Eşimden boşanmak bana ilerde pişmanlık yaratır mı?

4 yıllık evliyim ve 22 yaşındayım.

Kocam ortaokuldan sonra okumamış ailesine bakmış sanayide çalışmış. Hala aynı işi sürdürmekte. Ben kocamla evlenmeye karar verirken şöyle düşünmüştüm eğitim durumu hiç önemli değil yeterki mutlu ve huzurlu olalım başka bir şey istemiyorum diye. Aşık olmuştum okuluda evide birlikte yürütürüm dedim. Evlendim. Okuluma devam etmeme de müsade etti zorla ikna etmiş olsam da Çünkü Diş hekimliğini kazandım.

Çalıştı harçlık da verdi bursla bir şekilde okumaya çalışıyorum. Arkadaş edindim insanları tanıdım ve şunu farkettim ben ilerde doktor olduğumda çoğu arkadaşımın kocası doktor, mühendis, mimar vs iken benim ki ise altı üstü bir sanayici olarak bilinicek belki de içten içe küçümseyecekler.

Arkadaşlarımın yanındaki erkek arkadaşlarını eşlerini görünce kendi kocamdan utandım ne yalan söyliyim. Her sabah okula beni götürüyor beni almaya gelirken de okulun aşağısında beklemesini istiyorum kalabalık oluyor dedim ama aslında arkadaşlarım görüpte küçümsemesinler diye. Elimde değil inanki böyle hissetmem.
Güncellemeler
+1 yıl
Keşke biraz empati yapsaniz ya
Güncellemeler
+1 yıl
Hep yargılayın oturduğunuz yerden zaten
Eşimden boşanmak bana ilerde pişmanlık yaratır mı?