Severken boşanıyorum?

Arkadaslar merhaba ben 25 yasindayim 18 yasinda evlendim cok erken evlendim biliyorum ve haftaya anlasmali olarak noktaliyacaz esimle bosanma sebebimiz aslinda ne aldatma ne siddet ne gecim ne baska birsey hersey 10 dakikada oldu bitti ve isler bu noktaya geldi. Artik aramizdaki sevginin öldüğünü biliyordum. Saçma bir konu uzerinden tartismaya basladik ve eşim sinirlenip "Benim devam eden mutlu iliskim vardi ben senle neden evlendiysem" dedi bende bu söz üzerine asiri derecede sinirlendim ve el kaldirmadim vurmadim ama hakaret edip evden kovdum annesinin evine gitti. O anki o sinirle soylenmiyecek herseyi soyledim zaten ofke kontrol problemi olan biriyim. Simdi pismanim geri dönüşüde kalmadi kendimi yanliz amacsiz hedefsiz hissediyorum evin icinde duvarlar uzerime uzerime geliyor bi alisilmislik var 7/24 yuregimin sizlamasi gecmiyor. Ne alkolum ne sigaram ne disari hayati olan biriyim gittigim her yerde de efendiligimle ovunulen bir insanim. Ben sadece dedigim gibi huzurlu bir yuvam olmasini istedim. Sizlere sorum bu kadar sinirlenmekle hatami yaptim? Sizce bosanma davasini uzatmalimiyim? Neler yapabilirim?

Severken boşanıyorum?