Evlendim boşanıyorum?

Arkadaşlar asla ailenizin istediği kız ile evlenmeyin ben ailemin istediği kız ile evlendim iyi kız şöyle böyle dediler evlendim bu zamana kadar hiç alkol içmedim sigara kullanıyorum az içiyorum neyse evlendiğim kız evlendiğimden beri ilk akşamdan haberi alkol içiyor son 1 yıldır eve yardım vs de yapmıyor ikimizde çalışıyoruz ben ondan üst olmama rağmen şöyle benim çalıştığım firma şirket uluslararası onun orta büyüklükte maaş konusunu önemsiz ama dağlar kadar fark var benimle onun ev alma içindeki düğün masrafları evin 99 benim ailem karşılamış mutlu olalım diye 1 tane bulaşık Makinesi veya fırın almış ailesi kendisi her iş çıkışı alkol içiyor eve gece 3 de geliyor ben bıktım onu aramaktan vs parasını 95 alkole veriyor dibimde bir kız vardı okul arkadaşım beni seven bana değer veren bana bir şey demeyince oda adım atmamış evlendiğimi görünce hayırlı olsun geldi ağlaya ağlaya şu an içim gidiyor dün baktım oda 6 ay önce evlenmiş ben ne yapcam bilmiyorum o kadar üzgünüm kafam bozuk ki anlatamam Allah'tan o evlendiğim kızdan çocuk vs yapmadım istiyordu ben istemiyordum onlarda bana kalacak diye
Evlendim boşanıyorum?