Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu herifin evli olduğunu bilerek mi bu işe giriştin yoksa sonradan itiraf mı etti?
Ne kadar karaktersiz insanlarsınız arkadaş, evli adamı eşinden ayırıp, onunla mutlu olacağını mı düşünüyorsun? Diyelim ki öyle bir durum oldu, insan kırıldığı yerden kırılır ve yaşattığının ahını mutlaka alır. Seni iki gün sonra kapı önüne koyar, o zaman ortanca hanım olarak ortada kalırsın.
Bal arının daha tadacagi çok polen var, rahat ol210 Yorumla
Soran1 yılsonradan soyledi ama onu seviyorum vazgecemedm. beni seviyor ve bende onu istiyorum herkes aynı olacak mı?
Soran1 yılniye ignelesinler, herkes seks için mi birlikte?
Soran1 yılniye herkes akılsız bir siz mi akıllısınız?
Soran1 yılo ne demek simdi? bence sınırı asmayın!
Soran1 yılniye anlamiyorum beyefendi, siz oyle dusunuyorsunuz?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBende evliyim. Maddi durumum ve işim çok iyi ve bende arayış içindeyim. Ama ben birini bulunca kesin boşanacağım. İnanması zor ama benim gibiler de var.
12 Yorumla
Soran1 yılneden bulmadan bosanmıyorsun?
- 1 yıl
Boşluğa dusenez ihtiyaçları var
- Aile & Toplum konusunda 876 cevap paylaştı.
1 yılEvli erkkelr için yedek biri çantada keklik gibdir hem düzeni vardır hemde yan metrs deyimi yerindyse canım isteyince gönül. egler şimdi karisninsenke. aldatan yarın seni baskaisnile. aldatmayacagunne malum sen aisksun ama o evli onun bu sorumluluğu alıp olmaması lazım yani inşallah çok üzülmezsin ama yoluna bak. o adamın kime ne Hayri olmuş imkansız ilişki bosansa iyi mi bilmiyorum ama. guvenme
00 Yorumla
1 yılBaşta bilmiyodun ama şimdi biliyosun yaptığın cok yanlış adamm ewlii ewlii azıcık empati lütfen hadi onu gec kendine hicmi saygın yokk ewli bi adamla nasıl birlikte olursun
13 Yorumla
Soran1 yılben evli oldgunu bilere onla birlikte olmadım, bana asık olduğunu itiraf etti bende ondan hoslanıyordum. iliksiye basladiktan sonra itiraf etti, esiyle arasinin kotu olduğunu, beni çok beğendiğini ama istemem diye bastan evli oldugunu diyemediğini ama bosanmak istediğini dedi diyorum
- 1 yıl
İnanma sakın oyalıyo senii ee madem neden boşanmıyo ozman dawayı acmışmı inanma böyle şeylere kullandırma kendinii
Soran1 yılbilmiyorum ya, 1 tane ogluda var acaba ondan mı uzuyor surec
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok zorlu bir durumdasın, bunu hissedebiliyorum. İnan ki en içten hislerimle yanındayım. Ama zor da olsa kendine şu soruyu sormalısın: "Gerçekten geleceğimizi garanti altına alacak bir adım atıyor mu?" Çünkü bazen aşk, bizi görmek istemediğimiz şeylere kör edebilir. Bu adam seni geleceğine dahil etmiyorsa ya da seni sürekli belirsizlikte bırakıyorsa, belki de kendi mutluluğunu düşünmenin zamanı gelmiştir. Sana kendini özel hissettiren bir ilişkiyi hak ettiğini sakın unutma 💔! Ne düşünüyorsun, konuşalım mı?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAdamın karısını boşayıp seninle evlenmesi, marketten 5 tl ye aldığın sakız çekilişinden bugatti veyron araba kazanman ihtimaliyle aynı şey
26 Yorumla
Soran1 yılneden, seviyor beni ve bende onu cok seviyorum. herkes aynı mı
- 1 yıl
Seni sevebilir, seninle cinsellik uyumunu sevebilir fakat karısını çocuğunu düzenini bırakmaz. Sen ara rol gibi bir şeysin öyle düşün, rolün bu kadar ama.
- 1 yıl
Bence sen de bunun farkındasın fakat kendini kandırmaya çalışıyorsun
Soran1 yılbeni cok seviyor, sank beni sadece cinsellik icin kullanıyormus gibi yazanlar var
- 1 yıl
sevebilir ona bir şey demiyorum da karısını boşayıp seninle evlenmeyecek
Soran1 yılkendimi kötu hissediyorum
Zaten başlı başına çok büyük bir hatanın içerisindesin, "Ne yapman gerekiyor?" acilen bu yanlıştan dönüp ilişkiyi sonlandırmalısın
11 Yorumla
Soran1 yılonu seviyorum o da beni çok seviyor
Adam evliyken sana bakmış, hadi evli olması sana bir engel değil. Hiç mi korkmuyorsun bana da aynı şeyi yapabilir diye?
17 Yorumla
Soran1 yılneden herkes aynı mı?
Soran1 yılhayır anlamıyorsunuz, bu durumu bana da yapacak diye bir kaidemi var, herkes aynı mı?
Soran1 yılbeni seviyor ve cok istiyor, belki isteyerek evlenmedi ve huyunu bilmiyordu? baskasına bir olay yasandı diye bu benim ya da bir baskasının basına gelecek diye bir olay mı var
Soran1 yılherkese işliyormu o karma denilen saçmalık, inanıyormusun buna :))
1 yılÖncelikle adam neden eşinden ayrılıp seninle evlensin ve bu evliliği yürütsün? Bir mantık çerçevesine oturtabiliyor musun bunu?
113 Yorumla
Soran1 yılonu artık istemediğini söylüyor, araları iyi değil
- 1 yıl
Sana söylediği bu... Geçek bu mu peki doğrulayabilir misin? Yarın birgün seni artık istemediğinde ne olacak?
Soran1 yılçoğu zaman bende kalıyor
- 1 yıl
Sende kalıyor ancak ailesine ne diyor acaba? Yine bir iş seyahati yalanı mı?
Soran1 yılkendisi pilot
- 1 yıl
Seçenek çok o halde, sizin için geleceği bir ilişki olduğunu düşünmüyorum..
Soran1 yılniye öyle diyorsun
- 1 yıl
Eşini seninle aldatan, seni de başkası ile aldatacaktır.
Soran1 yılya birisi daha bunu dedi, herkes aynı mı!
- 1 yıl
Yoo, ama bu durum böyle...
Soran1 yılhayır
- 1 yıl
Deneyip görebilirsin...
Soran1 yılgenellemeyi bırakın
Evli olduğunu öğrendiysen, ayrılman daha iyi olur. Çünkü çok öyle diyenler eşinden boşanmıyor.
11 Yorumla
Soran1 yılbeni çok seviyor ama, esiyle cinsel hayatı da yok
1 yılYaptığın şey çok yanlış bikere ve karakteristik neyse yorum yapmıyorum iyi günler.
11 Yorumla
Soran1 yılyorum yap lütfen
Sence sıkıntı oyalaması? Yoksa senin evli şerefsiz bir adamla olman mı?
11 Yorumla
Soran1 yılneden oyle hakaret ediyorsun, gönül bu?
1 yılBence doğal akışına bırak seviyorsun ve güvenmek istiyorsun kalbinin sesini dinle
13 Yorumla
Soran1 yılöyle istiyorum ya
- 1 yıl
O zaman akışına bırak ve stres yapma hersey olacağına varır
Soran1 yıltamam
Başkası için senide bırakabilir güvensiz bir ilişki fazla sürmez
16 Yorumla
Soran1 yılya herkes aynı mı, tutturmussunuz bir laf!
Soran1 yılniye benide mi aldatacak illa ki?
Soran1 yılkendisi sonradan söyledi, beni sevdiği için diyemedi
Gizli Üye(30-35)1 yılGeç onları canım bunlar boş işler sana dönmez eşinde yapamadiklarini sende uyguladığı için sana geliyor
112 Yorumla
Soran1 yılonunla karı koca ilişkisi bitmiş, benim üzerime titriyor ama bosanma süreci sıkıyor canımı
Cevap sahibi1 yılÖyleyse bilemem
Soran1 yılgoruslerde ne zekasızlığım kaldı ne de bilmem neyliğim, neden boyleleler :/
Cevap sahibi1 yılBak onların ilişkisi bittiyse sorun değil ama devam ediyorsa bende ona karşıyım bı takım böyle şeyler yaşadım ve mesajı olkuyuncada çok sinirlendim
Soran1 yılbana bittigini vesadece cocuk icin birlikte olduklarını soyluyor, beni çok seviyor ve cinsellik de yasıyoruz
Cevap sahibi1 yılAnladım eğer boşanma olmazsa seni kandırıyor ozaman
Soran1 yılişte bilmiyorum...
Cevap sahibi1 yılBiraz daha bekle yaparsın yapmak istediklerini
Soran1 yılsu an bundan baska carem yok gibi
Cevap sahibi1 yılİnşallah hakkında hayırlısı olur
Soran1 yılsagol canim
Cevap sahibi1 yılRica ederim ne demek
Gizli Üye(36-45)1 yılBekar adamların suyumu çıkti yapmayın kendinizede haksızlık
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılVelevki bosandı senle evlendi sadık kalmayacak yapma guzel arkadaşım.
Soran1 yılseviyorum onu o da beni seviyor
Gizli Üye(30-35)1 yıloyalıyor zaten. onun icin sanırım bi heyecan ürünüsün ama anlamıyorum, niye?
18 Yorumla
Soran1 yılo beni bende onu seviyorum, oyle cinselik için birlikte değiliz. insanlar birlikteliği sadece seks olarak görüyor
Cevap sahibi1 yılSonu yok icinde bulundugun dongunun. Üzülen ve zarar gören sen olacaksın, onun zaten kurulu düzeni evinde eşi var. Peki ya sen?
Soran1 yılberaber yaşasayacağız cok güzel günler var?
Cevap sahibi1 yılKendini böyle mi kandırıyorsun?
Cevap sahibi1 yılEvli erkek yalanları, sen farklısın, eşimden boşanıcam zaten, sana aşık oldum bla bla bla
Soran1 yılhayır, bunu istiyoruz beraber konuşusuyoruz?
Cevap sahibi1 yılSen istiyorsun o istemiyor :)
Soran1 yılistemese coktan giderdi beni bırakıp
Gizli Üye(30-35)1 yılAdam niye boşansın bedavadan ikinizi beceriyor adam rahatını neden bozsun slk mı da bozsun 😄
14 Yorumla
Soran1 yılsevgiyi sadece cinslik sanan biri daha
Cevap sahibi1 yılSevgi mi sarhoşmusun sen metressin sen şu an kullanıldığının farkında bile değilsin 😆
Cevap sahibi1 yılTm TM kendini kandırmaya osbuluğa devam et bay
Soran1 yılne alaka? kullanılmayı bile bilemeyen birisin
1 yılDürüstlük iyidir, dürüst olduğuna inanmadığın kimseyle olma
110 Yorumla
Soran1 yılçok iyi birisi
- 1 yıl
İyi başka dürüstlük başka, benim yalana alerjim var
Soran1 yıleşiyle arasının bozuk oldugunu ve bu yüzden benle olduğunu kendisi söyledi zaten ben onun evli oldugunu bilerek tanısmadim
- 1 yıl
Bu hassas bir konu bende evliyim ve partnerlerim, arkadaşlarım oluyo ama ben evli olduğumu hiç gizlemedim, çünkü amaç duygularla oyanamak değil, bence bunu başta söylememesi bile onu benim gözümde güvenilmez yapar
Soran1 yılbaşta söylemedi, seni çok beğendim ve seviyorum esimle aram kötü ve beni istemezsin diye başta söyeleyeneim dedi
- 1 yıl
Belki doğrudur ama dediğim gibi ben güvenmem, yalan amansız bir hastalık gibidir bikere bulaştınmı seni sürükler ve hiç ama işin güzel tarafı hiç bir yalan sonsuza dek sürmez o yüzden hep bi köşede tutki olumsuzlukta çok yıkılma😉
Soran1 yılbilmiyorum sizlerden akıl almak istedim..
- 1 yıl
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Soran1 yılsağolun
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılAyrıl. Karısını bırakıp senı alırsa. Senıde bırakıp baskasını alırr
11 Yorumla
Soran1 yılama beni seviyor gerçekten
Yuva yıkanın yuvası olmaz
21 Yorumla
Soran1 yılherkesin hayati kendine
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEvli bir adam asla eşini bırakıp seni almaz sanırım bunun farkındasın o yüzden fazla bağlanma
00 Yorumla Ayrıl ayrıl ayrıl
15 Yorumla
Soran1 yılonu seviyorum diyorum ya
Soran1 yılediyorum?
Soran1 yılhayır sadece akıl almak istedim
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öyle devam edin yuva yıkma
@Çiçekbal13 Yorumla
Soran1 yılama böylede ilgisizlik yaşıyorum
Soran1 yıl@Çiçekbal aynen, sen çok iyi bilirsin herşeyi
Soran1 yıl@Çiçekbal kaybol
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAsla bosanmaz hep klasik yalanlar
120 Yorumla
Soran1 yılneden
- 1 yıl
Bak yüzlerce evli ilişkisi tanıdım ;bu site de binlerce soru vardır aynı şekilde, hepsi aynı bosanacam yalani ama asla boşanmazlar hatta karilarina aldattiklarini belli etmemek için nasıl aşık rolü yaparlar, çiçekler, iltifatlar, hediyeler, gezmeler, sevişmeler, aklın durur , sonuç hiç değişmedi, onlar karisi sen metresi oldun
Soran1 yılhayir gelip bende kalyor coğu zaman, esiyle arası iyi değil bliiyorum
- 1 yıl
Tamamm tammm
Soran1 yılne demek tamam
- 1 yıl
Sen bildiğini oku. Kimse sana laf anlatamaz. Sadece şunu unutma, erkekler öyle iyi oynat ki , aklın hayalin durur. Sadece 1 yalan için ziyan oluyorsun orada
Soran1 yılniye kadinlar olarak biz zekasizmiyiz
- 1 yıl
Aynen öylesiniz, azıcık bir duygunuz olduğu zaman asla gerçeği göremezsiniz , zaten akıl olsa evliyle nenisjn var , gurur olsa onu öğrenince onun yanında ne işin var, şimdi çöp poşeti kadar değerin yok, cok surmez amlarsin
Soran1 yılniye erkekler olarak çok mu zekisiniz
- 1 yıl
O zeka meselesi değil, senden faydalanmak söz konusu olunca , hemde bedavaya etinden sütünden faydalanmak olunca her konuda uzman olup seni bir şekilde kandırırlar , şekilde görüldüğü gibi,
Soran1 yılkandırıyorlar diyorsunuz iste, o zaman akılsız demiş oluyorsunuz? kendinizle çelisiyorsunuz bence
- 1 yıl
Kesin sarışınsin😂
Soran1 yılgidip baskasnini görusunun altına yazmayın, buraya yazım
Soran1 yılne alaka sarısınlık
- 1 yıl
Desene senin durum daha vahim
Soran1 yıliyi değigilim ben
- 1 yıl
Dediğim yere geldin mi, anladın mı benj
Soran1 yılevet :/
Soran1 yılolmaz buradan yazin
- 1 yıl
Korkma , bisey olmazz , anlat bakalım neler oldu
Gizli Üye(25-29)1 yılAdam eşinden boşanmadan verme
14 Yorumla
Soran1 yılonu bende dusundum, istemiyorum ditecepşm. gercekten sevmeyenadam gider vence
Cevap sahibi1 yılSeni sevse boşanırdı şuanda yaptığı sanada eşinede ayıp günah
Cevap sahibi1 yılSeviyor olsanda duygularını bastır yinede karar sana ait
Soran1 yıloglu var o yuzden sürecin uzadigini biliyorum aslında
Gizli Üye(30-35)1 yılYol ver seni kullanıyor
126 Yorumla
Soran1 yılonu seviyorum ve bu yüzdende aklım sevgimin altında kalıyor
Cevap sahibi1 yılDurum kötü o zaman bırlıkte oluyor musunuz
Soran1 yılevet
Cevap sahibi1 yılİşte bu yüzden seninle eşiyle seni kullanıyor ondan sıkılıp sana senden sıkılıp ona bence buna fırsat verme çünkü burada senin hemcinsinin gururu da var biraz empati yap kendini onun yerine koy.
Soran1 yılama ikimizde seviyoruz birbiriimizi ve istiyoruz
Cevap sahibi1 yılO seni sevmiyor kandırma kendini onun sevdiği sadece bacak arandan ibaret.
Soran1 yılherseyi seks olarak grmeyin, eski sevgililerimin gosteremediği ilgiyi sefkati askı onda buldum
Cevap sahibi1 yılHemcinsine yazık değil mi bencil mi davranacaksin? Yedek mi olacaksın?
Soran1 yılkendisi artik istemediğini dedi? ben evli oldugunu bilerek onla birlikte olmadımki, sonradan dedi
Cevap sahibi1 yılİstemese halen evli olmaz? Baştan dese kabul etmicektin seni kendine alıştırıp dedi ki kolay vazgecmeyesin.
Soran1 yılcunku bana asık oldugunu ve basta soylerse beni istemeyecegini dusunduğunu dedi. beni seviyor asık bende onu cok seviyorum ama neden bosanmıyor hala bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılSeni kullanıyor zaten niye bosansin. Haftada kac gün berabersiniz hepsinde Beraberlik var mı
Soran1 yılyahu su kullanma lafını kesermisiniz! herkes yok kullalnıyor kullanıyor, ne kullanamsı?
Cevap sahibi1 yılCinsellik olarak kullanıyor işte seni ya hamile kalırsann
Soran1 yılhayır, cinsellik için neden ukllansın?
Cevap sahibi1 yılSeninle cinsellik yaşıyor gidiyor eşiyle de yaşıyor daha nolsun.
Soran1 yılbeni seviyor ve karşılıklı istekle ilişşki yaşıyoruz?
Cevap sahibi1 yılSen onun için bi fb den ibaretsin seni sevse eşiyle değil seninle olurdu sen sadece yedeksin onun için
Soran1 yılne alaka?
Cevap sahibi1 yılÇok alaka sen sadece beni seviyor beni istiyor diye kör olmuşsun
Soran1 yılben evli oldgunu bilere onla birlikte olmadım, bana asık olduğunu itiraf etti bende ondan hoslanıyordum. iliksiye basladiktan sonra itiraf etti, esiyle arasinin kotu olduğunu, beni çok beğendiğini ama istemem diye bastan evli oldugunu diyemediğini ama bosanmak istediğini dedi oldu mu bak her yere yazdim anlayin diye
Cevap sahibi1 yılBoşanmak istese boşanır ve sevse seninle evlenirdi zaten anlamıyor musun? Baştan sana söylemedi onu terk etme seni kendine alıştırdı ılıskıye girdi sonrada evli olduğunu söyledi onu terketmen zor olacaktı çünkü alıştın sen ona..
Soran1 yılbu beni sevmediğini mi gösterir?
Cevap sahibi1 yılHalen anlamak istemiyorsun. Sevse eşiyle değil seninle evli olurdu.
Soran1 yılonla cocugu arada oldugu için birlikte!
Cevap sahibi1 yılSen yine de ikinci plandasin onun için gelip seninle işini görüp gidecek
1 yılAynısı başına gelince böyle rahat olacak mısın
12 Yorumla
Soran1 yılneden herkes aynı mı olacak illaki?
- 1 yıl
Zaten kandırmak için eşimle arama iyi değil sevmiyorum boşanmak istiyorum boşanamıyorum ailem karışıyor veya çocuklar var bahanaesi ile oyalar sonra güzelce yol verir bu arada yaşattığını yaşarsın hem olmasa bile karısını seninle aldatan senide birgün başkasıyla aldatacak kim bilir eve gidince karısına neler diyor
1 yılBu ilişki yürümez evlı adamdan sana hayır gelmez
11 Yorumla
Soran1 yılonu cok seviyorum o da beni çok seviyor
1 yılOyalıyor zaten
120 Yorumla
Soran1 yılevet, bende farkindayim ama onu sevdiğim için hersey
- 1 yıl
Ama seni kullaniyor sadce
Soran1 yılya kullanılmak ne demek? ikimizde seviyoruz ve ikimizde isteyerek birlikte oluyoruz?
- 1 yıl
Seks soylemedim duygusal kullaniyor
Soran1 yılniye kullansın, yine aynı kapiya çıkıyor
- 1 yıl
Neyse nasıl mutluysan öyle yasa
Soran1 yılsaol
- 1 yıl
Eşime aşığım seni kullaniyorum dese kalirmiydin
Soran1 yılhayır
- 1 yıl
Oyuzden anlaşamıyorum dicek
- 1 yıl
Bak sen ne yap biliyormusun ben kabulüm de bana dürüst ol de basanmicaksan da gitmicem seni seviyorum de ama dürüst ol de dökülür tabi buna cesaretin varsa
Soran1 yılbende böyle fikirler almak icin sordum ztn
- 1 yıl
Verdim işte ve çocuğu var mi?
Soran1 yılvar 1 tane
- 1 yıl
Çocuğunu asla bırakamaz ki bir kız için olduğunu ispatlarsa karısı asla birdaha cocougunu göremez hiç bir insan bunu göze almaz ne iş yapiyor özel degilse
- 1 yıl
Kendi hayatın olsun istemezmisin
Soran1 yılpilot kendisi, o yuzden bosanamadini biliyorum ama insan artik sevmediği biriyle ne yapabilir
- 1 yıl
Senide swvmiyor ki
Soran1 yılseviyor diyorum, seviyor!!!
- 1 yıl
tamam
1 yılBırak
21 Yorumla
Soran1 yılseviyorum onu, öyle bırak demek kolay
Hata ediyosun
15 Yorumla
Soran1 yılneden?
Soran1 yılbaskasının görüsunun altına yazacağınıza buraya yazabilirsiniz
Soran1 yılben evli oldgunu bilere onla birlikte olmadım, bana asık olduğunu itiraf etti bende ondan hoslanıyordum. iliksiye basladiktan sonra itiraf etti, esiyle arasinin kotu olduğunu, beni çok beğendiğini ama istemem diye bastan evli oldugunu diyemediğini ama bosanmak istediğini dedi
1 yıleşi ile konuş
19 Yorumla
Soran1 yılne diycegim?
- 1 yıl
kocan beni seviyor ondan boşan de
Soran1 yıldalga geçme ya
- 1 yıl
o zaman ayrıl ya da 3 lü takılın
Soran1 yılne sacmalıyorsun ya ne uclusu
- 1 yıl
adam karıyı boşamaz
Soran1 yıloyle olmamasini umuyorum
- 1 yıl
erkek senin ile de sevişir eşi ile de hatta sende başka sevgili peşinde de koşar yani her iki tarafı mutlu eder
Soran1 yılneden her erkek boyle karaktersizmi?
Bosanmiycak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVerme bir ara
122 Yorumla
Soran1 yılsenin için her birliktelik cinsellikse onu blmem
Cevap sahibi1 yılAra ver küs
Soran1 yılseviyorum diyorum
Cevap sahibi1 yılO sevıyor mu
Soran1 yılevet
Cevap sahibi1 yılO zaman seni kaybtmekten korkar küs işte
Soran1 yılnasıl yani
Cevap sahibi1 yılTrip at soğuk yap böyle gitmez ya o ya ben de
Soran1 yılöylede yapıyorum bazen gerçi
Cevap sahibi1 yılO ne yapıyor umrunda oluyor mu
Soran1 yılo zaman daha cok ustume dusuyor
Cevap sahibi1 yılKorkuo işte kaybetmekten
Soran1 yılo zaman artık istemediğini neden bırakmıyor
Cevap sahibi1 yılDemekki istiyor çocuk var mı ne iş yapıyor onlar
Soran1 yıl1 oğlu var, kendisi pilot esi çalışmıyor
Cevap sahibi1 yılE senle eğlenir bu kıskandır başkası ile
Soran1 yılhayır onu yapmam
Cevap sahibi1 yılO zaman kullanılmaya razı ol ikş güzel söz söyler seviyor zannedersin
Soran1 yılhayır, sözle değil yaptiklariyla gösteriyor zaten
Cevap sahibi1 yılYapmadıklaeı ilede göstwriyor karısının koynunda uyuyo
Soran1 yılhayır onla ilisiki soguk
Cevap sahibi1 yılBırakmıyor işte abla kandırma kendini akşam onun kucağında zıplıyor kadın
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar