Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Onun derdi başka şeyler
Kafasında seni koruyup kollamak vs olsaydı şimdi bunları konuşuyor olmazdık
Derdi sadece ilişki kurmak beraber uyumak yalnızlığı gidermek
İnsan olan illa sevgili olmasına gerek yok çocuk var işin içinde
Eve bile misafirliğe giderken boş gidilmez
Onun kafa farklı çalışıyor
Sevgililikte de başka bir mevzu
İnsan bir değer verdiğini hissettirir maddi anlamda değil arada bir suprizler olur
Birlikte olduğun insanın yüzü asilsa anlaman hayırdır demen ve ona göre davranman gerek
Maddi destek olmasada insna evin eksiklerini giderir en azından cocugunkini
Evde eksik var mı bı bakar sorar
O kafayı degistirsin612 Yorumla
Soran+1 yılbaşta çok iyidi romantik konuşmalar sahiplendiğini belli eden konuşmalar falan filan neler neler ilişkimiz ilerledikçe anladım ki hepsi boş laf zaten yemin ederim para verse istemem bana bir şey alsın da demiyorum ama kendi içinden gelmez mi bir insanın
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi bulmak zorunda değilsin ki. Düşünceli olsa çok güzel, çocuğuna çikolata alsa, bu incelikleri düşünse güzel ama onun çocukları değil ki. Maddi manevi seni ayağa kaldırmak zorunda değil ama incelikler yapabilir. Sonuçta özel paylaşımlarınız oluyor ama özel paylaşımlarınız olduğu için bu tür beklentiler içinde olmamalısın. Sana destek olsun diye de özel paylaşımlar içinde olmadığına eminim ama sana naçizane tavsiyem kimseyi hayatına alma.
Ayakların üzerinde durmaya çalış, kimsenin insafına bırakma kendini.
Sanırım çocuk küçük ve bırakabileceğin kimse yok ama bir işe girip çocuğunu kreşe verebilirsin, fiyatı uygun olan kreşler var ya da çocuğunun eğitim gördüğü kreşte çalışabilirsin.
Gerekirse çocuğunla birlikte temizliğe gidebilirsin. Canım benim istedikten sonra her zaman bir yol bulunur ama şu ekonomik gücünü kazan01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız bebeğim az büyüsün ilk ışim iş bulmak olacak
+1 yılBenim görüşlerimi takip ediyor musun bilmiyorum ama ben genelde ayrılıktan yana değilim olaylara yapıcı olarak yaklaşırım fakat evlilikte herkesin üzerine düşen bağlı görev ve sorumlulukları vardır bir kere Bunu herkes bilsin Eğer bu göreve sorumluluktan yoksun olarak bir insan evliliğini sürdü diyorsa o evlilik illaki bir gün bitmese bile sallantıya girer yani erkek de sorumluluklarını bilecek kadında sorumluluklarını bilecek çok üzgünüm ama özür dileyerek söylüyorum ayrılman Çok iyi olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle iki çocuğum ola bilir boşanmış olabilirim ama çok şükür 4 4 kadınım hiçbir kusur eksiğim yoooken böyle muameleyi Hakk etmedim
+1 yılUzun bir ilişkide, sevdiği insanın zor durumda olduğunu görmesine ve imkanı olmasına rağmen destek olmuyorsa o işten cacık olmaz. Ayrıl gitsin... diyecektim, zaten ayrılmışsın. Tebrik ederim. Zaten zor durumdayken, bi de onunla uğraşmanın manası yok.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Gerçi güncellemeye bakınca ayrılmışsınız sizin için umarım hayırlısı olur. Beklentiniz maddi değil onu yazdıklarınızdan anlıyorum! Siz halinizi bilen, soran, anlayan ve çaresizlik durumlarında el uzatan ya da çözüm yolu arayan biri olsun istemişsiniz.
Sanırım kendisi ordaki suya sabuna dokunmadan devam etme yolunu seçmiş.
Umarım bundan sonrası için güzel şeyler olur hayatınızda.00 Yorumla
+1 yılŞimdi adama ailesi tarafından hediyeleşme ya da arkadaşları tarafından hediyeleşme aşılanmamış ise yapmaz doğal olarak bu tipler sdce manevi olarak senin yanında olur sürekli konuşmayı ilgiyi çok extra bir şey zannederler ama kadın öğle değil kadına bi Demet Gül alsan güzel bir elbise alsan küçük bi tatile çikarsan eskiyen telefonunu yenisiyle değiştirsen güzel gerdanına bi kolye alsan ufak şeyle bile mutlu olur moralını bozmak istemem canım ama senin için değil bu lafım “ Dul kadınlar açık kapı olarak görülür erkekler arasında bi miktar cinsel düşünce ağır basar evet bi adam dul biri ile beraberse nadirdir aşık olup ona istediğini veren
015 Yorumla
Soran+1 yılbana aşık o a çok eminim ailesine anlattı beni Ama çok cimri çocuğa bir şeker bile almıyor
- +1 yıl
Kötü bi örnek ama söyleyeyim bi arkadaşım benden yaşça büyük 40 civarı pembe panjur adlı arkadaşlık sitesinden gold üyelik aldı 6 ay içinde yaşları 30 35 civarı 26 kadınla beraber oldu onlarla buluştu yemek yedi sonra otele ya da onların evine sonra sabah çıkış o çıkış hemen numarayı engelliyor ya da 3 4 birliktelikte bir hattini yeniliyor du yani bunun niyetinin ciddi olduğunu seninle yaşadığı birliktelik sonrası anca anlarsın hatta şöyle ki tanıştığı bir kadın alışveriş yapmak istemiş kozmetik mağazasına girmiş hesabı benim arkadaşım olan abi ye ödeyip ödemeyeceğini sormuş tabi kadına şekil yapmak için ödeyim hayatım senden kıymetli mi demiş içeri girip alışveriş yapmaya başlamış kadın adam diyo ki o sepette nerden baksan 600 700 TL lık ürün vardı diyo bende onu görünce hayatım ben bi lavaboya gidin geliyorum demiş ordan kaçıp kadının numarayı engellemiş kadında dul bu arada genelde birlikte olduğu kadınlar ya dul ya bekar ama dul ağırlıklı acı ama gerçek hayatım
Soran+1 yılben demiyorum ki bana kozmetik alsın ilgilensin sorsun bu benim hoşuma gider ama yapmıyor
- +1 yıl
İşte amacı mutlu etmek değil kendini mutlu etmek sdce çok bağlanma bu adama
Soran+1 yılayrıldım dün
- +1 yıl
En güzelini yapmışsın kaç çocuk var kaç yaşlarında
Soran+1 yıl2 çocuğum var 2 ve 8 yaşında
- +1 yıl
Allah bağişlasın senin yaş kaç
Soran+1 yılAllah razı olsun 26 benim yaş
- +1 yıl
bende 28 yaşındayım il neresi acaba
Soran+1 yılİstanbul ama hayırdır bu kadar sorgu sual
- +1 yıl
Seni tanımaya çalışıyorum sdce
Soran+1 yıltövbeliyim artık
- +1 yıl
Hepsi bir değil ki
Soran+1 yılgidip gidip nerde bok varsa onu buluyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Güncelleme ye bakarsak doğru olanı yapmışsınız.. ama sakın sizi kandırmasına izin vermeyin.. insan değerli olduğunu düşündüğünü bilmek istiyor her şey tabiki para değil ama bu şekilde de değil yani.
Sana değer veren insanlar ile zamanını geçir diğer türlü insanlar kendini değersiz hissetmene sebeb olur..00 Yorumla Geçen zaman bana başkasının ilişkisi hakkında yorum yapmamayı öğretti. Bunu aklınızda tutun lütfen, ilişkinizi en iyi siz değerlendirebilirsiniz.
Yazdıklarınızdan göre, bu adamın size bir ilgisi var ama anlaşılan sizin önceden yaptığınız evlilik onun kafasını karıştırıyor. Bu evlilikten olan çocuğunuz da onun için (ya da çevresi için) kabul edilebilir değil. Bütün amacı sizinle yatmak da olabilir. Hatta evli de olabilir. Her şeyden önce sizin ihtiyaçlarınızla ve çocuğunuzla ilgilenmeyen biriyle evlenmeyi düşünmek iyi bir fikir olmayabilir. Sevdiğiniz bir kadının kazanmanın en kestirme yolu eğer varsa bu kadının çocuğu ile bir bağ kurmaktır. Bilmem açıklayıcı oldu mu?00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu ne biçim adam bee. kuru kuruya herkes arar sorar, herkes eser gürler. madem çalışmıyorsun , çocuklarda var , madem senle ciddi düşünüyor o zaman sana sorması lazım bişeye ihtiyacın olduğunda kimseye gitmeyeceksin, ben varım burada , beraber çözeriz demesi lazım. elimden geldiğince yaparım demesi lazım. o senle gönül eğlendiriyor. af edersin ama bedava a. m bulmuş tabii kaçırmak istemez. amaç para yemek değil ama hem ciddi düşünüp hemde sana böyle düşüncesiz olması saçma. arkadaşının dediği gibi herşeyi geçtim 1 çikolata bile almıyormuş. ayrıl gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım dün gece ve 50 kere aradı sorun ne diyor birde engelledim sinirim bozuldu
Cevap sahibi+1 yılOkudum güncellemeyi felan. ii etmişsin. önüne bak boş ver
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhtemelen cinsellik için sürdürdüğü bir birliktelikti erkekler hayatındaki her kadını kıskanan varlıklar sevseler de sevmeseler de yapıyorlar kıskançlık , maddiyat konusuna gelince de bu yardımı yapmak zorunda mı asla zorunda değil sonuçta sevgiliniz sadece eşiniz falan değil sizin maddi durumunuz onu da ilgilendirsin bu bir kenara ama eğer seviyor olsaydı zor durumda olduğunuzu görünce dayanamadı yardımcı olurdu iki taraflı düşününce sevmediği sonucu çıkıyor ayrılmakta en doğru kararı vermişsiniz
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDayanamazdı pardon
Cevap sahibi+1 yılAyrıca başkasıyla evlenirse tabiki kıyametleri kopqrtacak evlendikten sonra nasıl istediğini alabilecek senden biraz mantıklı düşün seni sevdiği falan yok çıkarlarını düşünüyor sadece
Cevap sahibi+1 yılBaşkasıyla evlenirsen*
Soran+1 yılhayır bana baksın demiyorum ki sadece dediğiniz gibi zor durumda olduğumu görüp oralı bile olmaması garip ben olsa onun zor anında destekçisi olurum bunu anlatmaya çalıştım
Cevap sahibi+1 yılSevseydi yanında olurdu işte yanında olmuyoken sevmesi mümkün değil amacı belli
Soran+1 yılhaklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında kimse kimsenin çocuğuna birşeyler almak zorunda değil. Adam daha önce babalık duygusunu bilmediği için nasıl davranması gerektiğini, sorumluluklarını bilmiyor bence. Senin bu dediğin korumacı tavırlar olgun insanlarda olur. Ama o daha evlenmemiş. Seni anlaması için çocuğu olan birisiyle görüşürsen daha iyi olur. Ne yapması gerektiğini bilir hiç olmazsa. Dediklerimi sakın yanlış anlama. Asla seni küçümsemek için söylemiyorum. Hayat bu kimin başına neler gelir bilinmez. Ama cinselliği hemen yaşamak yerine zamana yayarak, niyetini anlayabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız teşekürler
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Olmasi gerekeni yapmissin. Fakat sevgi anlayisini tekrar gözden gecirmeni tavsiye ederim sana zerre suphem yok cok seviyor yazmissin ee ayrilmissin o da kabul etti anladigim kadariyla nasil sevgi simdi bu? Seven, her anlamda ve her sekilde sever, yaninda olur sevmek boyle bir sey kesinlikle degil. onun bakis açısı sevgi icerikli bir birliktelik degilmis cok net.
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Hemen yol ver bak hiç bekleme sana okadar söylim,,, yaw şu kadınları niye anlayamıyorum ben…hata yapmış evlenmişsin 2. de bari yapma hadi yaptın anladın bunu yolver gitsin,,, sevmek demek karşındakinin sorunlarına ortak olmak demektir,,, seni kullanıyor maalesef
13 Yorumla
Soran+1 yıldün ayrıldım haklısınız
+1 yılZor animda sahiplenici olsun diyorsun da senin icin sahiplenmek yalnizca maddiyat olmus. Adam senin zaten halini hatrini sorup yaninda oluyormus (yazdigina gore) . O senin kocan veya baban degil boyle bir sey talep etmenin dogru oldugunu da dusunmuyorum. Ama diyorsan ki ben onun karisi olmasam da kadinlik yapiyorum. Belki
01 Yorumla
Soran+1 yılevet herşeyi yaptık yemek hazırlıyorum kahvaltı hazırlıyorum hediye alıyorum sadece sorsun ya halimi sormak bu kadar mı zor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCanim insanı tüketen, kafasını karıştıran, net olmayan, dürüst olmayan, sevgi dolu olmayan, vicdan ve merhameti olmayan... insandan uzak dur. Tüm bu özelliklerin hepsi bir insanın karakteristik özellikleri arasında yer almalı. Ayrılmak doğru karar olmuş.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılsenı sallamamıs ustune sorumnluluk almak ıstememıs bu kadar basıt .
bosanmıs cocuklu olman bunda etken .
verırsen alırdı , vermezsende ses etmeden gider.
her erkek dokundugu ıle evlenecek degıl tabıkı , ya da o sorumlulugu alacak degıl.00 Yorumla
+1 yılBenim görüşüm şöyle bir kadın sahip çıkmak her anlamda olmalı bence yani en azından gücü yettiğince kişiyi tanımıyorum tabi ama detaylar da önemlidir mesela sizinle dışarı çıkıyor mu çocuklarınızla ilgileniyor mu bu ennonemli kriterlerden biri olmalı diye düşünüyorum bir anne olarak. Sizinle sadece ihtiyaç için mi birlikte yoksa sevgisi var mı belki bir şekilde onu tartmalisiniz istemek değil de çok zor durumda olduğunuzu söyleyen bir şey ile mesela. Yani sahip çıkmak elinden kaçırmamak değil sadece her anlamda paylaşmak demek maddi manevi görüşüm böyle
00 Yorumlahayırlısı olsun ılahı sevgılı bısey olmanıza gerekyok ınanın cevremde sızın gıbı zor durumda olan ınsanlara yardım ettım. kı sızı seven ınsan sızın ıcın evladınız ıcın cırpınırdı. ben öyleyım. ama evlılık dusunuyorsanız sıze davranıs yakınlasma sıze yardım destek bunlar önemlı seyler.. umarım sızde bende mutlu oluruz. neolur uzulmeyın bende evlılık ıstıyorum ama nasıp olmayıncada olmuyor.. saygılarımla
00 YorumlaValla kanka yarıya kadar okuyup dayanabildim. Eğer maddi konuda destek olmuyorsa düşüncesiz değil sığırın önde gideni. İnan çok sinirlendim. Parası olmasa bile söylemesi lazım. Bu adamla birşeyler yaşıyorsan seni sevdiği felan yoktur. Hiç boşuna bunla devam etme. Yazık sana 😢
00 YorumlaAdam karaktersiz orası kesin. Sen anne olduğunu unutma gönül eğlendirmek yerine geleceğe yönelik adımlar atman gerekli hayatına girecek adam da seni her şeyinle kabul edecek. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz sen boş sözlere kanma sana ne yapıyor ona bak bundan sonra hayatına alacağın adamda
00 YorumlaOndan zerre hayır gelmez. Sadece ilgilenmekle olmuyor. İlgi bedava tabi.. Cebinde akrep olan insanla ömür geçmez. Mesele maddiyatta gözümüz olduğundan değil, ince düşünce mesele.
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ayrıldık dün yalvarıyor barışalım sorun ne diyor birde
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay anasını yav. insan en azından faturasını öder evin alışverişini yapar amma cimri. bize niye böylesi denk gelmez 😔
14 Yorumla
Soran+1 yılfatura ödesin demedim ki halden anlasın
Cevap sahibi+1 yılOlsun biz halden anlamasin demedim. sozle halden anlamak olmaz sevip sarmalayip destek olmak gerek. onun durumunu anlamak ona destek olmak gerek.
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsa senle beraberdir. seben sevdiğine gölge olur dal olur.. ama nedense kadınlar dal sanıp oduna sarılıyor 😃sizin için iyi olanı siz daha iyi bilirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılHayırlı olsun diyelim 😃
Senin durumunu baz alıp hareket etemsi gerekir Eger çok istiyor ise.. Ama bence zoru gorunce kaçıyor.. ayrıca evlensen bile aynı şeyi yapar bu adam sana. Sen her zaman çocuğunu baz alarak düşün ve yaşa. Kararlarin çok önemli bu saatten sonra...
00 YorumlaKardeşim bak şöyle anlatayım sana erkek birini gerçekten seviyorsa sanada çocuklarına da güzel bir hayat sunar senin maddi manevi yanında olur ailen olur bir nevi adam ailen olmayı değil seninle zaman gecirmeyi seviyor sevmek kuru kuruya olmaz bazen somut şeyler de gerektirir. Bu hediye olmaz illa ama yanında olması sözle değil bazen maddi anlamda da yaninda olmali
02 Yorumla
Soran+1 yılama ben maddi bir şey beklemedim istemedim fakat oda hiç sormadı zoruma gitti bu nasıl sevgi nasıl aşk ayrıldım zaten
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ayrılman iyi olmuş. ksinlikle doğru karar. seven sevdiği zor durumda kalsın ister mi? hayır arar sorar düşünür acaba bir ihtiyacı var mı diye sevmiyormuş da demek ki hakkında hayırlısı olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle ayrıldık bu sefer yalvarıyor barışalım sorun ne diyor birde
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bi yazmışsın ki sanki bu adama mecburmussun gibi.
Boş insanlara katlanmak zorunda değilsiniz.12 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım dün
- +1 yıl
Yine konuşur devam edersin.
+1 yılLafta herkes seviyor, herkes ilgileniyor, herkes 7/24 konuşuyor. Ben erkeklerin gerçekten seveceğine inanmıyorum. Sen de inanmamalısın artık..
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız
+1 yılsen o adami evine sokma ve ayril adam bildin seni kullaniyor ve ben senin gibi biriyle konussam bir hafta sonra giderim nikah dairesine kiyarim nikahi cocuguna da bakarim karimada
03 Yorumla- +1 yıl
benim de karsima boyle biri cikmiyor
Soran+1 yıllütfen ciddi olun dalga geçmeyin ciddi bir soru bu benim için
- +1 yıl
dalga değil ciddiyim
+1 yılYani kimse kimseye bişey almak zorunda değil ama benim sevgilim zor durumda olsa farketsem öyle görmezden gelemezdim. İnsanlar sevdiklerine çiçek böcek bişeyler yapar zaten kadın ya da erkek olarak ayırmıyorum. Anlattığın duruma göre vakit geçiriyor seninle zaten ayrılmışsında önüne bak daha olabilecek kısmetlerini değerlendir
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın ya erkek dediğin zor zamanındada seni anlamalı, sana söyletmemeli bile bazı şeyleri, elbette muhtaç değilsin ala tam tersi olsa sen destek olacaksan oda olmalı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu adamdan korkulur biliyor musun. Evirip çevitip maddiyat hariç hariç her şey konuşan adamdan kor ku lur.
01 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
Başkasının çocuğuna kimse yatırım yapmak istemez burada asıl sorun sadece seninde giden olması seninde maddi bir beklentiye girip ondan beklemen.
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır maddiyat istemiyorum ki gelince bir çikolata ala bilir çocuğun gönlü olur ama yapmıyordu ve biz onunla bu yüzden çok ayrıldık ve senin çocuğun benim çocuğum diyip durdu ama icraat yok
Sevgi ne kadar önemliyse maddiyatta bir o kadar önemli. Cimrinin teki belli pek onunla mutlu olunmaz boş ver.
03 Yorumla
Soran+1 yılfazla cimri ben ona o kadar sürprizler hediyeler aldım ama o hiç oralı bile olmuyor en azından sorabilir birşeye ihtiyacın var mı istemem zaten ama sormuyor
Soran+1 yılhaklısınız
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence en mantıklı kararı vermişsiniz iki tane pasta nedir seni sevdiginide sanmıyorum en iyisini yapmissin
02 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım dünden beri 50 mesaj yazmış yalvarıyor sorun ne diyor birde dar günde hatır sormayan adam sinirlerim bozuldu
+1 yılSeni av olarak görüyor yatağa atıp terkedecek
Sende gözünü aç seviyorum aşığım laflarına inanma
Sen bir annesin önceliğin çocuklarının huzuru rahatı olmalı
Aşk sevgi boş karın doyurmuyor00 Yorumlaçocuğu hariç sana yardım etmek zorunda değil zaten, boşanmışsın hala bir şeyler bekliyorsun çok sıkıntılı
06 Yorumla
Soran+1 yılbirşeyler beklemiyorum sonuçta biz ciddi bir yolda ilerliyoruz zor anımda destek olmasını bir erkek olarak hisetmek istiyorum ama yok
Soran+1 yıldelimisin sen
Soran+1 yılbiz bir yola girdiysek nezaketen almak zorunda ben onu seviyorsam oda benim çocuklarımı sevmek zorunda
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbumu sevmek ya da sen buna sevmek diyorsun, yazik ediyorsun kendine
14 Yorumla
Soran+1 yılniye ne alaka takip falan?
- +1 yıl
sen en doğrusunu yaptin kesinlikle, ne igriyacin var durimun ne diye tkp et dedim
Soran+1 yılhayır teşekkürler ben annemden bile bir kuruş istemezken sizden ne münasebet ki isteyeyim
- +1 yıl
ya istersin demedim, sorayim derdini sorununu dedim
Yazık etme kendine
Anlayissiz ve cimri...
Merhati olmayan erkekten uzak dur kadin
Nereden buluyorsunuz bu hanzolari be00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen sadece boş vakitlerini doldurduğu biri gibisin kusura bakma ama. Gerçekten değer verse düşünceli biri olsa mutlaka bişiler yapar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılSevmek sahip ćıkmaktır..
Paranın amaç olmayıp araç olduğu bu dönemde duyarlı davranmasını beklerdik.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Onun çocuğu olmadığı için seni anlamıyordur dengi dengine seçimlerin olmali
01 Yorumla
Soran+1 yılbelkide haklısınız
+1 yılSeninle evlenmeyi değil öylesine zaman geçirmeye çalışıyor basindan at
04 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım şimdi yalvarıyor barışalım diyor sensiz yapamam diyor
- +1 yıl
Evet şu an seni tekrar kullanmanın yollarını arıyor ama bu seni sevdiğini kanıtlamıyor yanlis anlama sana ya da çocuğuna maddi destekte bulunmak zorunda değil ben başka şeylere takıldım
Soran+1 yılhaklısınız
- +1 yıl
Yani
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bacim farklı şekilde beklentin olması hata;)) dünya öyle tozpembe değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım beklenti sıfır 😐
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun ❤
+1 yılSeviyorsa imkanları dahilinde sen istemeden sana destek çıkmalı
04 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım bırak desteği Hall hatır sormaz
- +1 yıl
O zaman en doğrusunu yaptın eski eşin nafaka ödüyor mu
Soran+1 yılyok oda ondan beter
- +1 yıl
Zor bir durum ya iki çocukla zor insanın ayarı para menfaat araya girince ortaya çıkar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam seni cinsel obje olarak kullaniyor ne sevmesi birde şüphem yok diyor 🤭🤭🤭 ya cidden ne safsin. seven adam sevdiğinin maddi manevi yaninda olur.
Ya birde seviyor eminim diyorsun pes🤭🤭010 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız belkide neyse gözüm açılıyor teşekürler
Cevap sahibi+1 yılUmarim basina bela olmadan hayatından çıkarırsın üzüldüm senin adına
Soran+1 yılsağolun dün ayrıldım çok şükür
Cevap sahibi+1 yılIyi sevindim senin adina. Bu da tecrübe olmus olur sana
Soran+1 yılaynen öyle
Cevap sahibi+1 yılO kişi hic evlilik yasamis mi
Soran+1 yılbekardı o
Cevap sahibi+1 yılBöylelerinden daha uzak durmalisin. Onlar seni anlamaz. Amaclari sadece menfaat olur.
Cevap sahibi+1 yılMutluluklar hersey gönlünce olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılDediklerinde haklı gibisin, insan çok bişey harcamasa bile destek olduğunu bi şekilde göstermeli ufak şeylerle bile, ayriyetten evlilik düşünmemesi ayrı bir sorun zaten bana göre
014 Yorumla
Soran+1 yılevet tuaf geliyor bana bu gün tüm gün yazmadım o yazdı birde hayırdır Soğuksun diyor dalga geçer gibi
Cevap sahibi+1 yılSiz şu an nesiniz, sevgili mi?
Soran+1 yılevet ciddi bir ilişki sözde ama
Cevap sahibi+1 yılBence net ol rahatsızlığına dile getir
Soran+1 yılben ne diyeceğim diyemem ki
Cevap sahibi+1 yılEvlilik konusuna girmeyişinden vur bence oradan yürü yani
Soran+1 yılbu gün dedim zaten konuyu değiştiriyor
Cevap sahibi+1 yılPeki bu adamdan soğudun mu yoksa istiyor musun gerçekten?
Soran+1 yılsoğudum erkek gibi olmalı ya zor anımda sormalı hiç değilse onu yapsın yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılAçıkcası banada hiç sahiplenici gelmedi, peki geçimini nasıl sağlıyorsun ki?
Soran+1 yılailemin yanına yaşıyorum evet tamda sorun bu hiç sahiplenmeyor
Cevap sahibi+1 yılBana evlenme istegi biraz hikaye gibi geldi
Soran+1 yılayrıldım dün çok şükür o kadar da elden düşme değilim
Cevap sahibi+1 yılNe dedi peki :)
+1 yılPinti heralde ya da amacı bambaşka. Bilirsin işte ne demek istediğimi
07 Yorumla
Soran+1 yılyani konduramıyorum tipi bana göre çok kötü dışarda gören bizi bana kızıyor öyle yapıyorsa yazıklar olsun
- +1 yıl
Bilemem. Ama olay tiple yaba başka şeyle anlaşılmaz. Karakter bambaşkadır.
Soran+1 yılevet haklısınız huyum da kötü değil kesinlikle
- +1 yıl
Ben senin karakterinden bahsetmemiştim. Beraber olduğun kişinin karakterinden bahsetmiştim. İnşallah kötü bir niyeti yoktur ve sana iyi bir eş çocuğuna iyi bir baba olur.
Yanlış anlamazsın umarım. Çalışmıyorsun geçimini nasıl sağlıyorsun? - +1 yıl
Birde sana yaklaşıyor mu? Cinsel şeyler yaşıyormusunuz?
Soran+1 yılailemin yanında yaşıyorum
- +1 yıl
Allah kolaylık versin 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelki senin gururunu kırmamak için bişi teklif etmiyor ya da teklif etmeye cesaret edemiyor
012 Yorumla
Soran+1 yılhayır para istemiyorum hiç bir şey istemiyorum ama kendisi niye akıl etmiyor çocuğa bir çikolata dahi almıyor
- +1 yıl
Bu gibi durumlarda maddi destek olmak biraz tehlikeli bence her an yanlış anlama olabilir
Ama erkek olarak da en azından bi kaç sefer önünden geçmesi gerekiyor veya yanına gelirken bi kaç bişiler ev ihtiyacı alabilir
Bu kişi bence ya çok cimri ya da çok dikkatli biri
Soran+1 yılev eşyası istemiyorum ki çocuklara nezaketen abur cubur alsa mutlu olacağım ama yok nerde
- +1 yıl
O zaman cimri birisi aranızda cinsellik var mı
Soran+1 yılvar
- +1 yıl
Bilmiyorum ya çok garip bir durum şimdi çocuklara bişiler alsa sen acaba benle ilişkiye girmek için bişiler alıyor diye mi düşünceksin almasa cimri veya hissiz biri gibi görünüyor
Birde evlilik için hiçbir adım atmıyor diyorsun acaba seni mi kullanıyor biraz karışık bir durum seninki
Soran+1 yılkullandığını nerden anlarım?
Soran+1 yılama 7 24 beni arar sorar merak eder sürekli yemek yer ben yatar ben uyanır ben 😐
- +1 yıl
Yanlış anlama ama şu an ki durum kullanıldığını gösteriyor zaten
Soran+1 yılpeki teşekkürler
- +1 yıl
Ricaederim iyi geceler
- +1 yıl
Bu gün mü ayrıldın
+1 yılSeven adam sevdiğinin bocaladığı konu ne olursa olsun yardımcı olur.
10 Yorumla
+1 yılErkek dediğin kadını na sahip çıkar. Çıkamayan la ne işin olur.
00 YorumlaEn iyisini yapmışsın cimri erkekten kim fayda görmüş ki sen göresin.
00 YorumlaHayat senin en iyisi hangisi ise ona göre karar verilmeli. :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılSen işi maddiyata dökmüşsün. Yürümeyeceği baştan belli.
06 Yorumla- +1 yıl
Sus parasız erkek gereksiz erkek
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü maddiyata değil efendim para verse almam etmen asla ama zor anımda sormasını beklerim ya bir erkek olarak beni sahipleniyor sözde ama dar günde hatır sormaz nerde aşkı sevgisi ben olsam soruyorum ediyorum
- +1 yıl
Aşk karın doyurmuyormuş demek 🤔
Soran+1 yılkarnımı doyursun demedim çok şükür aç değilim ama biraz sorsa hal hatır ama yok nerde
- +1 yıl
Keko ozman o herif ne diyeyim bilemedim şimdi 🤔
- +1 yıl
Aşk olsa zaten erkek sana sahip çıkar kıymet verir. Sakın düşük bi hayatı kabul etme. Çocuklarına iyi gelecek verebilecek bi kısmetin çıkar umarım.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKafasındaki düşünce nedir ne değildir bilemeyiz ama tabi seni sahiplenmesi gerekir
00 Yorumla Bence seven insan elinde hiç olmasa bile hepsini verir tabiki sana para vermek zorunda değil ama dediğim gibi bence sevseydi elinden geldiği kadarıyla yardım ederdi arayıp sorması çok sevdiği anlamına gelmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız zaten ayrıldım dün birde bitirme diyor deli mi ne
+1 yılHaklısın tabıkı her kadın arkasında güçlü bir erkek ister.. senınkı boşşş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu adamla evlenseniz evlendikten sonrada böylemi olur diye valla benim aklıma bile geldi, bi insan elini cebine nie atmaz? işi var mı çalışıyormu?
016 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyor işi gücü var ama cimri
Cevap sahibi+1 yılOrtada ilişki falan yok? Siz buzdolabının anlatmissiniz resmen ve buzdolabının içi tamamen boş bence bu buzdolabının fişini çekme vakti tamamen gelmiş, temiz ve saf kalabilen ender kadinlardansiniz, sizi seven adam gezdirir tozdurur cafeye götürür, peki sizinle tensel temas kuruyormu
Cevap sahibi+1 yılNesini seviyorsunuz?
Soran+1 yılbeni hiç bir yere götürmüyor pek temiz kadınım çok şükür elhamdülillah kötü yola da düşmem zaten ayrılacağım boşandıktan sonra ilk kez hayatıma biri girdi pişman oldum öyle arkadaş ortamı sigara alkolümde yok ev ben çocuklar ama ayrılacağım çok oldu
Cevap sahibi+1 yılWalla ne yalan sölim bekarım ise giderken bile en az az 30-40 liralık yiyecek alıyorum bisküvi ekmek krem peynir falan, ben olsam asla o çocuğun yanına elim boş gelmem, çocuğunuz kaç yasinda
Soran+1 yıl3ve 7
Cevap sahibi+1 yılKendi işimi? işçimi?
Soran+1 yılişçi
Cevap sahibi+1 yılSizi gerçekten seviyor ve önemsiyorsa ve eli asla cebine gitmiyorsa burada sorun büyük
Cevap sahibi+1 yılKibar yollu ayrılın buradaki çoğu erkekte öyle dicektir ona artık senden hoşlanmıyorum çok soguksun elin hep boş gez toz yok, sana yaşlı bi kadinmissin gibi davranıyor, peki o hiç evlenmismi
Cevap sahibi+1 yılSize tavsiyem bu adamdan kurtulun zaten günümüzde kadına şiddet çoğalmış durumda, ilişkinizin bi adını koyabilirse ancak öyle konuşmaya devam edebilcenizi söyleyin madem ciddiyse bi adım atsın, aman aman dikkatli olun
Cevap sahibi+1 yılHayat sizin kararlarınızda, ama bi insan kapıya çıkınca para harcamadan yapamaz, sanırım ondan hoslaniyosunuz ama hoşlanmak karın doyurmaz, bende bi evlilik geçirdim Allahtan çocuğum yok ama sizin 2 tane evladınız var, çok iyi tartın ölçün biçin ona göre adımlar atın, hayatınıza karışmak haddime değil, ama cimri bi adamla asla ömür gecmez
Cevap sahibi+1 yılişi gücü yerinde olan karakteri oturmuş bi adamla evlenmenizi öneririm, şu hayat pahaliliginda gönül beleşe eylenmez, bunları yazarken bi menfaatim yok sadece doğru karar almanizda bi yardımım olsun dileğim, hayırlı geceler
Soran+1 yılyoo haklısınız ben bunları gördüm acı gerçekler o bekar biri 30 yaşında ben 26 yaşında fakat ben ona demiyorum bana bak şunu bunu al istemem dememde zaman ama onun niye aklına gelmiyor hiç çocuklara bir çikolata aşktan aciz iyice soğudum dün zaten ayrıldım kendisinden birde hayırdır çok Soğuksun diyor şaka gibi
Cevap sahibi+1 yılBöyle insanlarla konuşmayın başınıza iş alırsınız, eğer arkanız olmasa size sorun bile olur, çevrenizden ailenizin bilip tanıdığı güvenilir insanlarla baş göz olmayı deneyin, gençsiniz yaşamak sizin ve çocuklarınızın hakkı, ama doğru dürüst aklı başında insanlarla olur bu, inşallah hayatınıza size ve çocuklarınıza yakışır bi insan en hayırlı zamanda girer geç olsun hayırlı olsun, mutluluklar dilerim 😶
Cevap sahibi+1 yılAilenize söyleyin ya da savcıya verin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki seni açmaları icin kullanıyor cinsellik için yanı böyle durum varsa mutlaka çocuklara bir şey almalı sanada öyle
07 Yorumla
Soran+1 yılne yani ben satılıkmıyım
Cevap sahibi+1 yılHayır hayır hayır asla lütfen böyle bir düşünceye girmeyin
Cevap sahibi+1 yılYanı özet geçmeniz öyle geldi bana özür dilerim ben böyle bir anlama getirmeni istemem
Soran+1 yılhayır sadece zor günler yaşıyorum ve bu onun umrumda değil
Cevap sahibi+1 yılSoracağım sorular var takip atarmisiniz burada yanlış anlaşılıyor
Soran+1 yılhayır bana mahremiyet içerikli soru sormayın lütfen
Cevap sahibi+1 yılYok hayır çocuklu bayansınız teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ayrıl , ben de boşandım , dediğin şekilde birine denk gelmistim, direkt ayrıldım
13 Yorumla
Soran+1 yılyani amacım para değil verse de almam ama böyle sormaması yabancı gibi göz yumması zoruma gitti
Cevap sahibi+1 yılBen para için oldum ya birkaç kişi ile memnun kaldim
Soran+1 yıltövbeler tövbesi yazmayın bana
+1 yılAyrıl gitsin. Senin duygularınla ve fiziğinle oynayacak başka erkeklerde var. Ne diye çulsuza oynatıyorsun fiziğini ve duygularını
02 Yorumla- +1 yıl
Gerçekleri diyorum. Fakiri nerden buldun diyorum. Bari zengin bul. Madem fiziğin taş.
Soran+1 yılya delimisin sen git işine
+1 yılBiraz pinti biri gibi geldi bana ama bebek bezi de almak zorunda değil ki sana. Ama evlilik planları yapmıyorsa ve maddiyat anlamında sorun yaşayacaksanız bence ayrılmayı düşün pinti insanlarla olmak zor çünkü
00 Yorumla
+1 yılBitirmek en mantıklısı olmuş hani teklif etse sorsa falan zaten kabul etmezsin ama onun teklifte dahi bulunmamasi çok saçma amacı farklıdır belki. Bitirmek en mantıklısı olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle kimseden bir kuruş almam ama teklif etmemesi tuaf bana göre ben olsam sorardım
+1 yıladam madem seni seviyor neden sana ihtiyacın olan bir şey var mı yok mu diye sormasın ki? bence onunla konuş bi işe falan girsin yoksa gerçekte onunla durmaya devam etme bence
02 Yorumla
Soran+1 yılişi var çalışıyor zaten
- +1 yıl
anladım yarım yamalak okumuşum sanırım ama bi konuş sen neden bi ihtiyacımız var mı sormuyorsun diye
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılamacı sadece faydalanmak nerden bulursunuz böylelerini ayrılman iyi olmuş
13 Yorumla
Soran+1 yılayrıldm çok şükür
- +1 yıl
geçmiş olsun ne ona ne de başkasına mahkum değilsin
- +1 yıl
sen kendi ayakların üzerinde durabilirsin ne zaman anlatmak paylaşmak istersen buralardayım istediğin zaman yazabilirsin insan ya ağlayınca ya da anlatınca rahatlar
- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat