Evliyim boşanıcam?

Arkadaşlar eşim ufak şeyleri uzatıyor. Günlerdir konusmuyordu en son bende karşıma aldım ne istiyorsun dedim buraya kendin geldin dedim ankarada yşıyordu ben izmirdeyim. Sen gelmek istedin zorlamadık ddm alışamamış olabilrsin çevre yap gez dedim sıkıntı yok dedim yok ben alışamadım geliyosan gel dedi bende ben seninle gelmem dedim. Ailesi beş kuruş yardım etmedi evi benim babam verdi eşyaları babam aldı bide onların ailesinin yanına neden gidiyim. Bana şart koştu bayram sonuna kadar ya iş bulacakmışım ya da çocuk yapacakmışım. Ben anasınıfı öğretmeniyim kendi işimden başka işte yapmam çalışmak zorunda değilim ben dedim çocuk yapmak zorundada değilim dedim üstüne üstlük her haltı babasına anlatıyor. Hopörlore aldı babası bana diyorki sen ne istiyon ankaraya gelmiyon çocuk yapmıyon çalışmyon diyor. Kayınbabayamı düşer benim çocuk yapmam çalışmam bide utanmadan denedinizmiki siz diyor bana ulan sanane gene saygımı bozmadım benim kararım dedim. Çıktım sabah babamın evine geldim. Ondan önce zaten çok yalvardım bak arama kimseyi sarılalım baarışalım işi kendi bok etti. Babasıgil geleceklermiş gelsinler ben istemiyorum diyeceğim davayıda açacağım. Masraflarını ödeyecekmişim mehir bileziklerinü verecekmişim hakkım değilmiş. Televizyona çıkacakmış gerekirse. canım ya ne masraf yaptılar beş kuruş elimizde yok diye harcamadılar. Sinirim bozuk ailesi geldiğindede çizgimi bozmayayım istemeyeyim diyorum ne diyorsunuz?
Evliyim boşanıcam?