Eşimle boşanma aşamasındayız pişman olur muyum?

Bir yıllık evliyim. bir buçuk aydır eşimle ayrıyız hatta dini olarak boşandık sadece kağıt üzerinde evliyiz. eşimin annesiyle ufak bir konuda tartıştık. daha öncede büyük tartışmalar olmuştu. son tartışmada iyice doldum. biz annesigille beraber kalıyorduk. tartışmadan sonra evi ayırmak istiyorum dedim. eşimde ayıramam dedi. tartıştık. halama gittim akşam annesiyle geldiler beni almaya. annesinin bana saymadığı kalmadı sanki beni almaya gelmemişte hakaret etmeye gelmiş gibi. eşimde ağzını açıp tek kelime söylemedi. hatta halamlar olmasa üzerime yürüyecek o kdar sinirlendi. neyse o gece eve döndüm. ertesi gün aynı konu açıldı. eşimle tekrar tartıştık. annesine hakaret ettim o konuda hatalıyım. sonra tartışma büyüdü babamı aradım gel beni al diye. iş yerinden geldi aldı babam. sonra işler iyice çıkmaza girdi. bir hafta snra eşim bana ve babama mesaj atmış eşyaları kapının önünde gelin alın demiş. sinirlendm. bir kere yüzyüze geldik dön dedi ayrı ev olursa dönerm dedim 9 ay sonra dedi ama sözüne güvenmedm. ondan sonra hiç yüzyüze gelmedik. annesi ya karın ya ben demiş. boşanma protokolü gönderdi imzaladım gönderdim. hemen imzaladım diye sinirlenmiş. blörf yapmak için göndermiş yani. sonra ben son kez yapıcı olarak mesaj attım. bana şart koşuyor annemlerden özür dilersen dönersin falan diye. bende sende babamdan özür dileyeceksin kızına zarar verdim ona vurdum diye dedim. annemleri silmiş. yani aslında sorun küçük ama büyüdü ve gittikçe çıkmaza girdi. boşanınca pişmanlık duyar mıyım acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
Boşanmalı mıyım?
Eşimle boşanma aşamasındayız pişman olur muyum?