıkarmadım ben ona sadık olmaya devam edıyorum
- +1 yıl
Ayrılmadin mi bosanmadin mi?
Soran+1 yılEvlı gorunuyorum hala bosayamadılar bosansamda ben kendımı dısarda mutlu bı yuvam varmıs gbı gosterırim
- +1 yıl
Anladım tekrar evlilik dusunmezsin ozaman
Soran+1 yılEvlencek ınsan yok ben ızlemeye gelmısım sadece her yonden onu mutlu etmeme ragmen olmadı duzeltemedım onu en coksa bu koyuyo
- +1 yıl
Evlenecek erkek vardır emin ol. Sana dengesiz birisi denk gelmiş sadece
Soran+1 yılBu yastan sonra bana uzak
- +1 yıl
Kaç yaşındasın ki
Soran+1 yıl29 4 yasında oglum var ben hayatıma su an. Bırını ztn alamam cnku oglum babasını cok sevıyo cocugun yanında bana kotu davranıyodu cocugumuda ondan sogutmak ıstemıyorum ben baskasyla evlensem o uzulur ve hem yabancı bırının cocuguma en ufak. Bısey demesı bana batar bunlar basıt degıl oyle
- +1 yıl
Ozaman böyle tek başına yaşayacaksin. Senin tercihin tabiki.
Soran+1 yılKısmet
- +1 yıl
Öyle tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi bir sevgili her zaman iyi ve mükemmel kuzursuz bir eş olamaz!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce yurtta veya evde başkasıyla yaşadın mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhadi ordan git artık değmeZsin zaten gördüğüm en dandik insan olarak aklımda kalacak sınız
00 Yorumla
+1 yılBune be ilk okudum dedim saçma ama bu nasi bı eğitim almış annesinden bence doğru olan çekilmez ki öyle bı tıp ben deli olurdum ondan gelecek hayır Allah'tan gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğilsin madem en ufak şeyde ayrılacaksın niye evlendin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonuna kadar haklısın çok rezil biriyle evlenmişsin gerçekten çekilmezmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yapmışsın bence sen anlatırken ben gerildim burada
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Bence doğrusnu yapmışssın. peki şu * mutlu musun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı. Zor ama en iyisini yapmışsın
20 Yorumla
+1 yılYanlış anlamada. Sende gibi suç. Üstüne çok gitmişsin temizlik konuşunda. Böyle yapmakla kinini kazanmışsın oda işgisiz davranmış.
00 YorumlaEvlilik istiyorum ama bunları okuduktan sonra korkuyorum
00 Yorumla
+1 yılKafalar uyuşmuyorsa ayrılık olması doğal ileriye dönük sağlıklı olmazdı zaten.
00 YorumlaBen de boşandım, mutluyum. Benzeri konulardı. Unut gitsin :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hoduktu yani
16 Yorumla
Soran+1 yılEl iyisiydi kendısı ev ıyısı degıldı
- +1 yıl
Senin sansina daha iisini bulursun belki
Soran+1 yılYok cıkmıyo adam gbı adam yok aldatılmaktan korkuyorum o
YuZden bıdaha evlenmıyCem cocugum ıcın yAsıyorum- +1 yıl
Evlenmen sart degil ki daha ii birini bulursun umudunu kaybetme
Soran+1 yılCalıstıgım yerde kendımı evlı olarak gosterdım durumumu bılırlerse kotu gozle bakarlar dye dusundum
- +1 yıl
O ayri bir konu bakabilirler cocugun icin yasaman guzel de hala hayattasin kendine de zaman ayir
+1 yılOlmuyorsa zorlamak olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılZorladım ama olmadı zaten
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boşanmak icin gerekçe bu olmamali ama olan olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılSıddetde vardı agzıda bozukdu
+1 yılSonuna kadar haklsıjn
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSonuna dek haklısın.
00 Yorumla
+1 yılHakkisin bence bende dediklerine katiylliyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin isteğin ne peki iyi yapmışsın da
00 Yorumla
+1 yılcinsel hayatınız nasıl idi
00 YorumlaDoğru olani yapmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski arzunu kaybettin sanırım
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ne ona nede baskasına karsı hıssım yok boyle ıyıyım cok sukur
Gizli Üye(25-29)+1 yılTekrar evlen yaşın kac
05 Yorumla
Soran+1 yıl29 yasındayım fızıgım duzgun guzel bı bayan olsamda benımle kımse evlenmez dul dıye kotu gozle bakarlar
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle düşünme bence tabiki sen seven biri dul olmana bakmaz senle evlenir aynı yastayiz bu arada kabul edersen tanımak isterim kötü anlamda demiyorum bunu yanlış anlama lütfen
Cevap sahibi+1 yılTitiz ve düzenli olman çok hoşuma gitti o yüzden seni tanımak istedim kabul etmesen saygı duyarım tabiki
Soran+1 yılYok ben yapamıyorm cıdden bı ınsanı cekemem
Cevap sahibi+1 yılOlsun saygı duyarım yine arkadaş olalım belki fikrin değişir şans verirsim
+1 yılUçurum varmış aranızda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi bile sabretmissin
Tebrik ederim seni00 Yorumlasen beyaz o siyahmış
03 Yorumla
Soran+1 yılSevıyodum onu bıdahada evlenmem hayatımda kımseyı almak ıstemıyorum
Soran+1 yılAmın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevginiz hemen bitti mi ki
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGerçekten sevgi olunca insanın aklına ayrılmak gelmiyor ki ne olursa olsun çözülür gözüyle bakılıyor
Cevap sahibi+1 yılİşte doğru da sevgi azalınca göze batıyor ve daha soğukkanlılıkla böyle bi karar veriliyor onun için soruyorum aralarındaki sevgi ne durumda diye
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Haklisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Sonuna kadar haklısın
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım