18 yıllık evliliğim 3 çocuk annesiyim mesleğim yok eşim sinir hastası artık tahammülüm kalmadı hayat çok pahalı farkındayım ama dayanacak gücümde kalmadı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBedenine olmasa bile psikolojine ruh sağlığına zarar veriyorsa çaren kalmamış demektir. Seni anlıyorum çok zor bir durum.
Benim alkolüm sigaram yok, gece eve geç gelmem yok, başka kadınlarla işim yok, kendisi bana el kaldırmıştır ama ben hiç el kaldırmadım kaldırmam da, ona karşı belden aşağı küfrüm yok, evime aileme çok iyi bakarım kendime almam aileme alırım kendim giyinmem ailemi giyindiririm, dışarı çıkartıp gezdiririm, dışarıda restaurantta yediririm içiririm , ihtiyaçlarını alırım, cinsel hayatım erkek olarak iyi kötü bir performansım ya da iticiliğim yok bunu kendisi de kabul ediyor. Eve hep eli dolu gelirim. Yemek seçmem. Evde etliye sütlüye karışmam. Şunu niye yapmadın bunu niye yapmadın bu niye böyle demem. Yemek tuzsuz ya da çok tuzlu olmuş ağzımı bile açmam yer kalkarım. Ama gel gör ki en ufak bir tartışmada boşanalım diyor. Ben annemin evine gidiyorum diyor. Ben de git ya da gitme demiyorum sessiz kalıyorum. Ve birgün avukata gidip ciddi ciddi boşanma dilekçesi yazdıracağına da eminim yemin bile edebilirim. Yapar. Yapacak. Her gün her saat her dakika bunu bilerek yaşamak saçlarımı iki yılda ağarttı , yaşım daha 30 larda düşün. Beni kara kara düşündüren de çocuk zaten. Babadan uzak babadan ayrı büyüyecek. Olan çocuğa olacak. Ama eşim normal değil işte bir anlık sinirle (hatta bir saat sonra o öfkeden eser kalmayacağını bildiği halde) herşeyden vazgeçer. Herşeyi bitirir yok eder. Asla ama asla bir adım bir saat sonrasını hesap etmez. Her hareketi fevridir. Aklına eseni yapar mantığını zekasını kullanmaz. Bu şartlarda bile ben boşanalım demiyorum ama o hep boşanalım diyor. Yani o kadar çok sabrediyorum ki artık sabrın diğer adı ben olmuşum resmen.
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@rigoir haklisin kardeşim. Güzel analiz etmişsin 👏💯
- +1 yıl
ben uzun yillar sevgilileri ve evlileri ayrilinca dusunemiyorum. bana sinyal yapan hic tanimadigim ve hic konusmadigim bir kiza cekindigim utandigim icin iletisim kuramadim diye bir haftadir diplerde yasiyorum. bugune kadar hicbir kiz icime bu kadar sinmemisti ondan dolayi bu durumdayim
Cevap sahibi+1 yıl@rigoir seni anlıyorum. Bir ilişkinin başlamasının önündeki en büyük engel cesaretsizlik, bitmesinin en büyük sebebi ise saygının bitmesi.
Cevap sahibi+1 yıl@rigoir O zaman bunu yazarak yapmayı dene. Bir kağıda ya da sosyal medyadan. Senin için en iyisi bu olur. He bana kalsa hiç bulaşma derim. Türk kızlarıyla evlenmek kabustan başka birsey degil. Yine de genelleme yapmıyorum iyilere selam olsun. Ama her 10 kizdan sadece 1 tanesi iyi Türkiyede. Benim gibi erken yaşta ihtiyarlamak istemiyosan bence uzak dur.
- +1 yıl
bak sana bi ornek vereyim bizim sokaktan bir arkadas 5 senedir bir kizla gorusuyor 5 sene baaa heyyyy 5 seneeee neyse isteme olaylari oldu falan daha once hic konusulmadan 50 bin tl degerinse bilezik istemisler sonra bi curcuna oldu sanirim bozulcak. Arkadas demiski anasini satayim bulcam bi rus en sonunda onla evlencem ne altin istiyorlar ne bilezik demis
Cevap sahibi+1 yıl@rigoir bu ülkenin kızları aç gözlü çingene oluyolar. Dünya malına tapıyolar maalesef. Hristiyan kizlari bizimkilerden daha müslüman.
