Merhaba, 24 yaşındayım 16 yaşımda aile baskısıyla evlendim. Eşimi hiç sevmedim ama o beni çok sevdi maddi ve manevi hiç sıkkıntı çektirmedi ama ailesine çok düşkün evdeki her sorunumuzu ailesi biliyor. Bu durum onun bana ilgisizliği ve başka şehirdeyken içimde olan boşlukla biriyle sadece yazışmadan ibaret bir konuşmamız oldu ve ben kendimi hiç affedemedim o kişide bu konuyu herkese çevreme duyurdu bu konu şikayet etmemle son buldu eşim eve gelen tebligat kağıtları ve çevremden duyduğu kadarıyla artık konuyu azçok biliyor ve bana asla güvenmiyor artık. Biliyorum beni sevmedin sevmiyorsun bu olaylada çok sarsıldım diyor ki bende öyle psikolojim çok bozuldu. Çocuklar için boşanamıyorum ve gidecek bir ailem bile kalmadı o şerefsiz yüzünden hayatım kadın sığınma evlerinde bitticek. Eşim eskisi gibi olursan evliliği kurtaralım diyor ben ne yapacağımi bilmiyorum eşim beni daha fazla yıpratma hayatıma yenisini alıcam ben daha gencim ikimizin ömrunu de tüketme diyor ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun inanın böyle bir durumda olmayı kimse istemez ama düşmez kalkmaz bir Allah 😞😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yıl
Hayatın genç yıllarındasın sen ve eşin.
Bu genç yıllarda ister istemez farklı sebeplerden dolayı insan hatalar yapabilir önemli olan karşılıklı iletişimde bunları çözebilme yeteneği.
İnsan hayatta hayal et iyi gibi olmuyor hayat.
Bu nedenle madem ki çocuğu çocuğunuz var bir ve yatta iki bilmiyorum.
Sen yeni bir hayat kursan kuracağın hayat nasıl olur.
Kendi ayakların üstünde duramıycağım açık ve net bir şekilde ortada diğer kişilere bağımlı olacaksın.
Çocukların geçimini sağlamak için fedakarlık yapıp çalışman gerekecek bunun gibi bir çok sorunlarla kadın olarak mücadele edeceksin bunu yaparken ister istemez ruhen ve psikolojik kübracaksın istek ve arzuların istediğin gibi karşılanmayacak. Bunun gibi bir çok zorluklar yaşayacaksın.
Asıl soru şu olmalı senin için senin başka bir şahsa yazmana sebep olan nedir onu kendine kendin cevap vermelisin.
Çoğunlukla şu evlilikte şöyle bir hata yapılıyor.
Erkek işe gidip parasını kazandığında çoğu kadında ev hanımı da olarak genellikle ev işleri çocuk çocuk yemek gibi işlerle ilgileniyor tabii ki bunları yaparken belli süre geçerken insan ister istemez bir boşluğa giriyor bunun adına ben zaman boşluğu diye nitelendiriyorum çünkü insan belli noktadan sonra yaptığı bir çok şeyden sıkılıyor bence sen de böyle bir sıkıntı içersinde kendine farklı uğraşıyor yerine sana ilgi alaka gösteren bir erkekle yazışarak kendi kendi kalbini avuttum.
Hayatın zor olabilir ilişkilerde işten çıkışlar olabilir ama geriye dönüp baktığında gerçekten sarf ettiğin ya da sarf ettiğiniz emekler fedakarlıklar bu kadar ucuz sebeplerden dolayı feda edilmemeli.
Eşini karşına alarak sakin ve huzurlu bir şekilde konuşmadan önce sen kimsenin etkisi altında kalmadan ne istediğini netleştir ondan sonra eşini karşına alıp otur konuş ya devam edinmıyor yapacağım dediğinde hiçbir şekilde aldatmamak kaydıyla sadakat güven erkek için de çok önemli.
Eğer sen benim varım dersen o zaman eşinin elinden tut onunla geleceğe yeni bir sayfa açarak ilerle ve bir şans daha ver bence.
Şiddet görmediğin sürece00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen boşanmayın derim. Kocan belli bir olgunluğa gelmiş ve kestirip atmıyor. Kesin boşanma kararı ya da kesin beraber hayata devam edelim demiyor.
Sen de bu soruyu sorduğuna göre kararsızsın.
Aranızda sorunlar var ve bu sorunları ikiniz tek başınıza çözemezsiniz. Sosyal ve psikolojik danışmanlık ve destek alacaksınız. Bu psikolog olur aile büyüğü olur fikirlerine değer verdiğiniz insanlar olur. Boşanmak kadın kadar olmasa da erkek için de zor. Ayrıca çocuklarınız var. Onların hayatı da önemli. Sevgi konusuna gelince birbirinize saygılı davranmaya çalışın sevgi olur belirli bir seviyede.01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim anlayışlı yorumunuzdan dolayı 🙏
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi manevi sana sıkıntı çektirmeyen adam boşandıktan sonrada çocuklarına bakar diye düşünüyorum haksız mıyım?
Eşimi sevmedim diyorsun. Bu çok ağır bir cümle. Senin eşin sana seni hiç sevmediğini söylese ne hissedersin? Bukadar aşikara gerek var mıydı? Gerçekten hala sevmiyorsan yoluna gitmek için bulunmaz bir şans boşanmak. Ama seviyorsan çok çalışıp bu durumu düzeltmen gerekir. Kimse sana boşan veya boşanma diyemez. İstemeyerek evlenmişsin de şimdi ne istediğini bilecek yaştasın. Bilmen gerek. Ne istiyorsun?05 Yorumla- +1 yıl
Boşanmak isterken bir yanım bir yanım çocuklar için diren diyor kendi ayaklarımın üstünde durmami istemiyor eşim, hayat bu tekrar bu durumlara düşebilirim
- +1 yıl
Çocuklar için direnirken kendine iyilik mi yapmış olacaksın?
- +1 yıl
Peki ya daha kotu durumlara düşersem
- +1 yıl
Allaha güven ve içini ferah tut. Hakkında en hayırlısı olsun. Bundan sonra hep aydınlığa çıksın yolun.
- +1 yıl
Amin inşallah teşekür ederim
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvine, eşine ve çocuklarına sahip çıkacak isen. Kendine bu konuda güvenin var ise boşanma derim. Bak belki şu yazdığıma çok tepki gelecek ama yine de yazacağım. Kadın sığınma evlerini beğenmeyen çok kadın var. Bir oda da tek başına kalmıyorsun bir de. 5/6 aile ile kalıyorsun. Yani gerisini sen düşün. Aklında başka bir erkek olmasın, kimse ile konuşma. Bak değer ve kıymet bilen birisi ise eşin sakın böyle hatalar yapma. Önemli olan o hatadan ders çıkarmak ve bir daha yapmamak. Boşanır isen o adamı mum ile ararsın.
02 Yorumla- +1 yıl
Boşanmalı sevmiyor zaten kocasını aldatmışta ortada evlilik kalmamış
- +1 yıl
Kadın sığınma evine 2 kez gittim mecburen ama gercekten cok kotu kocanı mumla aratıyorlar. Eşimin hayatında biri var yoksa sürekli boşanalım gibisinden konuşmazdı bende yaşadıklarımı atlatamadım artık hayatımda bir erkek bile olsun istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
44Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eğer gönlünde bir erkek yoksa
Eğer elinde bir meslek yoksa
Eğer siğinabilecegin bir ailen yoksa
Eğer kocan iyi biri ise
Eğer çocukların bosaninca sersefil olacaksa
Eğer kocan seni affetti ise
En azından bir erkeğe çocuklarının babası olan erkeğe katlanabiliyorsan
En azından ona katlan
Ama bir yandan yeni bir yol çizme hazırlıkları yap
Kocanla da sıkıntılarını konuş
Her yaşadığınız sizde kalsın
Çok zor hayat
Emin ol çok kişi var senden daha kötü ve zor durumda olan18 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız ona katlanmaya çalısıyorım ama neymiş sexs hayatı eskisi gibi değil bahanesiye devamlı bittirelim diyor elinde sözleşmede olunca
- +1 yıl
Doğru yorum kardeşim, rica ederim
- +1 yıl
Ailem o konustuğum adamı öğrendi ve o günden sonra senin gibi evladımız yok dediler.. çalışmak istiyorum izin vermiyor kendi ayaklarımın üstünde durmami istemiyor ama hep psikolojik şidett uyguluyor o adamı devamlı gündeme getirerek öyle çıkılmaz bir hâl aldıki bu durum
- +1 yıl
Çok net düşünüp net karar vermek gerek
Oturup karşısında konuşmak gerek
O adamı bir daha ağzına alırsan bosaniyoruz de
Senin istediklerini yapmazsa bosanacagini anlaması gerek
Tepki koymazsan tepene çıkacaktır
Ve boşandığında neler yapabileceğini düşün karar ver ama kararlarında net ol - +1 yıl
Kararım çocuklar için net degil yoksa bitmişti
Yanlış anlamanı istemem ama evliliğin bitmek üzere çocuklarınız ve yaşanmışlıklarınız var. Daha evliliğin bitmemiş ama yorumları okuduğumda sanki evliliği bitmiş ayrılmış sürecini sağlıklı şekilde atlatmış gönlünü yeni birine açmaya çalışan birini görüyorum. Bence boşan adama da sana da yazık. Senin zihninde de kalbinde de bu evlilik bitmiş. Sadece para ve kalıcak yer sorun olduğu için boşanmak istemediğini eğer bu sorunlar ortadan kalkarsa koşarak adliyeye gideceğini düşünüyorum. Çok gençsin ayakların üstünde durabilirsin yazık etme. Sadece başkasıyla mesajlaştık demişsin başka bir şey olmadı demişsin. Bu yaptığın çok tehlikeli eşini kışkırtabilir ve sana zarar verebilir. Kıskançlık insana herşeyi yaptırır.
03 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız ama bu durumda da boşanmam o adam için yaptı dedirtecek o kadar zor bir durum ki
- +1 yıl
Zaten öyle bir karardan sonra can güvenliği riskiyle il değiştiririm
+1 yılÖncelikle evlilik danışmanı değilim ama al eşini
karşına bütün durumları konuşun. Sebepleri olayları ve sonuçlarını ve yaşadıklarını. Sonrasında ise elbet bir yol bulunur. Ayrıca tecrübeli ve iyi niyetli bir aile büyüğü takıştık güvendiğin biri ile konuş o eşin ile konuşsun. Bak benim rahmetli babaannem, kendisini çok severdim ama annem ile babamı neredeyse ayıracaktı. Sağolsun akıllı bir adam babam ile konuşmuş. Anneni
memleketine yolla ve sonra bir daha konuşalım demiş. Dediğini yapmış ve sonra konuştuklarında her şey düzelmiş. İnşallah sizin ailenizde böyle kurtulursun01 Yorumla- +1 yıl
Hic umudum yok ve hersey sarpa sarıyor o adam gündemden düşmüyor devamlı fake hesaplardan adama mesaj gidiyo benim adıma hersey ortaya çıksın diye nasıl olucak..
- Aile & Toplum konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılAl karşına konuş söyle ona "herşeyi ailene anlatıyorsun bizim hiç özel bişeyimiz olmayacakmı" de mesela bundan rahatsız oluyorum eğer bunu düzeltirim diyorsan devam edelim bu beni çok üzüyor de sonra kendi haline bırak ona 2 saat ver düşünsün o sana gelecektir hayatı boyunca ailesi yanında olmuş yanlız neredeyse hiç bişey yapmamış yalnızlıktan korkuyor özgür kalamıyor ailesine bağımlı sev onu sarıl çocuk gibi davranmadan çocukluk duygularına ulaş zamanla alışacaktır sana hata yaparsa yüzüne vurmadan sakince atlar karşında büyük biri yok aslında çocuk ruhlu o çabuk kırılır narindir ulaşması zordur şu an için en büyük tavsiyem ailesini kötüleme özellikle annesini kötü bişey yapsada sen iyi yönlerini anlat kötü şeyleri zamanla kendisi görsün sana daha çok bağlanır ama bunu abartıp kötüye kullanma o zaman ayrılmak neymiş anlarsın
04 Yorumla- +1 yıl
Boşanmalı bahane hep öyle istedi ve yaptı
- +1 yıl
Neden hep kötü düşünüyorsun yanlış düşüncelere sahipsin pozitif olmalısın bence
- +1 yıl
Tesekkur ederim yorumunuz için deniceyecem🙏
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSende bitiyor iş eğer ailene eşine sahip çıkıp evinde edebinle oturacaksan eşin sahip çıkacak kurtaracak evliliginizi ama sende bundan sonra rahat dur..
Aşk meşk yalan gördüğün gibi
Aslolan aile çocuk eş ahlak edep bunlara kıymet ver
Kararlı ol yuvanı kurtar eşinin guveninide kazanmaya çalış210 Yorumla- +1 yıl
Kocam başka kadınla konuştu yazsa böyle yorum yapmaz sınız
- +1 yıl
@Yordenisugas zaten ilk o yaptı diye bende konuştum bir an intikam almak duygusuyla nerden bilebilrim ki karsı tarafın beni böyle rezil edeceğini onunla sürdürmediğim için
- +1 yıl
Aşk meşk yalanmıs gercekten hep sevmek istedim ama nerden bilirdim böyle pişman olacağımı
- +1 yıl
Kocan yapmasa ilk kocamın gözü benden başkasını görüyor der yene yapardın
- +1 yıl
@Yordenisugas yaran var galiba kadın pişman evliliğini kurtarma peşinde yapıcı olsana
- +1 yıl
Evlilik kalmamış ortada bahneye gerek yok dürüst olmalı öyle olmasını istedi ve yaptı yok ilgisiz aşk yok değer vermiyor say say bitmiyor aldatan kadın bahaneleri kocası ilgili karısını prensesler gibi hissettirse serseri bir erkek ister
- +1 yıl
@Yordenisugas çocukları var ve kadın pişman bosansin mı yani ınsaniz yaa hiç mi hatan yok
Eskiye sünger çekip toparlayabilirler eşi affetmiş bize ne - +1 yıl
@Yordenisugas madem bittirmek istesem neden bitiremiyorum neden yaptığım hatayı kendi canıma bile kıyıcak kadar psikolojim bozuldu kim ister böyle bir duruma gelmeyi
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim yapıcı yorumlarınızdan dolayı 🙏
- +1 yıl
Rica ederim sen Allaha sığın evini yuvanı aileni kurtar
44 yaşında biri olarak söylüyorum.
Bu aklımla ben kadın olsaydım, beni seven ve bana değer veren bir erkeği kaybetmek istemezdim; sevmesem bile onun ilgisi beni motive ederdi bir kadın olarak.
Siz kıymet bilmemişsiniz. Sevgi yuva kurtarsaydı, aşkla evlenenler meşkle boşanmazdı.17 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız maalesef ki bunu düşünemedim
- +1 yıl
Aslında kendimi affedemiyorum ona bu hayatı zindan etmek istemiyorum mutlu olsun istiyorum çok çaresizim ben artık o eski ben olamam
- +1 yıl
İnşallah teşekür ederim
- +1 yıl
Aldatma var ve bir omur kapanmayacak bir yara 😞
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılhaline üzüldüm. öyle ya da böyle... bir hata yapmışsın...
eşin seninle barışmayı kabul ediyor ve çocukların var. bence evliliğini sürdürmeyi yeniden denemelisin. bu süreçte bir işe girip ayaklarının üzerinde durmayı denemelisin. bir yerden başlamalısın01 Yorumla- +1 yıl
İzin vermiyor çalışmama keşke izin verse aşırı kıskanc ve beni kendine muhtac istiyor
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence olmazsınız hatta tam tersine bir rahatlık gelir çünkü diyorsun ki yani ben hiçbir zaman sevmedim evet hiçbir zaman zorluk yaşatmadı bana ama yine de hiçbir zaman sevmedim sevmediğin birisiyle yıllarını geçirmişsin bu kötü olmuş emin ol boşandıktan sonra sana çok büyük bir rahatlık gelecektir pişman olmazsın yani tam tersine neden daha önce yapmamışım dersin.
01 Yorumla- +1 yıl
Cocuklarım olmasa buyuk ihtimal o rahatlama gelirdi ama onlarsız da nasıl yaşarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşluğa düştüm falan hepsi hikaye uydurma travmalar yalan depresyonlar hep aynı bahaneler ruhunuzda var sizin ruhunuzda Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın adam iyimiş değerini bilememişsin sevseydin ne vardı sevilmeyecek adam iyimiş şimdi cezanı çek her şey müstehak böyle aldatan nankör kadınlara.
220 Yorumla- +1 yıl
Bütün kadınlar aldatıyor https://images.app.goo.gl/qQuoqKQY89opFE1k8
Cevap sahibi+1 yılBen aldatmıyorum herkes aynı değil
Cevap sahibi+1 yılAma çok pis bir zamana kaldık
Cevap sahibi+1 yılOrası doğru yani
- +1 yıl
Bütün çocuklara dna testi yapılsa çoğu kocadan çıkmaz hala evlenen erkekler var
Cevap sahibi+1 yılNe yapsınlar yuva kurmak istiyorlar önlerine sıcacık yemek gelsin çocuğu olsun istiyorlaf
Cevap sahibi+1 yılBen bakireyim erkek çevrem yok sosyal medyam bile yok okuyorum evden okula hop git gel
Cevap sahibi+1 yılVar hâlâ temiz insanlar
- +1 yıl
Bir hemcinsim olarak yazdıklarını kınıyorum böyle bir şey başına gelmedikçe bilemezsin bir insan hic mi sevmek sevdiği kisiyle olmak istemez ve daha 8. Sınıftayken zorakki evlendirilmek... Kaldı ki ben öyle biri olsaydım eşim bir dakka kapısında bırakmazdı hâlen bile sana çok güveniyorum diyor olduysada ben seni biliyorum o anki boşluk olabilir umarım başına gelmeden ölmesin👍
Cevap sahibi+1 yılBende korkuyorum ama erkek aldatır diye
Cevap sahibi+1 yılYa canım benim aldatmanın bahanesi olmaz tercihler kaderin eşin kıymetini biliyorsa nankörlük etmeyeceksin öyle kaşarlık edip edip bana saldıramazsın
Cevap sahibi+1 yılHaddini bil
- +1 yıl
Yazık kocana onu hak etmiyorsun boşan kurtulsun adam senden
Cevap sahibi+1 yılBencede ya evliyken edepsizlik edip başkasıyla konuşuyor aldatmanın adınıda boşluğa düştüm koymuş gelip burada bana saldırıyor
- +1 yıl
@Yordenisugas yuh o kadarda karaktersiz olunmaz ne diyorsunuz ya siz
- +1 yıl
Asıl sen haddini bil cevap verme soruma o zaman tekrar ediyorum insallah başına gelir ve daha betteri
- +1 yıl
@Yordenisugas sen benim neler çektigimi biliyor musun ki beni bu yola itten kendisi madem insan gibi yorumlamayacaksanız haddinizi bilin yazmayın
- +1 yıl
hadi ordan git kasar kim bilir ne b*klar yiyiyon okulda da burada gelip saga sola sataşıyon
Cevap sahibi+1 yılO pis ağzınla ettiğin bedduaları kendine sakla senin gibi günahkar birinin bedduaları bana işlemez
Cevap sahibi+1 yılHerkes senin gibi değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmalısın. Gidip bir iş bul çalış kendi hayatını düzenini kurarsın.
Eşinizi sevmiyorsunuz ama sunduğu imkanları seviyorsunuz ki sevmediğiniz ve aldattığınız adamdan boşanmakta kararsızsınız. Sevmiyorsanız usulunce söyleyip ayrılabilirdiniz simdi bosanmasanızda her seferinde yaptığınız hatadan dolayı onun gözünde eş olmayacaksınız. O çocuklarına zaten bakacaktır sizde kendinize bakarsınız.01 Yorumla- +1 yıl
Boşanmak o kadar kolay degil ailesi öldürürüz falan diyor yani baya sıkkıntı ve o adam için yapılıyor deninecek 😔
Gizli Üye(36-45)+1 yılDün bir tanıdığımin eşi evden kaçtı birisi gelmiş almış, 3 aylık hamile, kendini bekarım diye tanıtmış, şu an ailem kızar diye oraya da gitmedi kaçtığı adam da istemedi 2 günde ailesini evini yıktı geçti. Şimdi kadın sığınma evinde imiş. Lütfen aklınızla hareket edin, tamam gönül bu illaki sevmek sevilmek ister ama tanımadığınız yabancı sizi yürekten mi seviyor bunu anlamak çok zor. Allah kolaylık versin işin zor
01 Yorumla- +1 yıl
Çok zor bir durum Allah kimseyi düşurmesin maalesef gidersem ailem yuvam herseyi yıkar giderim bir daha kimsem olmamak üzeri o yüzden zorlanıyorum
Bence boşanma kararı doğru. Evde sen dur çocukları sana versinler oda maddi olarak sana yardım etsin. Senin birisiyle yazışmış olman abest değil ama oda kendince haklı sevmeyeceksen bir ömür katlanamazsın. Çocukların sevgisiz bir ortamda büyümesi daha kötü
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. 1 kez yazıştıysan bir şey olmaz bu kadar dert olmasına gerek yok bence. Sen de eşini sevmiyorsan ayrıl ama sırf bu olaydan ayrılmak olmaz diye düşünüyorum.
121 Yorumla- +1 yıl
Haklısın fırsatını bulan bütün kadınlar aldatıyor zaten
- +1 yıl
Tabi canım ya bi kez yazisinca bisey olmuyo bok olmuyo insan guvenemiyo ozmn bütün kadınlar koçlarını bi kere olsada aldatsın oldu canım sen kabul edermisin böyle biseyi bende bi kadınım ama senin gibi düşünmüyorum yani senin kocan sana boyle yapsa hoşuna gidermi gitmez oyuzden bi kere bil yazismiycan seviyorsan Allah icin düzgün yorum yapın ya bikereden bisey olmazsa herkes yazişsin ne boş yorum yapiyonuz
- +1 yıl
Kocalarını
- +1 yıl
@Fundakanbay55 evli kadınların zaten hemen hemen hepsi aldatıyor https://images.app.goo.gl/qQuoqKQY89opFE1k8
- +1 yıl
erkek yapınca yuva bozmayın demesini biliyonuz ama noldu ters köşe oldunuz
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa erkekler affediyor aldatan karısını
- +1 yıl
Anlamıyorsunuz herhalde ben öyle bisey demedim haklının yanındayım herzaman ben ıyi oku yazdıklarımı istersen
- +1 yıl
hadi oradan be yalancı
- +1 yıl
ha 16 yaşındaki kızla evlenirken sorun yok ama öyle mi
- +1 yıl
üstelik sevmediğini bile bile
- +1 yıl
Ya ben 16 yaşındaki insanlarımı evlensin diyom ya düzgün bi anlamayı öğrenin
- +1 yıl
hani ona bişi diyemedin ama
- +1 yıl
düzgün oku soruyu
- +1 yıl
Sırf bu olay değil yılların birikmişliği bu olaylada patlak verdi
- +1 yıl
Boşan çünkü daha çok zarar gorursun
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa eşim hep yapar ama ona gelince yuvayı bozmayın diyorlardı
- +1 yıl
@Fundakanbay55 hayatan korkuyorum...
- +1 yıl
Ne yapmayı dusunuyosun
- +1 yıl
@Fundakanbay55 hic bir fikrim yok ne yazziki sadece nefes alıyorum yaşayan bir ölü
- +1 yıl
Anladim
- +1 yıl
Da yapcak bisey yokmu sence
+1 yılEşin herşeye rağmen seni affedip, evliliği kurtarma peşindeyse, sende kendine ikinci bir şans vermeli ve çocuklarının ve kendinin geri kalan yaşantısı için, eşine sımsıkı sarılmalisin
02 Yorumla- +1 yıl
İnsallah ama bu konu devamlı gündeme gelirse ne kadar yürüretecm bilemiyorum
- +1 yıl
Eşinle konuşmalısın bunu, mesele evliliği kurtarmak gerçekten, geçmişi tamamen silmenizin şart olduğunu oda kabullenmeli
+1 yılBenim bu konuda çok tecrübem yok. Ama kendimi az çok senin yerine koyduğumda evliliğimi kurtarırdım. Eğer bir desteğin olsaydı boşan ve kendine yeni bir yol çiz derdim. Desteğin yok üstelik anlattığın kadarıyla eşinin çok büyük bir kusuru da yok. İstemeden evlendirildiğin için büyük ihtimal sevemedin ya da ısınamadın. Ben boşanmadığında daha çok pişman olacağını düşünüyorum. Ayrıca kararını verdikten sonra cevap yazar mısın çok merak ederim teşekkürler şimdiden
02 Yorumla- +1 yıl
Pardon boşandığında daha çok pişman olacağını düşünüyorum
- +1 yıl
Tesekkur ediyorum yorumunuz en mantıklı ve anlayışlı yorum.. ama 7 sene boyunca hiç sevemedim ne yaptıysam oda artık kaldıramıyor ya sev ya da bittir diyor umarım doğru bir karrara varırız 😞
Merhaba,
Her insanın görüşü ve bakış açısı farklıdır lakin benimle iken ve nikahlı karımken başkasıyla yazışmış olan birinin dönüp suratına bile bakmam eşin bence çok sabırlı bir kişiymiş her boşlukta başkasına koşacaksan hayatında hiç bir zaman doğrulamassın zaten evli bir kadınla konuşan erkeğin amacı bellidir o arkadaşla boşanıp kendine doğru yolda bir çizgi çizip devam etmelisin tabi allahtanda af dilemelisin allah kimseyi eşinin düştüğü duruma düşürmesin.03 Yorumla- +1 yıl
Peki kocamda aynı hataları defalarca yaptığı halde ben sineye çektim kadınsın o erkek yapabilir dediklerinde benim bir yazışmam üstelik o beni buna itti nasıl bir yol izleyeceğimi artık bilemiyorum inanın yaptığımı bende kabullenemiyorum intihara bile kalkıştım yeni yoğunbakımdan çıkmıs biri olarak yazıyorum ki yaşadıklarım hic kolay değil
- +1 yıl
Amin sağolun
+1 yılHatalarını ve çözümleri konu içinde yazmışsın zaten. Hatalı olan sensin. Eğer mazoşist değilsen kendine ve eşine acı çektirmeye son vermeyi dene ve uygula. Geçmiş olsun.
00 YorumlaKadin tamam
Yazık etmr kendine
Devam et eşinle
Bosaninca daha güzel olmayacak hayatin
Tam tersine boka batacaksin02 Yorumla- +1 yıl
Nerden bilebilrim ki hayatın daha kotu olacağını
- Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun zor bir süreç ama sevmediğine göre ayrılmak en doğrusu ailen sana kucak açar konuşursan belki
02 Yorumla- +1 yıl
Onlara gitsem devamlı başıma kakacaklar ve 1 2 sene sonra evli bilmem kaç cocuk babasına verirler onlara asla gitmem onlar istese bile
- +1 yıl
Yinede düşün bir ailenle konuş derim
+1 yılBekar cocuklu dul bi kadını kimse maddi manevi rahat yaşatmakla uğraşmaz. Boşanacaksan bunları da düşün.
03 Yorumla- +1 yıl
Çocukları bana vermiyecek onda kalıcak
- +1 yıl
Sen komple kurtulma derdin desin galiba. İstediğin hayatı yaşayamazsın.
- +1 yıl
Ne alkası var sözleşme gereği cocuklar onda kalıcak
Gizli Üye(18-24)+1 yılvalla zor durum ama iyi olmuş sana hem eşini sevmiyorsun hem de ondan ilgi bekliyorsun ilgisiz kalınca da başkasıyla duygusal bağ kuruyorsun ilgi ihtiyacını karşılıyorsun. yaptığın zaten karaktersizlik orası ayrı
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam ama benim suçum mu sevmediğim biriyle evlenmek
+1 yılKendi ayakların üzerinde duracağına inanıyorsan pişman olmazsınız tam tersi olursa evliliğini kurtarmaya bak
09 Yorumla- +1 yıl
Lise mezunu biri olarak nerde nasıl işler bulabilirim bilemiyorum korkum yanlıs insanlara güvenip kotu yollara sürünmek😞
- +1 yıl
Bence evliliğini düzeltmeye bak
- +1 yıl
Kurtarılması neredeyse imkânsız bir hâl aldı
- +1 yıl
eşin kararlı mı ayrılmak için
- +1 yıl
Beni sevmeyeceksen bittir diyor ve ben gercekten sadece ona değil hayata küstüm keske bunu anlasa
- +1 yıl
Hayat ne kadar zor olsada insan istedikten sonra başaramayacağı bir şey yok buna inanıyorsan sevmediğin birisiyle daha fazla zaman geçirme
- +1 yıl
Mecbutiyetten sevgi doğmaz
- +1 yıl
Haklısınız ama çocuk olunca mecburen olduruyoruz
- +1 yıl
Buda senin sınavınmış keşke herkes istediği hayatı yaşayabilse
+1 yılBu durumda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
bence en iyisi sen yoluna git o da yoluna gitsin
bu şekilde devam etmenize hiç gerek yok01 Yorumla- +1 yıl
Bana evlilik sözleşmesi imzalatıldı boşansam zaten gözüm parada pulda değil ama çocukların velayeti de onlarda kalıcak
Aile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. Adam haklı.
Degisecegim düzelecek her şey de ve değiş. Adamın hayatının içine etme, edeceksen de ayrıl05 Yorumla- +1 yıl
Ben istiyor muyum ki onada kendimede bu hayatı yaşatmaya
- +1 yıl
Boşanmak istiyorum kararım böyle ama hayat şartları durduruyor maalesef
- +1 yıl
Maalesef birnebir öyle
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence geri adım atma, pişman olmazsın, sevmediğin bir adamla devam etmek yerine yolunu çiz...
11 Yorumla- +1 yıl
Ortada çocuklar olmasa öyle de ama cocuk maddi sıkkıntılar hayat nerelere sürükler
+1 yılAyrılmak ile çok büyük bir hata yaparsın sonradan pişman olmamak için sabretmek gerekir..
sabretmek acıdır ama meyvesi tatlıdır00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Allah yardimcın olsun.. zor bir durum.. ama olay bitmiş gibi...
01 Yorumla- +1 yıl
Maalesef hep bir korkuyla yaşamak nedir yaşayan bilir
+1 yılBoşan. Özelini etrafa saçandan hayır mı gelir? Gitsin anasıyla yaşasın ana kuzusu herif.
05 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısın ki ama ortaya bu durum girince ben haksız konumdayım
- +1 yıl
Dostum kendi ayakların üstünde durmaya çalış, sonra da boşan. Ailesine her şeyi anlatan insan evli değildir ki zaten? Sorununu senle çözmek yerine annesinden yardım isteyen bir çocuk o resmen. :D Ayrıca kadın sığınma evinde niye geçsin hayatın, bir iş sahibi ol, kendi evine çık. Ailen niye görüşmüyor senle? Yardım edebilecek bir tane bile akraban yok mu?
- +1 yıl
Gittikten sonra maalesef hic kimsem olmuyacak cunku ciddi tehdit altında olucam o yüzden yapayalnız biri olucam korkum bu ya artık kimsem yok
- +1 yıl
Niye tehdit altında olacakmışsın ki? Etrafta kötü insanlar var diye mi yoksa eşinin ailesinden dolayı mı?
- +1 yıl
Ailesi aşiret maalesef etraf da kötü insanlarla dolu..
Eşin ile konuş hata olduğunu tekrar olmayacağını söyle boşanma
02 Yorumla- +1 yıl
Soyluyorum ama kendi söylediğime kendim inanıyor muyum ki karşıdaki de inansın
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Zor bşr durum Allah yardım etsin keşke sevebilseydin
01 Yorumla- +1 yıl
Keşke sevseydim ne yapar eder bu yuvayı o uçurumdan alırdım 😞
+1 yılsevmediğin biriyle hayat geçmez ayrıl elinde sonunda başka hayat kurarsın ama geçen zamanına yazık
05 Yorumla- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Zaten yaşadıklarımı atlatamıyorum boşanmak istiyorum ama bir daha çocuklarını göremezsin diyor 😞
- +1 yıl
öyle yaparsa ceza yer
- +1 yıl
seni böyle kullanmasına izin verme zayıf noktandan vurmaya çalışıyor
- +1 yıl
Haklısınız umarım en doğru kararı veririm
Onu bilmm de sen olursun sen mi istiyorsun boşanmayi
09 Yorumla- +1 yıl
Oda istiyor bende o benim eskisi gibi neşe sexste pozitif olmamı istiyor ben yaşadiklarimdan sonra kendimi toparlayamadım ikinci kez intihara kadar gittim
- +1 yıl
Evlilik sözleşmesi imzalatırdı ve o sözleşmede çocukların velayeti de var maddi manevi hiç bir hak talep etmeyeceksin yoksa babanın evine gidersin dedi bende imzaladım
- +1 yıl
Aslında konuştum ama işin icinde aldatma var ve bunun dosyası şikayeti hep var kanıtlarsa bitterim
- +1 yıl
İnsallah
+1 yılŞikayet mahkeme vs olayları nedir tam olarak yazmamışsın
00 YorumlaNiye güzel giden bir evliliğin varken macera aradın, sevmiyorsan ayrılalım de bitsin aldatmak kadar aşağılık bi davranış sergileyen kimse affedilmez. Şimdi de seni ne yapıcam korkusu sarmış sadece. Allah yardımcın olsun ne diyeyim, iş bulmakla başla
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel giden bir evlilik olsa neden başkasındaki ilgiye muhtaç kalayım ki eşim hic bir zaman sahiplenmedi ben ailesine çalışan bir hizmetçi gibiydim
+1 yılAllah acısın... ben 31 yaşıma giricm ailem evlen demiyor aksine oku diyor eline mesleğini al diyor...
01 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel kıymetini bil ailenin
+1 yılSen evli iken evliliğimiz iyi giderken boslukda olduğun için biri ile yazisamazin eşini seven insan ihanet etmez ben olsam seni asla afedmezdim ama sizin karariniz
047 Yorumla- +1 yıl
sevmiyorum diyor zaten düzgün okusana asıl seven biri olsa çocuk yaştaki biriyle evlenmezdi
- +1 yıl
Ozmn zorla evlendirmeye kalkışsalar polis var polise şikayet etsin zaten yurtta yerleştirirler direk ailesi zorla evlendirmeye kalkıştıkları icin yurda alırlar devlet çocukların yanında çoğunlukla ozmn devlete sığınsın
- +1 yıl
böyle kaç insan var tahmin bile edemezsin
- +1 yıl
Ya Tm haklisn ben yok demiyorum zaten ama o erkeğin gururu ile oynayamaz bi insan adam seviyo ama o adamla evlendin Tm zorla olsada aldatamazsın bi insanı ister kız olsun ister erkek olsun aldatamaz
- +1 yıl
sevmeyen biriyle evlenirse sonuçlarına katlansın küçücük kızla sevmediğini bile bile evleniyor çocuk yapıyor
- +1 yıl
Ben zaten küçüklü evlenmesine karşıyım ozmn polise gitseydi bende yurtta kalıyorum ama devlet zaten zorda olanları aliyo yurtlara veriyolar
- +1 yıl
televizyon izle biraz hangi biri şikayet edebiliyor polise
- +1 yıl
Of Tm haklisn
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa nasıl zorla evlendiriliyor kafasına silah mı dayamışlar ayrıca aşık olarak evlenen kadınlar da aldatıyor
- +1 yıl
yapanlarda yok değil yani aile zoruyla evlenenler çok fazla arkadaşımın bir yakını da öyle evlendi intihara kalkıştı
- +1 yıl
He işte bunu demeye çalışıyorum zorla kimseyi evlendiremez insan ya kafalar silah dayiyolar sanki
- +1 yıl
Peki onu anladık evli olanlar severek evlenen insanlar neden aldatiyo acikla
- +1 yıl
İstemiyorum desin nikah memuruna devlet sahip çıkıyor ayrıca severek evlenen kadınlar da aldatıyor kocalarını
- +1 yıl
Evet zaten devlet öyle durumda yanında duruyo anlamadım severek evlenenler neden aldatiyo ozmn
- +1 yıl
bu biraz uzun konu her açıdan değerlendirmek gerek
- +1 yıl
Heycan ve ihanet sevdiği için aldatıyor çoğu ilgisizlik aşk vs diğerleri yalan
- +1 yıl
Allah allah artisleniyodun aciklasana
- +1 yıl
1. si ya eşi yeterince göstermiyordur yeterince ilgi alamayan kadın bir süre sonra arayışa girer istemese bile yavaş yavaş çekim olur. 2. si evde yeterince saygı yoktur insanlar takdir almak ister bu ihtiyaç karşılanmazsa yine aldatmaya yönelebilir
3. sü sevgisi bitmiştir sevgi biterse bağlılık duygusu da biter
4. sü aldatmaya meyilli biridir - +1 yıl
Neyse bidaha yorum yaparsam bukadar laf yedikten sonra
- +1 yıl
Haklisn da yanı evlsn ama neden biri ile yazısır ki bi insan neden ihanet eme ihtiyacı duyuyo insanlar
- +1 yıl
Etme ihtiyacı duyuyo
- +1 yıl
çünkü sevmiyor ona karşı bir sorumluluk hissetmiyor
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa heycan ihaneti sevdiği için aldatıyor çoğu kadın
- +1 yıl
Tm uzatmiyalim
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun nediyim Allah hayırlı eş nasip etsin
- +1 yıl
ya bu kaç yaşında Allah aşkına xd
- +1 yıl
Kim
- +1 yıl
şu erkek
- +1 yıl
mantık olarak erkekle aldatıyor erkek neden izin veriyor o zaman
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa doğruları yazıyoruz burada
- +1 yıl
Banane ne bilim ben
- +1 yıl
O kabullenmek istemiyo
- +1 yıl
@Yordenisugas neyse sen laf anlamazsın boşuna kendimi yoramıycam
- +1 yıl
Neyse kapatın konuyu herkes ne anlamak istiyosa onu anlasin
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa çok kadın gördüm kocası 4 4'lük olsa bile aldatıyor kadınlar aşık olsa bile aldatıyor hatta aldattıktan sonra demek ki aşık değil mişim diyor
- +1 yıl
Evliliğim hic bir zaman iyi gitmedi hep ailesiye yaşadık ne yaptıysam ailesinden ayrılmadı ve hep ezdirdi stresten cilt hastalığına yakalandım dermanı olmayan hayatımı yaşamadan bilemezsiniz
- +1 yıl
Evet Ama tek kadınlar değil evli olan benim numaramı bulan insan benle olmak istedi bende engelledim evli oldgu halde bana yazdı bende şikayet ettim gitti kadınlarda öyle erkeklerde
- +1 yıl
Ozmn bosan kardeşim bosan gitsin
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa desteğiniz için teşekkür ederim ama çocuk yaşta evlendirilmek hic sevip sevilmek duygusu yaşamamak sırf çocuklar icin devam ettirmek çok zor
- +1 yıl
Cesaret gerekir aşiret icinde polis aramaya
- +1 yıl
Mutlu değilsen boşan
- +1 yıl
Mutlu olmadın hayatta hep ezilirsin
- +1 yıl
Aşiret gelinimisn
- +1 yıl
Ozmn bilemiyorum
- +1 yıl
Bak mutlu değilsen kaç kurtul
- +1 yıl
o şehirden gitmeye bak yoksa çok kötü olucak
- +1 yıl
Kb bilmiyodum sadece düşüncemi yazdim da bak mutlu değilsen kaç aşiret gelini olamazsn her dk hata bulmaya çalışırlar kaç kurtul bence benim de aşiret sevgilim var Di ama ayrıldık ayrılalı çok oldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke bu kadar basit olsa. Düzelmez diyemem ama işiniz zor. Buna sebep olan kişi belli
01 Yorumla- +1 yıl
Evet o kişi sebep oldu ve benim yuvam bir enkaza döndü
+1 yılEğer eşini bundan sonra üzmeyeceksen devam edin ama diğer türlü olucaksa adamın hakkına girme daha fazla
01 Yorumla- +1 yıl
Bende istemiyorum onuda üzmek ama iste çıkmaz bir bataklık bu
+1 yılPeki o çocuklar onların durumu ne olacak masum yere anne veya babasiz kalacaklar onlari düşün
12 Yorumla- +1 yıl
Düşündüğüm onlar ama eşim onları düşünme hayatımıza dogru karar verelim diyip duruyor
- +1 yıl
Onları düşünme mi? Önemli olan 9 ay karninda tasimak degil bir omur sirtinda tasimak...
Gizli Üye(36-45)+1 yıl16 yasinda evlendiginde evlilik sozlemesiylemi evlendin?
02 Yorumla- +1 yıl
Evlilik sözleşmesini kadın sığınma evinden çıkınca yaptırdılar
Cevap sahibi+1 yılKendini gelsitirmis givisin
Çocuk yoksa kimse pişman olmaz ve baskı ile evlendiysen hemen ayrıl
01 Yorumla- +1 yıl
Maalesef 2 çocuk var ortada ve bir daha görememek
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocana de ki zorla evlendim psikolojim bozuktu pişmanım psikolga gidip kendimi duzeltmek istiyorum de psigoga git hem sevmeye baslarsin belki i yaptığın hata hayirlara vesile olur
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOkumaya da devam edersin
- +1 yıl
Lise son sınıftayım okuyorum insallah düzelir ne diyim
Cevap sahibi+1 yılOha cok kucuksun be birde cocuklar mi var. Allah yardimcin. Olsun bence suslen puslen gonlumu al. Oku calismaya baslayinca yine sevmezsen ayrilirsin. Ama konus benim yaşım küçük vs konuş. Psikojik destek al iyi bir psikologdan duzelir merak etme pismanligini anlat.
Cevap sahibi+1 yılKocan ne güzel ilgili ve affetmek istiyor seni
- +1 yıl
Böyle bir durumdan tam olarak haberi yok konuyu değişik anlattım bilse bir dakka durmaz
Cevap sahibi+1 yılBaska kim biliyor Şu an araniz nasıl
- +1 yıl
Hergün yeni bir aksiyon ve aramızda hiç iyi değil cunku biz bittirsekte konuyı çevre müdahil oluyor
Cevap sahibi+1 yılCevreden uzaga tasinin kocanla konus onlar yüzünden tadimiz kaciyor diye
+1 yılEsin evliligi kurtaralim diyor.. sonra esin yipratma beni gencim dior.. ben bisi anlamaadjm
01 Yorumla- +1 yıl
Yani beni sev sevmeyeceksen ilgili olmayacaksan bitsin diyor
+1 yılAynı hatayı yapma çocuk var çünkü o adama da yazık sevdiğin biri olsa bile ortada çocuk var
02 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğim yok o kişide karaktersiz şerefsiz biri çıktı hayattımı mahfedip cıktı ve bu evlilik şu an sadece cocuklar icin devam ediyor
- +1 yıl
Anlıyorum
+1 yılSen esini hic sevmemissin ki zaten ben olsam beni sevmeyen kadini dusunmem.
01 Yorumla- +1 yıl
O cok sevdi ve hep boşanmak istedim o benim sevgim yeterli dedi bu duruma gelene kadar
+1 yılmaalesef eski görücü usülü evlilikleri günümüzde pek hoş olmayan sonuçlarla bite biliyor
00 Yorumla
+1 yılEvliliği devam ettirin.
01 Yorumla- +1 yıl
Devamlı can güvenliği riskiyle yaşamak
- Aile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılYani ne diyim bilemiyorum Allah yardımcın olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol Allah razı olsun
+1 yılAga sen niye yazistin baskasiyla o bok etmis isi
01 Yorumla- +1 yıl
Allah belamı verdi işte aşık olmak bendee sevmek istedim ilk defa ama nerden bilebilrim ki bir psikopat da denk geliceğimi
+1 yılBirbirinizi yıpratma dan ayrılın
01 Yorumla- +1 yıl
Keske öyle kolay olsa
+1 yılBu spruyu soruyorsan bu şekilde pişman olursun
03 Yorumla- +1 yıl
Keske empati kurup cevap verilse
- +1 yıl
Çocuk yoksa direk ayrılın derim mutluluğun için
- +1 yıl
İste öyle kolay olsa keske
+1 yılBoşan aldatmışşın zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle kolay olmuyor caresiz ve yalnız 24 yasında kimsesiz kimlerin eline düşeceğini bilmeden
+1 yılSonunu düşünen kahraman olamaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcınız olsun
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir daha bu işlere kalkışma, sorun kalmaz.
05 Yorumla- +1 yıl
Diren boşanma diyorsun
- +1 yıl
Herif seni seviyor. Ama tehdit etmesi de saçma. Kafamı karıştıran tek mevzu bu...
- +1 yıl
Seviyor ama hizmetçisi olarak ailesine kendisine böyle ezecek bir enayi nerden bulabilir sevgi bu mu
- +1 yıl
İşte, tehditten kastım da bu. Başkası tarafından kontrol edilmeye müsait şahısların kişilikleri oturmamıştır. Her devrin yalakası olma potansiyeli de var bunda.. Yani sen bu işi bitir bence..
- +1 yıl
Keske bittirmek öyle kolay olsa karşıma çıkacak yeni insanlardan korkar oldum kime güvenicem artık
Paran varsa olmazsın 🧐
00 Yorumla
+1 yılŞişman olmaktan iyiydir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşan kafan rahat etsin
04 Yorumla- +1 yıl
Keşke öyle kolay olsa bu devirde ve bu sekilde yalnız bir bayan olarak
Cevap sahibi+1 yılYenisi de sakin bulma kafan rahat ohhhhh
- +1 yıl
Zaten öyle bir şey asla düşünmem
Cevap sahibi+1 yılEvde değil mi Şu an enişte? Insan bi bxku bi defa yer demi
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an mutsuzsaniz pişman olmazsiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Ama bu evliliği bi ş**siz yüzünden bu hâli aldı belki yolunda giderdi sevmesemde ama şimdi dayanılmaz bir hal aldı en ufak problemde eşim aklında o mu var diyor..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de yeni boşandım , boş ver , önüne bak kuzum
02 Yorumla- +1 yıl
Çok zor oldu mu? Çocuk var mı?
Cevap sahibi+1 yılÇocuk şukur yok, tek yasiyorum , düzen kurmak filan bayağı zorladı tabi
- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem