Boşansam pişman olur muyum bilmiyorum?

Merhaba arkadaşlar ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim öncelikle İstanbuldan Karadeniz’in küçük bir şehrine taşındım. taşınma nedenim evlilikti eşim memleketinde iş buldu ve çalışmak için oraya gitti. o zamanlar eşimle sevgiliydik okulda tanışmıştık eşim gidince de bırakamadım. benimle burada yaşar mısın dedi yaşarım dedim. fakat bu kadar bunalacağımı bilmiyordum. eşim istemediği için mühendis olduğum halde çalışmıyorum. akrabalar vs gitmem gereken yerler ziyaretler eksik olmuyor haftada birkaç gün. kaynanamı da pek sevemiyorum aslında iyi biri özünde fakat öğütleri yönlendirmeleri benim istemediğim şekilde ve de şikayetleri bitmiyor hep ilgi istiyor bunaltıyor biraz haftada iki üç gün mutlaka görüyorum. kocamı aslında çok çok seviyorum üç senedir de evliyim ama baya bunalmaya başladım bu çevreden. gezmeye gitsek rahat gezemeyiz illa biri arar bişey olur birine gider döneriz nasıl anlatsam gerçekten hiç düşündüğüm istediğim gibi bir hayat yaşamadığımı hep eşimin ailesinin istediği bir hayat yaşamaya çalıştığımı fark ettim. öte yandan da diyorum başka yere taşınsak eşim çok iyi fakat eşim memleketten ayrılmak hiç istemez nasıl ikna ederim bilmem imkansız gibi. sinirlenince sesini çok yükseltir ama özür dilemesini gönlümü almasını bilir başka kötü özelliği yok senede bir kaç kere memleketime gelirim bişey demez ne istersem alır temizliğe yardım eder tatile falan da gideriz gerçekten iyi yönü çok var ama memleketi son zamanlar çok basmaya başladı ne yapıcam bilmiyorum:(((

Boşansam pişman olur muyum bilmiyorum?