Cevap sahibi+1 yıl@rigoir 💯👏
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba
Benim babamda doğuştan psikolojik sorunları olan biri annem normaldi mesleği yoktu boşanacam kurtulacam diyordu boşandı başkasıyla evlendi ben annem kardeşim anneannem dedem teyzelerim ve kızenlerimle 6 yıldır görüşmüyorum annem boşandı pişman oldu ama çok sevdiği için değil parasızlıktan oldu maddi durumdan dolayı sıkıştı annemi özlemiyorumda ama sevmediğin adamla olmakda zor ama şu devirde biz üniversite mezunu olup iş bulamıyor geçinemiyoruzken senin durum daha çok karışık ailenin yanına dön ama ailen nasıl durumu maddi olarak hem manevi olarak tabi çocukların sana destek verevek mi peki sonrada onlarda sana düşman olmasın ama boşanmak bile çok para avukat parası doaya parası eşin sinir hastası olup sana nafaka tazminat ödeyebilir durumu var mk00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka acayip ferahlayacaksın ama ekonomik olarak zorlanacağın kesin. Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama mesleğim yok diye dert etme iş ilanlarının %70'i bayan diyor. Sekreter, çay yapacak, etrafı temizleyecek kadın vs der. Mutlaka iş bulursun ve ağır iş değil ve hep gündüz işi. Hatta bebek bakıcısı arayan da oluyor o da olur. Yaşlı bakıcısı da olur. Apartman temizliği de olur. Bu arada boşandığın için erkekler ilgili olur az sinir olabilirsin ama kocana sinirinden daha az olur ve bçr yandan hafiften hoşuna da gider.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet bebek bakıcısı ilanlarında çok yüksek maaslarla çalıştıracak aileler var sahibinden sitesindeki ilanlara şok oluyorum bazen çok yüksek maaşlar veriyorlar bebek bakiciligina
- +1 yıl
@krasnopolski evet. Ev temizliğine de epey veriyorlar aslında.
Boşanmalısın, çocuk için anne babasının bağırışları çağırışları ve kavgalarından daha ürkütücü bir tablo yok. Emin olabilirsin buna, bu ortamda büyümmek en doğal hakları. Bizimkiler de hiç anlaşamazlardı gece gündüz kavga ederlerdi. Kavga ettiklerinde bağırış çağırış yüksek olurdu. Çocukken odada korkup kulaklarımı tıkadığımı hatırlıyorum. Birbirini seven bir anne baba veremeyeceksen bir çocuğa, ne verirsen ver önemi olmaz. Ne para kurtarır ne başka bir şey. Hani bazıları eşlerinin maddi gücü yüksek diye ayrılmıyorlar ya hani çocuklarına yaptıkları kötülüğün farkında değiller. O çocuklar o kavga ortamında büyüyünce, ilerde düzgün insanlarla ilişki kuramamalarına sebep olacak belki bu durum. Abidik kubidik adamları kadınları hayatlarına alacaklar belki🙄
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
115
Cevap
123Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Daha önce ayrılmadığınız için pişman olursunuz ama şimdi ayrıldığınız için pişman olmazsınız!
Evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar çok normaldir. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin zerre kadar anlamı yoktur!
Allah yardımcınız olsun...102 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun. Gerçekten zorlamanın ittire ittire götürmenin faydası yok huzursuz gergin ortamda büyüyen evlatlarıma yazık
- +1 yıl
Cümlemizden razı olsun Rabbim 🌸
Kesinlikle 🌸
Gönlünce olsun hayırlı sabahlar diliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aksine daha önce neden yapmadım dersin. Çünkü ortada şiddetli geçimsizlik var. Ve muhtemelen de kaç kere orta yolu bulmak için uğraşlar verilmiştir.
Bundan sonrası için kendin ve çocukların için güzel bir yaşam sürdürmeye çalışmak. Umarım her şey gönlünüzce olur.40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYani eğer geçimsizlik var ise o zaman boşanmaktan başka çaren yok gibi. Olmuyorsa ilerlemenin ne sana faydası var ne de ilişkiye. O yüzden eğer anlaşamıyorsanız bence ayrılmak en doğru karar diye düşünüyorum ama olan yine çocuklara olacak, yapacak başka bir şey yok. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben iyi düşünün taşının derim..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk kadının bosanipta pisman oldugunu bugune kadar gormedim. Cogu turk kadini o evde, dort duvar arasinda gerek fiziksel, gerek psikolojik siddete o kadar fazla ugruyor ki. Ozellikle psikolojik siddet, manipulasyon daha fazla. Ilgisizlik, kadini bir et parcasi gibi gorme, insan yerine koymama, hizmetci gibi hissettirme vs cok fazla bizim ulkede. Boşanan kadınların daha once niye yapmadim ki, bosuna cekmisim dedigini duydum. Cok bile dayanmissin. Maddiyat icinde korkma. Rabbim rızkınıza kefilim diyor. Bizi yaratan elbet yolumuzu gosterir. Seninde yolunu gösterir. Evet zorlanirsin ilk basta ama belki de cok guzel bir hayatin, belki cok guzel bir işin olacak. Esin zaten nafaka verecektir ozellikle cocuklara. Sen ister misin bilmem ama verse de zaten yetmez bu devirde. Boşanıp kendi isini kuran, bir yerlerde çalışan cok kadin var. Sırf maddiyat yuzunden erkegi cekmek zorunda kalmayin. Para elbet kazanilir, Allah rizki elbet verir. Yeter ki sagliginiz yerinde olsun, hem fiziksel hem psikolojik. Sagliginiz yerindeyse calismakta da bir sorun yok. Para yuzunden erkegi cekmek zorunda hissetmeyin. Allah o helal kazandiginiz paranin bereketini de verir. Yetmez dersiniz oyle bir yeter ki siz bile şaşırirsınız. Allah yardimciniz olsun. Simdi zor geliyor, ilk baslarda da zor olur ama cok rahatlarsiniz. Nice bosanan kadinin saglik sorunlarinin iyilestigini gordum. Ozguvenlerinin yerine geldigini gordum. Eger boyle bir kararin varsa cokta didikleme. Mutsuzsan mutsuzsundur. 18 yilda da bunu hayli hayli anlamışsındır zaten. Alışkanlıkları birakmak, konfor alanini birakmak zor olsada bu giristigin iş sonunda seni daha da iyi hissettirecek gibi duruyor. Ama tabi karar sende bitiyor. Allah yardımcın olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar iyi geldi ki yorumun teşekkür ederim❤️
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oof 18 yıl.. 3 çocuk ve meslek yok..
Ve boşanıyosun.. vlla büyük cesaret ama mutsuzsan tek çıkış yolun bu çalışmak zorundasın o kocan olacak kpek herif de sana nafaka verecek bakacak o çocuklara öyle doğurtturup devamlı kadını üzmeyle adam olunmuyo snir hastası bir de sana çocuk veriyor.. ne kadar çocuk yetiştirebilirsin ki o adamla ayrıl vlla rabbim yardımcın olsun bendr çocuk yapmıyorum ilerde boşanıcam inşallah eşimi pek sevmiyorum sorunum yok ama eşimi sevmiyorum ben size şans dilerim siz de bana dileyin 🙏🏻😔
12 Yorumla
Soran+1 yılİyi şanslar sevmiyorsan ayrıl sevgisiz evlilik yürümez
+1 yılHayır pişman olmazsın. Ama bu şekilde devam edersen çok daha fazla pişman olursun ve bu pişmanlığın asla telafi edemezsin, geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilir. Sinir hastası bir insanla ömür geçmez, ben bu yüzden annemi terk ettim. Hem de eğitim hayatımı riske atarak. Üstelik çocuklarının da sinir hastası bir babayla büyümesi onları çok daha kötü etkiler. Bazı çocukların aşılamaz psikolojik problemleri olan bir babayla büyümesi, babasından uzak büyümesinden çok daha kötüdür. Bilakis sinir hastası, kontrolsüz öfke nöbetleri olan bir anne ve babanın çocuğu olarak söylüyorum bunu 🥲. Evet ekonomi kötü, çoğu iş ve ekonomik problemler insanları stres sahibi yapıyor ama sinir hastası bir insanın yanında maruz kalacağın stres bundan çok daha fazladır. Hayattaki en büyük stres, huzursuzluktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocandan ayrı bir şehre yerleş
Küçük şehir daha mantıklı olur
Çünkü bir işiniz yok
İş bulmanız gerekicek
Anne baba evine dönebilirseniz oda olur Cocuklara gunduz anneniz bakar
Sizde çalışırsınız
Onun dışında asla eski
kocanızla tartışmayın
Aynı şehirde bulunmayın
Aynı şehirde manyak manyak işlere girişebilir. Bu ülkede kadınların boşandıktan ya da ayrıldıktan sonra ugradıgı her turlu şiddeti görüyoruz
Cocuklarınıza sahip çıkın
Nafaka alın mutlaka
Şindiden allah yardımcınız olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Adam sinir şiddet içeren tipte ailede her şeyin tadını kaçırır sinirlilik o bakimdan çocukların sevgi içinde büyüyüp kişiliklerini geliştirmek için huzurlu bir yere ihtiyacı var bu aile evi olur veya kiralık olabilir adamdan çocukların velayeti ve nafaka alıp yeni bir yaşam sürdürebilirsiniz butonuna size sorumluluk düşüyor kolay gelsin bol şanslar
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sinirli çok agresif
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa arkadaşlar Hiçbiriniz bir şey bilmeden yok pişman olmazsınız demeniz çok saçma. kadının mesleği yok 3 çocukla ortada kalacak yok sıkıntı yaşamazsın demeni, neye bağlıyorsunuz? Kadını boşanması için fişeklemeyin. Kadın ailesiyle oturur konuşur böyle böyle der ailelerde olmuyorsa ayrılın derse ayrılsın. Bu yorumları yapanların hepside bekar. Hanımefendi buda soru soracağınıza ailenize sorun yaşadıklarınız burdaki bebelerden akıl alıpta 3 çocukla boşanma sır sinir hastası diyipte. Her evlilikte tartışmalar sorunlar elbette olur. O sinir hastası dediğiniz kişiden 3 çocuk yapmışsınız kazara oldu demeyin şimdi. Her evlilikte problemler oluyor. Neler yaşadığınızı bilmiyoruz.
41 Yorumla- +1 yıl
Gördüğüm en hakli yorum olabilir. Bu adam bir anda sinir hastası olmadı sonuçta 1 sonra 2 sonra 3 cocuk onlarada yazik sonuçta aile fikri almak varken niye buraya sorarsın ki? Herkesin yasadiklari vardır bende birseyler yaşadım ama hala bile oturup düşünüyorum acaba ne yapsam diye 18 yıl dile kolay sonuçta kimsenin hayatınada karışılmaz boşanmak daha çok pişmanlık getirmesin. Hakkınızda hayırlısı 💐
- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Rabbim bu mübarek günde aileni devam ettirmek için çıkış yolu nasip etsin. Ama illa boşanma çözüm ise çok dikkatli ol. Eşim sinir hastası diyorsun. Boşanmadan sonrası var. Allah muhafaza kıskançlık krizleri gibi durumlar olursa çocuklar size zarar verme ihtimali olabilir. İyi düşünüp büyüklerine danışarak bu kararı ver. Sonra destek istemeye sözün olsun. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Öncelikle geçmiş olsun
Bu gerçektende zor bi karar
3 tane çocuk ve hayat pahalı değil ateş ateş
Ama huzurlu olmak adına atacağınız adım ne kadar zorda olsa bu adımı atmalısınız
Çünki maddi olarak zorlansaniz bile gece olunca başınızı o yastığa huzurla koydugunuz zaman buna fazlasıyla değdiğini görüceksiniz
Şimdiden hayırlı olsun
00 YorumlaGeçmiş olsun üzücü bir dürüm üzüldümde.. Şu bir gerçek hayat kadınlar için çok zor bazı kadınlar sıyrılıyorum bir şekilde ama %90 nı için sancılı geçiyor.. Dileğim o ki akıllı olmalısın kandırılmaya aldatılmaya ve kullanılmaya karşı..
Üç çocukla işin daha da zor olacak eşinin boşanma sonrası baskısı bunların hepsinin üstesinden gelmeye çalış ayaklarının üzerinde durmaya çalış illaki bir açık yakalayım yolunu bulursun..00 Yorumla
+1 yılBu durumla ilgili çok da pişman olacak bir durum olduğunu düşünmüyorum zaten evliliklerde en büyük sıkıntı bir tarafın fazla öfke kontrolünün olmamasından kaynaklanıyor, evin içinde neler yaşadığınızı veya ne psikolojide olduğunuzu en iyi şekilde siz bilebilirsiniz bunun kararını verecek olan sizsiniz ama yazdığınız soruya ve detay kısmına bakacak olursak en doğru karar böyle görünüyor ama sizin hayatınıza net bir şekilde bilemeyiz.
00 Yorumla
+1 yılVereceğiniz karar size kalmış ancak huzurum kalmadı diyorsunuz ileride çocuklarınız açısından bu hiç iyi olmaz onların geleceği açısından değerlendirirsek evliliğiniz için yapılabilecek bir şey kalmadıysa boşanmak tek çözümmüş gibi gözüküyor her şeyin hayırlı olması dileğiyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sonuçta evlilik kadar ayrılıkta boşanmakta haktır ölümüne kadar olayları bitti artık kimse kimseyi bir ömür çekmek zorunda değil.. o çocuklar öyle bir babanın yanında zaten düzgün büyüyüm kendini geliştiremez.. maddi açıdan arkanda senin yanında olacak biri varsa durma derim ama yoksa bir işe girip kendi ayaklarının üzerinde durup öyle karar ver...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılSenin Can ve ruh sağlığın hayat pahalılığı dan önemli. Kadına şiddetin son sembolü olmaktansa boşan. Anladığım kadarıyla eşin düzelmiyor. Çocuklar huzursuz aile ortamında büyürse ilerde toplumda problemli kişilikler olur ve daha aşamayacagin sorunlara sebep olur. Eşin zaten ilgilenmez. Onlara da yazık olur. Bence boşan. Son çare gibi duruyor. Hayatta kalırsın en azından
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. ciddi ciddi burada yazılanları dikkate mi alacaksınız.
Ola ki burada yazılanlardan etkilendiniz ve karar aldınız. işte pişman olacağınız durum burada başlıyor. Bu tarz önemli konuları kendi iç dünyanızda ve varsa yakınlarınız ile çözmeniz en iyisi. hakkınız da hayırlısı olsun.
10 YorumlaBaşarırsın, sinir hastası biri ile yaşamak zor seni anlıyorum, bitir emin ol daha önce neden yapmadim dersin 18 yılını yemiş adam, daha ne bekliyorsun
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu hayatında alacağın en doğru karar canım. Bolluk bereket içinde de olsan değer görmediğin ya da sürekli mutsuz olduğun bir ev senin için sadece hapishane görevi görecektir. Sadece bundan sonra hayatına nasıl devam edeceksin onu düşün bence☺️
12 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum bebeğim küçük o kreş yaşına gelene kadar zorlanıcam biraz
- +1 yıl
Annenler yok mu? Ya da kardeşlerin senin yerine bir kaç saat bakacak birileri
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılmadan önce iş bulun, belli etmeden bir süre çalışıp para biriktirin, bir süre kendinizi toplayana kadar ailenizin yanında kalın, çocuklar konusunda da yardımcı olurlar eminim, sonra da kendinize bi ev tutar çocuklarınızla huzurlu bi şekilde yaşarsınız. Allah yardımcınız olsun, önünüzü açsın, hakkınızı da o adamda bırakmasın inşallah. Böyleleri k. pek gibi pişman oluyor, sakın affetmeyin!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşımın annesi 22 sene sonra boşandı 14 yaşında evlenmiş ortaokul diploması bile yoktu.. Açıktan liseyi tamamladı markete girdi kasiyer olarak zorlandı bayağı ama şu an yeni bir şehirde kendine yeni bir hayat kurdu.. Onu 14 yaşında evlendiren annesini affetti köyden yanına çağırdı en küçük oğluna annesi bakıyordu.. Eski kocası 800 km yol gitti yeniden evlenelim dedi kadın reddetti verdiği 3 kuruş nafakayı kesti adam da... Ama en azından kendi çalışıyor en önemlisi o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnenle baban eğer yaşıyorsa onlara sor sizi kabul eder mi? Üç çocukla işsiz ne yapacaksın? Asgari maaşta bir iş bulsan bile kira asgari maaş kadar olmuş çok zor. Gideceğini ona muhtaç olmadığını eşin anlarsa belki eskisi gibi olmaz. Şu an o ben naparsam yapayım gitmez işsiz zaten kafasında. Korkutursan eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum. He devam ederse annenin babanın kabul edip etmediğine bak.
00 Yorumla
+1 yılolacaksın ama sadece maddi olarak sıkıntıda kaldığında...
sonra çocuklarına bakıp huzurla bi evde yetişeceklerini düşünecek ve o pişmanlıktan saniyesinde kurtulacaksın. o an hiç bir şeye değişilmez inan bana10 YorumlaBir evde kadın mutlu değilse kimse mutlu olamaz
çocuklar içinde sizin içinde en doğrusu ayrı kalmak zaten, nafaka alırsınız zaten illa ki bir iş bulur çalışır yaşarsınız mutsuz ailede kalmaktan iyidir , huzur yoksa hiç bir şey yok demektir00 YorumlaAllah yardımcınız olsun. Evliliklerde Allahın rızası gözetimediği eşlerin birbirlerine tahammül etmemeleri pek zorlaşır. Üç çocukla bu zamanda geçinebilmek kolay değil. Hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşAllah
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Zor bir karar ama geçimsiz olan bir evde yetişen çocuklar daha çok mutsuz olur diye düşünüyorum.
Evet bir kadın için zor ama imkansız değil sizinde sağlık durumunuz gidiyor.
Hayırlısı olsun hakkınızda.00 Yorumla
+1 yılBoşan ulan bosanmazsan adam değilsin
Şimdiye kadar niye dayandın bugün sabrın taştı
Peki kendine bakabilecek misin?
Geçim zor olmuş
Kadın başına ayakta durabilirsen boşan
Yoksa geçim derdinden açlıktan yokluktan ölürsün00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yıl18 sene iyi sabretmişsin bu yaştan ve 3 çocuktan sonra boşanmasan bile kesinlikle mesafe koy 👍 farklı bir yere taşın yavaş yavaş ayrılıga alışsın aksi halde o sinirle seni ve çocukları öldürür o adam.
00 Yorumla
+1 yılAyrılmadan önce konuşmayı denediniz mi? 18 yılın hatrına oturup konuşmak bir seçenek olması gerekir. Tahammülünüzü sıfırlayan durum her ne ise rahatsız olduğunuzu belirtebilirsiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuşamıyoruz iş ciddiye bindi diye yalvarıp yakarıyor gözümde daha da küçülüyor
- +1 yıl
Çok pısırık olmasından mı rahatsızsınız? Daha dominant olması mı istediğiniz?
Soran+1 yılGururlu ve onurlu olup ayrılabiliriz neden sülük gibi yapışıyor evliliğimiz bitmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğer evliliğin gerçekten dayanamayacak noktaya geldiyse boşanman en doğrusu bu şekilde zaten götüremiyorsun en azından psikolojik olarak rahat olursan belki önüne daha farklı bir şekilde bakabilirsin zorlamakla olmuyor bazen
00 Yorumla Pişman olmazsın en güzelini yapıyorsun. Şiddetli geçimsizlik varsa duzelse ilerde daha fazlası olacağından dolayı bitirmek en güzeli yaoacak bir şey yok kimse istemez ama hayat bu
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep daha fazlası oldu
Soran+1 yılİnşallah kardeşim inşallah
+1 yıl@Kim-Bilir-Belkidee 'nin dediğine %100 katılıyorum. Aynı şeyi düşündüğüm için tekrar yazmak istemedim.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🌸
Mutlu akşamlar diliyorum 🌸 Hoşçakalın - +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmış ebeveynler çok kötü bir şey sanılıyor ama sürekli kavga eden ebeveynlerden daha kötü değiller. Belli ki kararını vermişsin, umarım hepiniz için en iyisi budur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi en doğrusunu siz bilirsiniz pişman olsanız bile böyle bir hayatı kimseye yaşamak istemez hele ki eşinizle aranız iyi değilse ayrılmanız en hayırlısı olacak
10 Yorumla Sinir hastalarıyla yaşamak kolay değildir. Kafasına eserse nefes alıyorsun diye seni döver. Sana her türlüsünden şiddet göstermek için bir sebebe ihtiyaçları yoktur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAhh yaa umarım hakkınızda hayırlısı olur 3 çocukla illa ki zor ama bu şekilde de hepinizi yıpratır o insan umarım karşınıza hep güzellikler çıkar güçlü ol
00 Yorumla Sen boşanınca nerede kalacaksın? Çocukları da bırakamazsın tek başına zor olmayacak mı? Sinir hastası diyorsun boşanınca iyice sinir basıp sana çocuklara huzursuzluk çıkarmasın? Sonunu düşün. Bir şans daha ver belki bu kez düzelir her şey. Maddiyattır temel sebebi belki sadece. Sen boşanırsın ama çocuklarının babasız kalması iyi olmaz. İyi bir babaysa bir şansı daha hak eder. Geçmiş olsun.
012 Yorumla- +1 yıl
böyle diye diye cinayete kurban gidiyonuz ya polislerin uğraştığına değmiyor
- +1 yıl
18 yıldan bahsediyor hanımefendi. Bir şans daha, iyi bir babaysa ne demek. 3 günde almamış bu karari ki dayanacak gücüm kalmadı diyor. Çocukların babasız büyümesine gelince de çocukların şiddet içinde büyümesinden ise babasız büyümeleri çok daha güzel olur onlar için. Böyle adamlar erkeklerin yüz karası.
- +1 yıl
@perlamare hazır olmadan gitmek nasıl olabilir? Ailesi bakabilecek durumda mı? Kendisi iş bulabilecek mi? Çocukları kime bırakacak çalışırken? Gitmek kolay sonrasını düşünecek. Eşi nafaka da vermeyebilir. Zaten vereceği ne olacak? Çocuklar ne yiyecek nerede okula gidecek? Servise binecek kim ödeyecek? Devlet hangisini verecek? İlla o evliliği sürdür demedim üstelik. Düşün diyorum sonrasını iyi düşün. Ben evliyim. Neler duyuyorum çevremde iyisi delisi her şey var. Düğum bir kadının işi olmasinda. Kendi ayaklarının üzerinde durabilirse hemen çıkıp gitsin.
- +1 yıl
ee çocuğu babasına bıraksın o zaman ya da versin yurda bu kadar düşünüyorsan zaten o evde de olsa sonu aynı
- +1 yıl
@İdeolog tabii ki bunları düşünecek. Ama ben yazdıklarının o kısmına değil de iyi bir baba olabilir, bir şans daha kısmına takıldım. 18 yılda bunların testini eminim 100 bin kere yapmıştır ki artık tahammülü kalmamış. Ben de kızımı dediğin şekilde yetiştiriyorum zaten. Her şartta arkasındayım o başka ama kendi de ayaklarının üzerinde durabilmeli. Keşke bütün kızların bu şansı olabilse ama gelinlikle giden anca kefenle döner kafasındaki bir toplumda zor bir kadın olmak.
- +1 yıl
@perlamare çok zor kadın olmak. Değerlerini koruyorsan çocuğun varsa çok daha zor. sadece kendisi değil çocukları da kötüler için açık hedef. Kimsesi yok muhtaç diye üzerlerine atlarlar. O yüzden iyi düşün dedim yoksa simdi gider bizlere danışmaz.
- +1 yıl
hee 18 yılda çözmüşte şimdi çözecek illa çocuklar dayak mı yesin öldürülsün mü neyi varmış yurtların
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM o yurtlarda yaşamak kolay mı? Aile evinde hayat zor oralarda çok daha farklı. Istismar, şiddet, akran zorbalığı? Kendisi etraflıca düşünsün. Hangisi daha sağlıklı kendi karar versin bence. Sen de ben de yabancısıyız söylediği kadarına hakimiz. Ne desek farkli anlayabilir farklı çıkarımlar yapabilir.
- +1 yıl
öyle bişi yok annem öğretmen yurtta büyüyen kaç tane çocuğu okuttu
- +1 yıl
sanki o dediklerin aile evinde olmuyor mu sanıyon
+1 yılSınırlı insan çekilmez olan çocuklarına ve senin 18 yılına belki o adamla evlenmeseydin yasamış olacağin diğer hayata olur ama hiçbir şey için geç değil seni ne mutlu ediyorsa onu yap
00 Yorumla
+1 yılSinir hastası ile 18 yıl geçiren, boşanınca özgür ve kendi huzuruna kavuştuğunda hayatla dans eder. Hiç korkma. Allah yar ve yardımcın, unutma.
00 Yorumla
+1 yılSeverek mi evlendiniz. İlk zmnlar size nasıl davranıyordu. Benim sevgilimde çabuk sinirleniyor. Bazen küfürlü bile tartışıyoruz. Ama gerçekten seviyoruz. Tavsiyeniz var mı. Sizin için diyeceğim şu. Dayanmak zorunda değilsiniz boşanmanız daha iyi olur gibi.
00 YorumlaAllah sana yardım etsin. 3 çocukla sinirli bir eş çok zor. Sinir hastası insanlardan uzak durcaksın benden söylemesi tabii eğer sana ve çocuklarına bi zararı yoksa biraz daha anlayış gösterebilirsin. Veya eşin bunun için sakinleştirici filanda alabilir.
00 Yorumla
+1 yılEn yakın sürede boşanın, aynı durumu annem yaşadı boşanması cocuklarim için dedi en sonunda eşi tarafından çok kötü bir durumda bırakılıp boşanma zorunda kaldı haklıydı ama haksız gösterildi hakliyken boşanın ve nafaka kesinlikle talep edin biz de 3 kardeşiz benim annem ne paranızı ne pulunuzu dedi ama hataymis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılBaşaramayacak hiçbir şey yok. Her bitiş yeni bir başlangıç... Zor olur ama biraz çaba ile her şey hallolur her şey. Bundan sonraki hayatın da güzel olsun..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba tabiki yanlış değil insan kendine zarar veren şeylerden kurtulmalı ki sağlıklı kalsın hakkınız sonuna kadar kullanabilirsiniz allah yardımcınız olsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılCocuklar kac yasinda acaba? Kendi basina calisabilecek durumda misiniz? En büyük cocugunuz lise caginda ise düsünceleri alabilirsin lakin üniversite hazirligi zor sürecler olacaktir
00 Yorumla
+1 yılEvde huzur olmayınca hiç bir şeyin tadı yok çocuklar büyğkse bi işe girip çalışırsın kafan rahat olur kendi hızuurn olur ama yinede kararlarını sen vereceksin
00 YorumlaTabiki boşan mutlu olmadigin yerde ne isin var ama bunu destek alarak yap
Psikolog tan destek al çocuklarin psikolojisini nasil idare edeceksin onu öğren
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde evin içinde kedi köpek gibiyiz 7 yıl oldu evliyiz çocuk için sabredelim dedik ikimizde yapamıyoruz çocuğun psikolojisi bozulmasın ayrılmayalım dedik ama böyle daha çok psikolojisi bozulacak iki ucu b. klu değnek afedersin
10 YorumlaŞiddetli geçimsizlik halinden memnunsan ve pişman değilsen, boşandıktan sonrada pişman olmazsın. 18 yıl yeto..
10 YorumlaValla katlanan bir kadın vardı meme kanseri oldu komşumuzdu olan kadına oluyor hemen ayrılın bence. Kendi sağlığınız için hasta olursunuz stresten
10 Yorumla
+1 yılen iyisini yapıyosun kendine saygın var bir sekilde gecinirsin ama o herif duzelmez asla
13 Yorumla
Soran+1 yılDüzelmiyor bekle bekle 18 yılım gitti. Evde öfke işte kavga trafikte maganda mahallede apartmanda dövüşmediği kimse yok umutsuz vaka
- +1 yıl
umarım her sey iyi olur sen ve cocukların icin🙏🏻
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah
Evli kaldığınız süre için pişman olacaksınız..
GO GIRL227 Yorumla- +1 yıl
Abla o nasıl bikini @whereismymindamk pazardan almis gibi
- +1 yıl
@a1y9ç0a3_ bence olay neden profilde sadece memelerinin var olmasi
- +1 yıl
ben sakinim memeler alev 🔥🔥🔥
- +1 yıl
1.86 boyunda 20 yasinda genc bi erkeğim. Ablanin gogusleri gayet guzel ve burada lar eden erkekler imkani olsa soluksuz s**rler. Kizlarda birgun kendi goguslerjninde sarkacaginin farkinda degiller ve kendilerini 19 luk rus moskovali katerina ile karistiriyorlar
- +1 yıl
Bamya sen kadina sksan kadin onu hissedecek mi acaba?
- +1 yıl
Yok karından öğrendim
- +1 yıl
Gorus sahibini asagilayan birisi olarak rahatsiz olmasini ne kadar da dusunuyorsun ufaklik
+1 yılDayanacak gücüm kalmadı diyorsan zaten kararını vermişsin. O kadar sorunlu bir evliliğin varsa boşanmak ikiniz için de en iyisi olacaktır.
00 Yorumlapişman olmazın ama zorlanacaksın elbet hızlıca para kazanacak bir iş bulduktan sonra neden daha önce yapmamışım dersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yıl18 yil az zaman degil kocanizla oturup sorunlarinizi cozun birbirinize verdiginiz emekler yazik olmasin.
00 Yorumla
+1 yılAllah kolaylık versin, bende 2.5 yıllık evliliğimi bitirdim hemde 1 yalan yüzünden. Aklında varsa boşanmak hiç durma.
00 YorumlaEşin kötü davranıyorsun sende huzursuz ve çocuklarına kötü davranırsin o yüzden ayrılmak doğru olan olacaktır
00 Yorumla
+1 yılNeden bir birinizle savaşmak yerine profesyonel destek almıyorsunuz? Aranızdaki Sorunlara mutlaka çözüm olacaktır bence.
00 Yorumla
u +1 yılHayır... onceden neden boşanmamişim.. neden çekmişim.. kendime yazik etmişim diye pişman olacaksin... Hayırlısı olsun.. Hep mutlu ol..❤
00 YorumlaÇocuklar ortada kalır. Hiçbir şekilde geçimsiz insanın derdini çekmek zorunda değilsin. Dünya hep kötülerden ibaret değil...
00 Yorumla- Devamını Gör (178)
Devamını Gör(223)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanıyorum, pişman olur muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler