Güncellemeler
+1 yıl
6 aylık hamileyim demiştim yorumlarda bebeğim kızmış ilk aşkım hep bir kızı olursa adını melek koymak istiyordu koysam hoşuna mı gider yoksa sinirlenir mi tabi ondan değil bebek ama öyle düşündüm bir an mantıklı mı
Güncellemeler
+1 yıl
Oğlu olursa koyacağı ismi sürekli söylüyordu ama oğlunun ismini başka bir şey koymuş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evlenmeden bile bence görüş yani içinde kalmasin
Yıllardır görmedim farklı illerdeyiz ama ben onun gibi kimseyi sevemedim sadece beni unutup o kadınla evlenip çocuk yapması Zoruma gidiyor kabullenemiyorum o kadınla evlenmese şu an bu durumda olmazdık
Yani ne yapacaksın karar verdin mi
İlk adımı ondan bekleyecem ama doğumdan sonra görüşmek istiyorum aslında
Eşi mi doğuracak? Sen boşandın mi bu arada?
Ben doğurucam onun oğlu 2 yaşında benimki 6 aylık karnımda hayatımız karışık boş ver
Hem bosancan hemde çocuk var. Dinlemek isterim. Benimde başımdan bazı şeyler geçti. Bende anlatırım dinlemek istersen
4 ay önce boşandık 6 aylık hamileyim anlatılacak şeyler değil
Yaaa bende boşandım. Aldatma mi oldu da boşandın peki
7 ay evli kalkdık son 5 ay zorla yaptı istese güzel yaklaşsa ben her zaman yaptım onu mutlu etmek için sonra zorla yapmaya başladı zorla soymaya başladı canım çok yanıyordu kaç gece durur musun lütfen canım çok yanıyor diye ağladım boş ver
Yaa gerçekten acayiomis. gorucu usulü mu evlendin
Hayır severek
Eğer rahatsız olmucaksan özelden konuşalım mı? Açtım profilimi
Narkotik göreve 🙄
Niye be
Bu nasıl bir kafaaa
Ne
neden olmasin yeterki iki gonul bir olsun
Çocuk var işte olmuyor pekte
takip edermisin ordan yszayim
ozaman bol bol cakisin
Öyle biri değil namusu olmayan kadına dokunmaz
helal olsun ozaman ama namusuna sahip cikmamis sana mi cikacak yani sucu kadina atar yani ben pek inanmiyorum
seni de kullanir demek istedigim de o
Neden boşandılar bilmiyorum görücü usulü evlendiler galiba annesi bulmuştu kızı cadı anası beni hiç sevmemişti
onu dami sevmemiş bu isin gorucusu sevgilisi yok kendine saygisi olan karisina da cevresine de olur
Çocuk olmasa iyiydi ya
bence vaz gec o sevdadan adam seni kullanmak istiyor bakdi nasil olsa eski sevgilisisin evlilik yapip ayrilmissin kimse birseyde demez mantigiyla gidiyor
Bana şu an dokunamaz zaten bence kullanmak istemiyor
insallah iyi olur kimsenin uzulmesini istemem kullanilan kizlari goruyorum cevremde adamin vaska sevgilisi yattiklari var sevgili yapiyor kizlar firlama olanlari seviyor
Öyle millet * için sevgili oluyor sevmek için değil
kesinlikle kizlar da oyle sadece seks icin istiyor
Evet ya ne kızlar var evlendiğim ilk gece eski eşime çok soyma utanıyorum dediğimi hatırlıyorum
😃😃😃
2 ay isteğimle 5 ay zorla oldu en son boşandık
en iyisini yaptin neden gizlisin sen
acsana gizliligini
Biri yazsın istemiyorum boşanmış kadınları bacım olarak gören çok
ne alaka şimdi ya dul erkekleri ne olarak goruyor lar peki güzel kardeşim 🤣
ozaman bana yazabilirsin gizli kal sen
Ne biliyim ya daha bir erkekle yatmak mı yok yok istemiyorum artık 5 ay boyunca çok canım yandı her gece her gece
onu zorunluluk icin yapmissiniz cinsellik karsilikli istekle guzel olur ki zaten ten uyumu falan
Gerçekten çok zor geceler yaşadım korkuyorum artık alt kısmım çok zedelendi yıprandı zaten mahvoldum daha doğum yapıcam
adam seni baya yipratmis anlasilan yazmicanmi sen bunlar ozel seyler burada anlatmaz uyus😃
Yok yazmicam
peki dogun iyi gecer umarim
Doğururum ben pıt diye annem öyle diyor 😅
evet pit diye cikat 🤣
Arkadaşım girecek doğuma ben tek doğuramam güvendiğim biri elimi tutsun istiyorum
Şu an bile o darligi begenmiyon dogumda genislicek ki zaten duzelmesi 3 4 ay suruyormus
Biraz zorlayacam yapacak bir şey yok zaten çok yıprandı 5 ay boyunca her gece yapılan bir şey olunca öyle oluyor neyse tek diyeceğim şey ne kadar hakkım varsa haram olsun gecelerce canım acıyor diye ağlattı beni
hayvana denk gelmissin umarin duzelirsij
İnşallah öyle olur
Evlenip mutlu olun
Sevenler bedenler kavuşsun mutlu olsun...
Evlenmek mi😅 Öyle kolay değil ben boşanalı 4 ay oluyor ona daha 2 3 hafta onun çocuğu var benimde varla yok arası bir şey
tamam acelesi yok aynı evde yaşayın beraber olmanız mutluluğunuz için yeter 🙂
Benim durumum karışık ya eski eşimden uzak kalamıyorum maalesef
bu kötü işte seni ona bağımlı yapan maddi meselemi
4 ay önce boşandık yaklaşık 6 aylık hamileyim
23 haftalık
bu biraz kötü olmuş keşke boşanacağını hissedip korunsaydın ama üzülme bebek karnında üzüntünü hisseder bence ilk aşkın sana öylede sahip çıkar seninle yaşamak ister eşinde çocuk için nafakasını öder
Biz zaten cinsellik yüzünden boşandık hatırlamak istemiyorum ya ilk aşkım sahip çıkar bende onun oğluna bakarım annelik yaparım
cinsellik mutluluğun sebeplerinden biridir olmazsa evlilikte biter sizde her şey eşit iki çocuğa rahatca bakabilirsin
ben birlikte olmanızı mantıklı münasip görüyorum
umarım ömür boyu bir yastıkta kocarsınız
Tekrar evlilik de korkutuyor eski eşimle 7 ay evli kalkdık son 5 ay zorla yaptı yine aynısı olursa
Diye korkuyorum
resmi nikah yapma sende özgür kal evlilikte erkeklerin ne yapacağı sadık kalıp kalmayacakları belli olmaz
korkmakta haklısın bi müddet birlikte yaşayın o kendisini belli eder
Bilmiyorum biz evliyken de normal olarak konuşuyorduk ara sıra pişmanım bu kızla evlendiğim için diyordu hemen çocuk yaptı pişman olan insan çocuk mu yapar güvenemiyorum da
haklısın pişman olan çocuk yapmaz kimseye güvenme güvenli risksiz bi hayat yaşa
Pişmanım dedikten 1 ay sonra karsı hamile kaldı nefret ediyorum ya ikisinden de onun yerinde ben olabilirdim
evet olabilirdin
Hadi hyirlisi
En büyük hayalim onunla evlenmekti var ha gerçek olursa Mutluluktan ölürüm düğün günü
evlen
Uçtun kız dur küçükken en büyük hayalim onunla evlenmekti
Exten next olmaz
Belki olur
Bak şu an oldu, bak bak
Dalga geçme
Peki askimm
takil kafana göre