Boşanmış ve çalışmayan biriyim. Hayatımdaki erkeğin böyle yapması doğru mu, ayrılmalı mıyım?

iyi geceler boşanmış bir kadınım çocuğum var hayatımda biri var lütfen mantıklı yorumlar yapın adam beni seviyor ondan eminim zerre şüphem yok fakat bu adam bir kez bana demiyor birşeye ihtiyacın var mı yok mu ben zaten istemem asla gözümde yok çok şükür ama ben çalışan kadın değilim çocuklardan dolayı adam bunu biliyor ve maddi olarak zor günler yaşıyorum kendisi de şahit oluyor ama hiç sesi çıkmıyor arkadaşım dedi bana bu ne biçim erkek geliyor çocuğa bir çikolata bile almıyor bir paket a101 bezi alabilir onu bile yapmıyor sizce arkadaşım haklı mı adamın 7 aydır bana aldığı tek şey iki kez pasta aldı onun dışında tek zerre bir şey almıyorum bir kafeye yemeğe götürmüyor beni 7 24 arar sorar konuşur ilgilenir ama maddiyata gelince asla bir kuruş harcamaz amacı ne hep ben birşeyler aldım ettim sürprizler yaptım ayrılmayı düşünüyorum dediğim gibi beklentim yok ama içten içe de istiyorum ki sevdiğim adam zor anımda sorsun benimle maddi manevi ilgilenip erkek olarak başında olduğunu göstersin sizce haksızmıyım başka şeye gelince örnek kısmetim falan çıkıyor kıyameti kopartıyor kimseyle muhattap olma diyor ama ileriye dönük benimle evlilik planları yapmıyor amaç ne sizce ayrılsam mı ona göre tipim gayet süper huyu kötü bir kadında değilim neden gidip bula bula bunu buldum ve off kafam çok karışık
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıldım arkadaşlar haklısınız benim kimseden maddi beklentim yok ama insan isterdi ki zor anımda sahiplenici olsun ama o bir ergen gibi davrandı ve bitirdim
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ayrıldım zaten ama peşimi bırakmıyor seni çok seviyorum diyor siz beni yanlış anladınız bana baksın demedim adam ama erkek kadından bir tık önde olmalı sahiplenici tavırlarla korumalı maddi manevi o zorda olsa ben el atardım ama onun bu yaptığı beni çok kırdı ve bu işi bitirdim
Boşanmış ve çalışmayan biriyim. Hayatımdaki erkeğin böyle yapması doğru mu, ayrılmalı mıyım?