Sen kocandan, ben karımdan boşanayım diyor. Kafam çok karışık, nasıl bir yol izlemeliyim?

17 yaşından 22 yaşına kadar ilişkim oldu eski sevgilimle. Daha sonra çok basit bir sebepten ayrıldım. Sonra bana inat olsun diye görücü usulü biriyle evlendi. Sonrasında bana gelen görücülerden biriylede ben evlendim. Benim çocuğum henüz yok fakat onun kızı oldu. Sonra WhatsApp'dan mesaj gönderdi. O günden sonra konuşmaya başladık fakat sadece arkadaşca konuştuk. Evliliğinden kızı olduğunu, kızına benim adımı verdiğini, kızına her seslendiğinde aklına benim geldiğimi, beni unutamadığını, eşini sevmediğini söyledi. Neden ayrıldığımızı düşündüğüm zaman o dönem gerçekten çok saçma bir nedenden ilişkimizi bitirmiştim ben. Ben mutsuzum, sende mutsuzsan bitirelim evliliğimizi ve yeniden bir araya gelelim, mutlu olmak ikimizinde hakkı diyor. Ailem çok baskıcı, boşanıp eski sevgilim ile evlenirsem beni reddederler. Ne yapmam gerekiyor. Kafam çok karışık. Sizce doğru olan nedir bu durumda?
Sen kocandan, ben karımdan boşanayım diyor. Kafam çok karışık, nasıl bir yol izlemeliyim?