Boşanmalı myım?

Ben 21 yaşındayım eşim 24 kaçarak evlendim daha öncede çok sorunlarımız oldu kaynana filan ama onları anlatmiycam uzun olurr bugün akşam eve geldiğinde eşim le siyaset konuşuyor duk eşim isimleri vermiycem markete gittim ben başımdan şu olay geçti diye anlatıyorum bir adam kasiyere ekmek çok pahalı filan diye söylenir Ken beni gördü ben kapalıyim başka bayan yoktu kasada sen o kişiye mi oy veriyorsun dedi bende evet dedim sonra zaten sizin gibiler yüzünden memleket mahvoldu dedi bişey diyemedim çocuğum vardı ağlıyor du eve geldim bu olayı eşime anlatıyordum eşim de niye ona oy veriyorum dedin dedi sen ona mi vercen dedi bende evet dedim küfür etti bana işte benim akşama kadar canım çıkıyor benim getirdiğim ekmeği yiyon birde ona oy vercen ha dedi sinirlendiginj görünce tamam vermiycem dedim başkasına vercem dedim oda sen cocugunla otur oturduğun yerde seçim günü çıkartmam seni dedi bende sanane ki ya dedim onada mi karışacak sin diyince bana kulağıma vurdu çok sert bir şekilde ailem arkamda sonra kafese basıyorum gidiyorum bu evden dedim çocuğu bırak kendin git dedi sen saniyon mu ki ben sana acıdım çocuğa acıdım daha çok doverdim duvardan duvara vururdum da çocuğu emziriyon sütün olmaz diye yapmadım dedi ben gidicem dedim o da bir sürü polis yig kimse götüremez çocuğumu onları da bıçaklarım dedi napcam bilmiyorum benim sözümü dinliycektin diyor ben şunu yap diyorsam yapcaksin dikilmiyceksin diyor

Boşanmalı myım?