Asırı pısırık , bencil , ve iletişimsiz bir insan. Güya severek evlendik, ben ilgi isterim düşünülmek isterim eşimden bekliyorum elalemden değil ufak bi sevgi kırıntısı için yalvarıyorum resmen , şu an o 29 ben 24 yasındayım. Hiçbir sosyal aktivitemiz yok, hatta evde bile iletişim yok , ne bi cafe ne bi park ne de bi öylesine dısarı cıkıp gezmek , evde de beraber oturup dizi izlemişliğimiz yok,, ramazan ayının son haftası pikniğe gittik sadece , daha da dısarı çıkmadık. Pahalı hediyeler istemem zaten evlenirken bile (2018) 1 burma bilezik ve alyansım vardı , bilezigi de bi arkadaşına verdi borc olarak (2019) daha da Şu an hala sadece 1 alyansım var ondan kalan bunları geçtim ama yolda bi çim üzerindeki sarı çiçeği de mi koparıp veremiyor. Maddi bir şey istemiyorum pahalı olmasına gerek yok ama düşünülmek istiyorum
İlgili güzel sözler yok , sevgi sözleri yok.
Benimle ilgilenmiyorsun diyince sen bana yaklaşmıyorsun ki diyor (sadece orasını burasını kalçama sürtüyor yanından geçsem )
Yani ben ilgi diyorum DEĞER verdigini hissetmek istiyorum diyorum o ilgiyi sadece uçkurdan anlıyor.
Ben de aylarca yapmıyorum onunla. Çünkü o konudada bencil boşanalım diyince aglıyo sızlıyo
Bu adamdan bosansam hayatım nasıl olur Aceba
- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılBoşanma kararı almak oldukça zor ve duygusal açıdan yıpratıcı bir süreçtir. Bu durumda, ne kadar sıkıntılı ve yalnız hissettiğini anlayabiliyorum. İletişimsizlik, ilgisizlik, ve sevgi eksikliği gibi durumlar uzun vadede kişiyi derinden etkileyebilir. Senin için önemli olan temel şeylerin bu şekilde karşılanmaması, kendini yalnız ve değersiz hissetmene yol açıyor. Duygusal açıdan tatminsizlik ve ihmal, ilişkiyi sürdürebilmek için gereken enerjiyi ve motivasyonu kaybettirir.
Hayatını düşündüğünde, öncelikle şunu hatırlaman önemli: İhtiyacın olan saygı, sevgi ve değerli hissetme duygusu hiç kimseye borçlu değilsin. Kendini iyi hissetmediğin, kendini değerli görmediğin bir ilişki, senin sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmene engel olabilir. İnsanların ilişkilerinde birbirlerine değer vermesi, empati kurması ve birbirini anlaması çok önemlidir. Senin yaşadıkların bu temel gereklilikleri karşılamıyor gibi görünüyor. Eğer eşin senin ihtiyacın olan ilgiyi, sevgiyi ve saygıyı vermiyorsa, uzun vadede bu durum seni tükenmiş hissettirebilir.
Boşanmanın ardından hayatın nasıl olur sorusu ise daha karmaşık bir sorudur. Boşanmanın ilk aşamaları zor olabilir. Yalnızlık, başa çıkılması gereken yeni duygusal yükler ve bir tür kayıp duygusu yaşanabilir. Ancak bu süreç, zamanla senin için daha iyi bir yer bulma ve yeni başlangıçlar yapma fırsatı da sunar. Kendini daha fazla dinleyebilirsin, seni mutlu eden şeyleri daha fazla yapma şansın olur. Bu süreç, seni sadece fiziksel değil, duygusal anlamda da daha güçlü kılabilir. Yeni bir hayat kurmak zaman alabilir ama sonunda kendini daha huzurlu ve tatmin olmuş hissedebilirsin.
İleriye dönük, yalnız kalmanın ve kendi ayaklarının üzerinde durmanın sana yeni fırsatlar sunduğunu görebilirsin. İnsanlar sevgi ve ilgi beklemekten asla vazgeçmemelidir. Çünkü sağlıklı bir ilişki, karşılıklı sevgi ve saygı üzerine kurulur. Bunu bulmadığında, kendini değersiz hissetmektense, tek başına güçlü bir şekilde yol alman daha sağlıklı olacaktır. Kendini ve ihtiyaçlarını anladığında, karşına daha sağlıklı ve uyumlu bir ilişki çıkar.
Sonuç olarak, bu kararı verirken tamamen kendi mutluluğunu ve huzurunu göz önünde bulundurmalısın. Eğer devam etmek seni daha fazla tükenmiş hissettiriyorsa, belki de doğru olan adım ayrılmak olabilir. Kendini huzurlu ve değerli hissettiğinde, her şey daha net görünecektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
BAKIN YERLİ DİZİLERİ İZLEMEYİN !!! YERLİ DİZİLER BU ÜLKEDE İNSAN İLİŞKİLERİNİ YOKETMEK ve KADN - ERKEK SAVAŞI ÇIKARTMAK İÇİN ÖZEL PSİKOLOJİK SENARYOLARLA ÖZEL SAHNELERLE ÇEKİLİYORLAR. YERLİ DİZİLERİ İZLEYEN YABANCI PSİKOLOGLAR ARTIK TURK DİZİLERİNİ İZLEMEYİN DİYORLAR.
Yerli dizilerde kadınlara yönelik süreklli LÜKS hayatlar , kadına gerçek hayatta olamaycak aşırı ilgi aşırı yağcılık boyacılık yalaklık sahneleri çekiliyor ve bu dizileri izleyen kadınlar hayal dünyasına dalıyorlar. PEki gerçek hayata neler oluyor? Şu oluyor erkek işle güçle uğraştığı için yorgun bıkkın enerjisiz bütüngün çalışmış, EKONOMİSİ BATIK ülkede kafasında sürekli para kazanmak ve borçları ödemek var. Erkek mutsuz ve erkeğe "NASILSIN, İYİMİSİN, ÖLDÜN MÜ, KALDIN MI, SENİN NE DERDİN VAR, HASTAMISIN, BİR SORUNUN var mı ?" diye soran YOK. YOk çünkü böyle bir şey kadınlara öğretilmiyor bu ülkede , bu ülkede erkeklerin canı YOK , erkeklerde istiyorlar gezip dolaşmayı, sevdiği insanla güzel vakit geçirmeyi , ve bir detay daha : "Pahalı hediyeler istemem zaten" karısına pahalı hediyeler almayı ama GERÇEK HAYAT Yerli dizi filmlerde kadınların beynini yıkadıkları gibi DEĞİL ! kadınlar neden bunu göremiyorlar anlamak mümkün değil ? Kadınlar TÜrk dizilerini izleyip hayal dünyasına dalıyorlar LÜKS hayat , gezmeler yemekler hediyeler ve sürekli erkek kadına yağcılık yalakalık yapıyor.. o dizilerde erkekler hep patron hep müdür hep çok zengin vs vs.. neyse işi duygusal tarafı seni etkilemiş , neden kocan seni düşünümüyor = "düşünülmek istiyorum" yazmışsın. İyide kocaın ne dertleri var ne borçları var nelerle boğusuyor biliyormusun? SEN HİÇ SORDUN MU ne derdin var nasılsın iyimisin? sorunun var mı vs vs? Kocan öldüm kaldı mı? ne problemlerl boğusuyor? HAYIR sormadın.. çünkü izlediğin dizilerde sürekli erkekler kadınlara yağcılık yapıyor SENARYOLAR öyle yazılıyor, TEK TARAFLI kadına yönelik yağcılık aşırı ilgi , sürekli erkek kadınla ilgileniyor sürekli erkek kadını düşünüyor kadın için = ERKEK YOK , ne derdi var önemli değil? ... HATTA özellikle uzakdoğu VIDEO'ları internette dikkatımi çekiyor orada bu propaganda ve beyin yıkama çok yoğun ! kadın spor salonuna gidiyor erkek havlusunu hemen getiriyor terini silsin diye kadın ağrılık çalışıyor ağır geliyo rerkek ağırlığı düşürüyor canı acımasın diye , kadın masada oturuken kolunun yanında bardak var erkek bardak düşecek diye bardağı alıyor, BUNLAR TAMAMEN KADININ BEYNİNİ YIKAMAYA YÖNELİK PROPAGANDALAR. Modern dünyada kadınlar hiçbir iş yapmayacak erkekler KÖPEK gibi çalışacak ama az para alacaklar erkeklerin dertlerini soran olmayacak ama SİSTEM (Küreselcilerin YENİ-DÜNYA-DÜZENİ Projesi) kadınlara sürekli torpil geçecek.. Hatta bugün Türk TVlerini açıp izlediğimizdede KÜRESELCİLERİN bu projesini görüyoruz her yerde bu proje işletiliyor.. Reklamalrda sürekli "Kadınlara DESTEK, kadın girişimciler.., kız çocuklarına eğitim olanaklar, kız çocuklarına DESTEK, kadınlara KREDİ, kadınlara şöyle yardım kadınlara böyle yardım" ----- TAMAM DA ARKADAŞ ERKEKLERE NE OLDU? TVde artık erkek çocuk neredeyse hiç göstermiyorlar , sürekli kadınlara yönelik TEK TARAFLI Bir propaganda çalışması yapılıyor.. bu yazıyı okuayn HERKES buna ÇOK dikkat edin ! Açık TVyi ve dikkat edin sürekli kadınlara GAZZz vercek reklamlar , kadın girişimciler, kadınlara iş imkanları vs vs.. ERKEKLER NEREDE? Erkeklerin maddi imkanlarını kısıtlandığı , İŞ ve DESTEK bulamadı bir ortamda sürekli TEK TARAFLI olarak kadınları desteklerseniz terazide denge bozulur kadın erkek ilişkilerinde sistem ÇÖKER , ERKEKLER EVLENMEZLER !!! Zaten bugün günümzde olanda BU, erkekler iyi maddi imkanı olan işler bulamıyorlar , erkeklere destek YOK, BANKA REKLAMLARI KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK diyor.. yA ERKEK GİRİŞİMCİLER? KAdınlar büyük resme bakmayıp sadece AYNAYA baktıkları için olan biteni göremiyorlar !!! Ülkede NÜFUS yapısı çöküyor, bizi yönetenlerinde bundan haberi var , KÜRESELCİLER ŞEYTAN TARİKATI bu ülkeyi kadınlar üzerinden yapılan TEK TARAFLI PROJELERLE çökertiyor.. Eskiden SAĞ-SOL SAVAŞI çıkartmışlardı bu ülkede , ŞİMDİ İSE YENİ PROJE = KADIN --- ERKEK SAVAŞI ÇIKARTMAK ve aile yapısını çökertmek. KArşı cinsin birbirinden kopup uzaklaşmasını sağlamak.. KADINLAR bu yapılanları görmeyip , "güç ve ilgi zehirlenmesi" yaşayıp mutluluktan uçuyorlar , ama ağacın bile TEK dalına çok fazla insan oturtursan o DAL KIRILIR. EVET o dal bu ülkede kırıldı bile çoktan ama kadınlar halaa ağacın dallarına oturup zıplamaya devam ediyorlar.. Çünkü kadınlara bu yönde reklam ediliyor güzel gösteriliyor..
Buarada benim çok dikkatimi çekmiş ve bu ÇOK MODERN ÜLKEDE seçmeli ders olan bi rkonuya değineceğim = Hristiyanlar kilisede evleniyorlar (Yahudiler Sinagogda) ve ALLAH'ın yeminini ediyorlar. Bu ülkede ise belediyede evleniyorsun ve ALLAH'ın dini nikahı seçmeli ders çoğunluğun umrumda bile değil (evlilik dini biri kavram OYUNCAK DEĞİL! ).. Eskiden filmlerde gösteriliyordu ama şimdi kaldırdılar bilerek insanlara ALLAH'ı unutturdular , Hristiyanlar evlenirken "İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HASTALIKTA SAĞLIKTA BİRBİRİMİZİN YANINDA OLACAĞIMIZA YEMİN EDİYORZ" diye yemine diyorlardı bu yemin insanların birbirini UCUZA satmamaları için ALLAH'ın şahitliğinde yapılan bir yeminde ve çok özel çok güzeldi. Fakat artık modern kapitalist DİNSİZ yaşayan güyya çok medeni dünyada ALLAH'ı ve evlilik yeminini unutturmak için herşeyi yapıyorlar. NEDEN = İnsanlar birbirilerini kolayca SATSIN, kaos olsun aile yapısı çöksün insan nüfuaus azalsın diye yapılyıor bunlar.. Hepsi bir proje..
Kısaca seni etkileyen ortam şartlar TVde diziler ve içinde bulunduğun ortam aslında bilerek kurgulanmış bir sistem, sen şuanda gelmişsin kocanı burada mahkemeye çıkartır gibi yargılatıyorsun , kocanı tanımayan durumunu bilmeyen insanlara ama bu insanlarda düz mantıkla seni destekliyorlar ve sormuyorlar KOCANIN HALİ NASIL? o da insan değil mi? o da gezmek o da senle ilgilenmek istemiyormu? peki acaba onu sorunları NE? Sen karısı olarak onu düzeltecek ne yapıyorsun? Çünkü sen onu kız arkadaşıs evgilisi değilsin = KARISISIN ! .. bunları bir düşünmeni öneririm sana14 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerin çoğunun yorumu kuru gürültüdür
Bunu okuma mesela, bomboş yorum.
Boşanma, evlilik.. bu konularda erkekleri dinleme ablacım. - 1 yıl
EVET bu konularda bu çok zeki 1 insan olan ama güneşsiz kalıp solmuş yapraklı kadınları dinle ,
Kendisi terazi burcu erkek arayan, 2yıllık sevgilisi ondan ne köy nede kasaba olmayacağını gördüğü için evlenmeyi düşünmeyip ayrılan, insanoğlu çok eşli midiye merak edip kendide bu yöne meyleden , erkekleride kandınlar gibi zannedip , sizde ROL yapıyormusunuz diye soran :-) , kendi ilgi gekleyip erkeği "adam" yerine koymayıp öldümü kaldımı yaşıyormu bir derdi var mı insanca umrunda olmadığı için , ki bu duurm biraz kibir ego ve narsistlik konusuna giriyor uzun konu geçiyorum.. her konuyu burçlara bağlayan boş zamanı bol olduğu için ayrılık videoları izleyip insanlara video yorumlaır soran ÇOK DOLU ZEKA küpü biri solmuş yaprak ,
sen kimseyi dinleme biz boş konuşuyoruz zaten.. ne gerek var uzun uzun yazmaya 2 satı ryeterdi okumayla hiçbir işi olmayan bu ülke insanına.. - 1 yıl
Şuna ver kemiğini ay pardon like ını ve boşan abla.
- 11 ay
Ilk cümleden sonra okumayı bıraktım. Biz kadinlar o kadar zor değiliz gereksiz bir dolup gelmişsiniz. Bir çiçek bile koparıp vermiyor demis hanfendi. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz bile çok düşünecek bir şey yok bunda biz kadin kadina bile cicek veriyoruz. Iki iltifat etmekte zor değil bilginize.
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılO senin beklentilerinin neler olduğunu bilmiyor bence. Bilseydi mutlaka yapardı. Ne kadar güzel, senin gibi bir kadını ilgi delisi yapmak ister insan. Safiyane bir sevgi ve sadece değer verdiğini hissettirmek ve ilgilenmek. Evet bunlar güzel çok güzel şeyler daha da önemlisi var biliyor musun. Gösterilen ilgiyi verilen değeri farketmeye hazır mutlu olmaya hazır , mutlu etmeye hazır bir kadın. Ne kadar güzel. Umarım her şey yoluna girer. Yaşadığınız bu durum ile sevgi bağınız ve cinselşik faktörleri birbirine bağlı ama birbirinden ayrı konular. Bu sebeple özellikle bir tavsiyede bulunacağım. Cinsellik istediği zamanlarda lütfen reddetme olur mu. Kendine iyi bak 😊🌹
00 Yorumla
yazdıklarını öyle derin bir yerden hissettim ki… satırların arasında bir değil, birçok hayal kırıklığı, yalnızlık ve “görülmeme” hali var. “Boşanmalı mıyım?” sorusu da aslında sadece bugünün değil, yılların birikimiyle ortaya çıkmış gibi duruyor. O yüzden sana “evet” ya da “hayır” diye kestirip atmak istemem. Ama beraberce bu kalbindeki yükü elden ele taşıyabiliriz. Ama sen, sevgi için neredeyse yalvarma noktasına gelmişsin. Bu, içini acıtan bir dengesizlik. Ve o zaman artık “ilişki” değil, tek kişilik bir çaba haline geliyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Valla, duygularını öyle derin ve net anlatıyorsun ki, bu durumda canın gerçekten çok yanmış gibi görünüyor 😢. Birlikte olmak aşka ve saygıya dayanmalı, yoksa içten içe yıpranırsın kızım! Kendini sevip değer görmeye hakkın var, ve bu durumu uzun süre katlanmak zorunda değilsin. Kendine yatırım yap, enerjini ve sevincini tekrar kazan, çünki hayat böyle mutsuz devam etmez! Kendini zamana ve ilgiye aç ve unutma, sana sevgi ve şefkat gösteren biri işte o gerçek aşk! 💖✨ Senin hayallerine uygun birini bulabilirsin, yeter ki içindeki gücü kaybetme! Hangi arkadaşın bu konularda sana en çok destek olur, onunla konuşmayı hiç denedin mi?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
- Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
1 yılHayatın tek başına daha güzel olur gadası
00 Yorumla
1 yılYorumları okuyorum her şey toz pembe der gibi boşanma karari al diyenler, ahlaksiz ca evli kadına dertleşelim diyenler var. sen bu zihniyetlere bakarak yola çıkarsan en büyük namussuz bunlardir. aklını başına al evet sorun yaşıyorsun ilgi alaka yok ve haklısın mutsuz hissetmekten. Sence boşanan bir kadin su yorumlari oku KS deki bütün erkek kiz yorumlarını.. düzgün bir adam var mı sence? aylak adam aylak kadın işi boşan demek. Evlilik bazan aklı başında kadının taşıyacağı yük olur, bazan ayni sekilde aklı başında erkeğin yüküdür unutma. açık açık konuş sohbet et sorun ne sor toplamaya çalışın.. ayrilip 2 kocada huzur bulan olmamıştır bunu unutma varsa da milyonda 1 dir.. sevgi ile kal iyi düşün
76 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim abla teşekkürler🙏. bekara karı boşamak kolay diye laf var ya o misal.. hemen boşan derler
- 1 yıl
@Eylülgns2Bekar ken sevgili olunca hani küsersin bur şeye kırılırsın ayrılırsın anlarım. Fakat bu evlilik olunca bunlar çocuk gibi bu oldu bitsin demek doğru değil. yuvayi kurtarmak lazim. haklısın bazan iyi şeyler duymak için fikir alman gerekir.. fakat bu tip insanlardan almaay gerek yok.. yorum yaparken düşüncesiz insanlar aslında bir hayatın pamuk ipliğine bağlı olduğunu unutuyor. Buradaki en ufak boş bir lafın nelere sebep olacağını farkinda bile değil. Dikkat etmenkte fayda var. al işte kendisi farkli yorum yapma sansina sahip olan kendini bilmez.. iki kişi konuşurken araya giriyor. sen bu kadindan ya da o ayrıl diyen erkekten ne bekleyebilrisin ki?
- 1 yıl
Haklısın iki tarafında bunda rolü olabilir, en doğru karar aile terapisti gibi aile uzmanları tarafindan değerlendirilmeli. Bu soruyu soran da öylesine sormuş ta olabilir. kimin ne yaptığını anlamak mümkün değil.. sitede pek gerçek olanlar olmuyor bur çoğu hayal ürünü olduğu içinde çekimser kalıyorum
Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Boşanmak Çok dogal bir şey ama kendini bilen insanlar için boşanmak oldukca can sıkıcı olabilir eşinin yanlisislarini kendi yuzune karsi söyleyip kendisine bizzat aktarmalisin ben bunlar sebep bunlardan ötürü rahatsiz oluyorum demelisin biz bu evde birlikte yasiyoruz biz bir hayat arkadasiyiz bunlarin olmamasi gerek diye konusmalisin belkide konusmusunuzdur bilemiycem halen devam eden istenmeyen hareketler ve davranislar oluyorsa bu defa uyarma kismina gecmelisin halen dinlemiyorsa bu sefer bosanma konusunu açabilirsin hakkinizda hayirlisi olsun...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir kadin olarak bosanma, evlilik gibi konularda erkeklerden görüş almamanı öneririm.
Erkeklerin evlilikteki hedefi kendini konfora ve sağlama almaktır. Boşanmak onlar için ölüm gibidir. Ateşler içerisinde bile olsan “bir yuva kolay mı kuruluyor” “yazık etme kocana” “kadın kadının kurdu bak görüyor musun” diye manipüle ederler. Evlendikleri kadınlar onların bir yatırımıdır çünkü. Sen anlattıkça ister istemez eşinle empati kurarlar ve bu kadar para&zaman&emek harcanmış kadının ayrılmayı düşünmesi erkeklik gururlarına dokunur. Sen kadınlara sor. Benim fikrim boşanman yönünde bu arada. Min 2 paragraflık açıklaması var merak edersen yazarım sebeplerini. Çok açık ve bariz boşanmalısın.
23 Yorumla- 1 yıl
Neden ön yargı
Cevap sahibi1 yıl@KaradenizliBeyfendi kibar sorun ve yorumun icin tesekkurler. Ama bosanma ve evlilik konulari cidden bir erkekle tartışılacak konular değil. Kadının evliliğe bakış açısı ile erkeğin evliliğe bakış açısı beklentileri bambaşka. İki ayrı dünya.
- 1 yıl
Hayır bence ön yargı bu
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim eşimde çok bencil. Biz görücü usülü evlendik ama diyorum bazen başka kötü huyu yok kimse mükemmel değil tabii. Ama bizim problemimiz kendi rahatı. Ben evlendim ilk aylarımız ailesiyle geçti. 5-6 birlikte yaşadık. O çalışıyordu ben sabah tan aksmaaa onlarla birlikteydim hizmet temizlik vs. Şimdi benim ailem gelince bize bin dereden su getiriyor yani bahane bulup duruyor 😏 kendi rahat edemicek ya beyefendi. Ben kaç ay rahat edemedim düşünen yok tabii… söyledim iyiliklere kızarmakta bir iki kez dikkat ediyor sonra yine … sinir oluyorum bu huylarına. Bu yüzden de içim almıyor yapamıyorum onunla… ben okadar fedakalrlik ederken o yapamiyoryy sonra ben bisey yapmıyorum diyor birde 🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇocuk yoksa durumu iyi değerlendir. Zararın neresinden dönersen kârdır. Evlilikte ilgi ve sevgi olmazsa olmaz. Buda ancak kafa dengi biri ile olur. Yaşım 40. Hayatta hep başarılı oldum. Doğru kararlar verip maddi olarak ve kariyer olarak hayallerimin ötesine ulaştım ama hayatımda verdiğim 1 yanlış kararla hiçbirini anlamı kalmadı. O yanlış kararda evleneceğim kişiyi yanlış seçmem oldu. Yani evleneceğin kişiyi seçmek insan hayatındaki açık ara en önemli karar. Şimdi çocuk var. Ve sadece o çocuk için sabrediyor. Eşime sunduğum bu mükemmel hayat karşısında onunda benim hayatımı nasıl zehir ettiğini anlatamam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoşansan iyi olur ama devirde kötü daha iyisi olur mu orası muallak. Benim eşimde öyleydi, ailesinden çekinen, evlendiği halde sözlerinden çıkmayan, onlara söylemeden bir şey almadan, sürekli kalabalık ortam isteyen, ben söylemeden zorlamadan bir yere gitmeyen, ben hariç herkes eve her şeye vakti olan bir insandı. Biz eş değil ev arkadaşı olmuştuk sadece. Sonra eşimin başına bana ormanda danışmadan bir iş yaptığı için çok büyük belalar geldi, maalesef devam ediyor ve benide etkiliyor ama eşim düzeldi. O zor süreçte yanımda sadece ben ve benim ailem vardı, kendi ailesi öğrenince bile asla ve asla yardımcı olmadı destek olmadı tam tersi köstek oldu. Geç oldu 4 sene sonunda anladı ben yıprandım tükendim ama anladı. Ha bu saatten sonra benim o günlerde olm hevesim isteğim, gezmeye mecalim olursa belki yeniden deneriz. Yoksa böyle zoraki evlilik devam eder gibime geliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBuraya yazdığın sitemleri aynı cümleleri kendisine de söylemelisin. Severek evlenmişsiniz belki de geçici bir durumdur yuvayı tutmaktır zor olan zaten, yıkmak en kolayı. Kötü bi alışkanlığı yoksa, evini geçindiriyor, saygıszlık etmiyorsa bunlar da artı olarak görünebilir. Ne zaman görünür ama, sana beklediğin ilgi kırıntısını verse akıl edebilse ciddiyetinin farkında olsa sen onu bambaşka görürsün. Çünkü kanaatkar bir kadınsın maşallah. Dediğim gibi yıkmak kolay olan. Yapıcı olun. Ona ciddiyetini hissettir. Herkesin karakteri farklı işte. Benimki de ilgilidir mesela ama aşırı takıntılıdır, ailemle iletişim şeklime bile karışır. Böylesi de kötü ama idare etmeye çalışıyorum iyi yönleri görerek. Yeri gelince özür dileterek. Maalesef erkek kafası farklı ve mükemmel olanı da yok. Keşke dünyaya biz kadnılar hakim olsa 🙂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılSeverek evlendin ama bu duruma geldi. Boşansan tekrar severek evlensen ne olacağını sanıyorsun?
Aynı şeyler tekrar edecek. Biz erkekler elde ettiğimiz, fethettiğimiz ve çözdüğümüz şeyden hevesimizi alıyoruz. İlgi istiyorum demekle olmaz söke söke alacaksın.
421 Yorumla- 1 yıl
Siz erkekler derken? Kendini bütün erkeklerle bir tutma istersen.
- 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü Bütün parmak izleri bile farklı iken tüm erkekler nasıl aynı olur?
Ben belli başlı şartlarda erkekler aynı diyorum ilgimiz azalıyor bu bir gerçek ve bir kadın ilgi istiyorsa köşeye çekilip ağlayarak olmaz o iş 👍 savaşması gerekir. - 1 yıl
Gerçek bir erkek, bir kadını ilgisi için savaştırmaz/yıpratmaz ama sen bilirsin.
- 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü Sen olayı hiç anlamamışsın 👍 burada bir yuvanın yıkılma durumu var. Bunlar tanışma aşamasında değil ki ayrılın diyelim. Sevmişler bir birlerini ve yuva kurmuşlar. Sadece ilgi için değil yuvası için bile savaş vermeli.
- 1 yıl
Yuva dediğin en az iki kişiden oluşur. Sadece tek kolonla duran yuva, yuva mıdır karar senin.
- 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü Kadına dal verirsen "ağaç' eder, ekmek verirsen "aş" eder, ev verirsen "yuva" eder. Yani daha yalın hali "yuvayı dişi kuş kurar" ve erkeği için evimin direği der.
Gelelim boşanma olayına bu iş öyle çocuk oyuncağı değil. Kocam benimle ilgili değil dediği zaman hiç bir hakim boşanma davasını kabul edip o çifti boşamaz. Aldatma, şiddet, kocalık vazifesini yerine getirmeme gibi bir durum söz konusu değil. Bir kadının istediği ilgi ve sevgi ile bir erkeğin anladığı aynı değil. Adam ilgi ve sevgi isteğini cinsellik olarak algılıyor.
Gelelim senin dediğin iki kolon olayına kadın uğraşıp savaşmadan boşandı. Sence ne olacak?
Bulduğu ikinci sevdiği erkek belkide nikah bile yapmadan dini nikah ile birlikte olmak isteyecek sonra 7 sene sürecek mi? Büyük ihtimalle ilk büyük tartışmada büyük ihtimalle zaten düzgün bir kadın olsan ilk kocan seni boşanmazdı diyecek ve olay ikinci ayrılığa gidecek çünkü bir kere ayrılan ikinci ve üçüncü kez çok daha kolay vaz geçiyor.
Not: İnsanlara evlilik söz konusu olduğunda hemen boşanın demek yerine sorunları bulup çözüm aramak daha güzel bir davranış olmaz mı?
Karar senin. - 1 yıl
Kimseye boşan, boşanma demedim. Ben ilk başta senin yorumuna istinaden yazdım. Gerçek erkek kadını ilgi için savaştırmaz/yıpratmaz.
Bana göre yuva iki kişiliktir ve iki kişinin çabasıyla kurulur.
Eğer yuvayı dişi kuş yapıyorsa erkek evin direği olamaz. Yuvayı iki insan beraber inşa etmeli ki yuva olsun. - 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü Evet farkettim ben duruma istinaden soruya yapıcı bir cecap vermeye çalışıyorum fakat siz beni hiç tanımadan kendini bütün erkeklerle bir tutma diyerek laf sokuyorsun. Burada sorun yuva kurmak değil, kurulmuş bir yuvanın dağılmasına engel olmak 👍 gençler bir birini sevmiş 2018'de evlenmiş belkide çocukları bile var. 7 senelik bir yuva 29 ve 24 yaşındalar şu anda evlilik anında 22 ve 17 yaşındaydılar ve ister istemez ilk heyecan kalmıyor. Heyecan, ilgi, sevgi veya atraksiyon isteyen ona göre aksiyon almalı.
Ağlamayan bebeğe emzik verilmez. - 1 yıl
"Biz erkekler elde ettiğimiz, fethettiğimiz ve çözdüğümüz şeyden hevesimizi alıyoruz." diyerek gerçekten de bütün kendini bütün erkeklerle bir tutmuş oluyorsun. Belki senin için durum böyledir, belki kadınlara sadece elde edilecek varlıklar olarak bakıyorsundur. Belki senin karşı cinse bakış açın bu kadar sığ olabilir ama bütün erkekleri bu konuma yerleştirmek çok yanlış.
Sizi hiç tanımıyordum ama "Biz erkekler elde ettiğimiz, fethettiğimiz ve çözdüğümüz şeyden hevesimizi alıyoruz." diyerek kendiniz hakkında bana yine kendiniz böyle bir fikir verdiniz.
Dediğim gibi yuva zaten en az iki kişiliktir, tek kişinin kolon gördüğü çatı yuva olmaktan çıkmıştır. Resmi prosedür (boşanma) gerçekleşmese bile o yuva zaten dağıtmışlar.
Taraflardan birinin, düşmanı belli olmayan sayısız cephede savaşması evliliğe benzemiyor pek.
Boşanırlar, boşanmazlar onlara kalmış bir durum ama insanlar boşanmasa bile bazen yuva çoktan dağılmış, cepheler çoktan kaybedilmiş oluyor.
- 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü Kadınlarda diyor bütün erkekler aynı diyor.
- 1 yıl
Gördüğün üzere ben demiyorum. "Demek ki bütün kadınlar ya da bütün erkekler." aynı değil. XX ya da XY kromozumu yüzünden dünyada sadece iki adet karakter tipi olduğuna inanmıyorum.
- 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü Evlilik konusunda erkek tipi parmak izi erkek tipi kadar geniş yelpazede değil. Evli kadınların sence ne kadarlık bir dilimi bu sorudaki kadın gibi şikayet ediyor?
- 1 yıl
Kendi hemcinslerinizi neden bu kadar hor görüp aşağılıyorsunuz? Kişi kendinden bilir mantığı sanırım.
- 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü Aşka inanmıyorum ben 👍 aşk peşinde koşan siz kadınlar. Hemcinslerimi hor görüp aşağıladığım yok. Erkek fıtratından haberim yok bana laf yetiştirme derdine düşmüşsün. Biraz anlamaya çalış.
- 1 yıl
Erkek fıtratından haberin yok bana laf...
Yazacaktım yanlış oldu. - 1 yıl
Kendi hemcinsini genellemediğin yetmedi, şimdi kadınlara mı sardın? Anlamaya çalışılacak bir şey yok. Senin kadınlara olan bakış açın belli. Kadını sadece elde edilecek bir nesne olarak gördüğün belli.
Fıtrat, mıtrat bu tarz konularda hikaye. Kendi karakterine güvenmeyen fıtratı bahane eder.
İyi akşamlar. - 1 yıl
***Kendi hemcinsini genellediğin yetmedi, şimdi kadınlara mı sardın?
- 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü 😂😅🤣🤣🤣 evli kadınların çok ama çok fazla bir kısmı neden mutsuz? Bütün erkekler aynı diyen kadınlardan gerçekten haberin yok mu? Haberin yoksa zaten bir şey yazmaya gerek yok iyi aksamlar.
- 1 yıl
Toksik ataerkilliğin yaygın olduğu toplumlarda kadınların mutlu olma oranı daha düşük olabiliyor ama bu bütünü kapsamaz. Gelişmiş toplumlara bak, evli kadınların mutsuzluk oranı daha az. Sadece kendi sığ çevreni esas alarak koca dünyayı bir tutamazsın. Kaldı ki eğer evli kadınların mutsuzluk oranı daha fazlaysa burada sorgulanması ve değiştirilmesi gerekilen şey erkeğin yetiştirilme tarzı. Bu normalleştirmek ve genelleştirilmek yerine değiştirilmeli.
Yanlış olan normalleştirmemeli, değiştirilmeli.
Zaten tüm dünyada evli kadınlar mutsuz değil. Senin gibi "Kadına elde edilecek varlık." olarak bakan erkeklerle evlenen kadınlar mutsuz. Burada kendine öz eleştiri yapacağına gelmiş kendi yanlışını savunuyorsun.
İskandinav ülkelerine bir bak mesela. Oradaki evlilikleri biraz incele. - 1 yıl
Burada yazdıkların bile kendi profiline yazdıklarınla çelişiyor.
- 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü Ooo profilimide incelemişsin 👍 sence bu soruya özel cevap vermiş olabilir miyim?
Şimdi bu soruyu soran kadın gidip İskandinav erkeği mi bulacak? İskandinav ülkelerinde nüfus ve evlilik oranları hakkında bilgin var mı? Ülkemizdeki din ve tek eşlilik ile İskandinav ülkelerindeki din ile cinsellik yaşama tabuları aynı mı?
Tekrar iyi geceler.
Evlenince iki tarafında bambaska huylari çıkabilir ama evlenmeden önce yeni nesil olarak flört dediğimiz evrede hiç konuşmadiniz mi? Iki tarafin birbirini yeterince tanima süreci olmali. Çünkü seven insan bunları problem olarak görmez onu o haliyle kabullenir. Beni yanlış anlama ama bu ilgisizlik ayni evde yaşamasanizda belli olabilecek bir şey. Onun dışında senin için önemli olan hayati bir karar bu burdakilere sorman ne kadar doğru tartışılır. Onunla konuşmayı dene belki çözülür ve emin olmadan çocuk falan yapayım deme boşanırsaniz olan çocuğa oluyor. Son bir şey 4/4 lük insan yok maalesef tabi bu her şeye evet tamam demek değilde neyse anlatabildiğimi düşünüyorum.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler evlenince bu tipe dönüşüyor aynen o yüzden boşansanda sanmıyorum yeni biri ilgi versin oda evlenince aynı kafada olacak o yüzden kendinle mutlu olmaya bak beklenti üzer kırar yorar ben çok yaşadım bunları daha fazlası nı bile içimde koca bir dağ oldu dertlerim yeniden dünyaya gelecek olsam asla evlenmem biz kadınları hiç bir zaman anlamayacaklar
52 Yorumla- 1 yıl
Bizim de tam buna benzer düşündüğümüz bir konu var işte
- 1 yıl
DİSLİKE ATTIM
Kesinlikle boşanmalısın anlattıklarına bakılırsa, ilgiyi her kadın sever yani yani bu adamda ilgi kırıntısına dair hiçbir şey yok, böyle diyince de cinsellik olarak algılaması da zaten nasıl bi kafa yapısında olduğunu gösteriyor. Kendini geliştirmemiş olduğu bile bu basit eyleminden belli
10 Yorumla
1 yılIlgi görmeyen her şey ölür bence yani eğer bi evladınız vs yoksa erkenden bitirmelisiniz çünkü hayatınızın sonuna kadar böyle bi insanla geçmez bi de çocuğunuz olduğunda aynı şekilde iyi bi baba olabilir mi bence hayır çünkü değişeceğini sanmıyorum kendiniz için değilse bile bence olmamış çocuğunuz için ayrılmalısınız çünkü eminim ki olacak olan çocuğunuz iyi bi babayı hakediyor. Birşeyler almayı çiçek vermeyi şunu bunu geçtim bence seven insanlar birbirine vakit ayırır ne kadar yorgun olursa olsun ya da ne kadar meşgul olursa olsun kendi kararınız tabi ki
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nasıl bir odunla evlendiysen Allah yardımcın olsun. Akıl yaşta değil başta diye boşuna dememişler. O evlilik bitmiş artık. Evlilikte ne heyecan var ne etkinlik ne sevgi ne saygı. Ot gibi ilişki. Yani cinsellik yaşanmış bitmiş herkes sıkılmış. Evlilikler zaten cinsel ilişkiden ibaret oldu artık. Dediğin gibi evlilikte etkinlikler olacak kadını özel hissettirecek. Bitmiş artık. Çocuk yoksa boşanmak senin elinde.
10 Yorumla
1 yılİşte bir kadına hele ki bu kadın eşin ise dünyada ki tek kadının o olduğunu hissettirmezsen böyle isyan eder böyle elinden uçar işte sen bu dünyaya gelmiş geçmiş en değerli en güzel kadınsın bunu bil sadece yanlış dalda yeşermeye çalışıyorsun sen halbuki mutlu edene ev olursun yuva olursun nefes olursun ama bi elmasın değerini bakkala gidip sorarsan onun bit kıymeti olmaz yani demem o ki asla ve asla üzülme
00 Yorumla
1 yılSize tavsiyem güzel bir çift terapisti bulun ve terapi alın terapist size görevler vericek eksiksiz olarak onları yerine getirin. Ama bir kadın olarak onu kendinle cezalandırma sensizlikle cezalandırma ilgi hayla ilgi görmüyorsan o halde boşanmayı düşün
00 Yorumla
1 yılÇocuk yoksa doğru karar olur. Zaten böyle birine katlanılmaz. Senin durum fedakarlıktan öteye geçmiş. Kıymet bilmeyen adamla bırak evliliği iki adım bile atılmaz. Yalnız gerçekleri öncesinde hissedip yol yakınken dönmeliymişsin. Bu saatten sonra nereden dönersen kardır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılSiz nasıl evlendiniz böyle diyeceğim ama işte aynı evde yaşamadan, öğrenilmiyor maalesef bunlar.
Bence al karşına tekrar tekrar konuş konuşarak halletmek lazım bu gibi basit sorunları, ne var yani, iş kolik mi, çok mu yoğun, zihninimi yoruyor bir şeyler bu sorunu çözmek lazım.
00 Yorumla Öncelikle hanımefendi burdak yorumlara bakarak sakın karar vermeyın bir söz vardır bekara kadın boşamak kolaydır.
Öncelikle eşinizi karşınıza alıp konusun, detaylarını anlatın kendini düzeltmesini isteyin.
burada yorumlara bakarsanız 2 gündür boşar gidersiniz düşünsene kimse kımsenın içini bilmıyor. Size tavsıyem önce kendiniz düşünün00 Yorumla
1 yılYorum yazmıcam sadece üzülüyorum sana en tatlı yaşlarında bunları yaşıyorsun madem bunları yaşayacaktın neden evlendin dimi bekarken daha mutluydun zaten babanın evine git 1 ay kadar sakına bana yazma de bak bakalım senin degerini nasilda anlıyor annesi ölmüş yavru kedi gibi kalir ortada
10 Yorumla
1 yılMilletin yorumlarını okudukça insan şöyle düşünüyor hani millet kadına boşan boşan diyerek uyarılar yapmış peki bu kadın boşandıktan sonraki hayatı nasıl olacak ailesi ve arkadaşlarının gözünde nasıl bir konumda yer alacak bunlarıda göz önünde bulundurarak kararını vermen mantıklı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnun sevgi dili dokunma seninki de hediye alma galiba. Boşanacaksan yine boşan ama 5sevgi dili kitabını okuyun birlikte önce. Bir deneyin bakalım olmuyorsa yine boşan. Kişilerin birbirinin beklentilerini karşılaması önemli hem cinsel hem duygusal olarak
10 Yorumla
1 yılOna kaybetmek korkusu yaparsan istedigini yapar bazi erkekler boyle maalesef Ne gerek var iligiye diyorlar elimde iste evləndim falan diyorlar once ilk baslarda sevgi sözləri soylerler kizi eline aldiktan Sonra dusinuyorlar Ne yapsam da benden gitmez Bu da boyle erkek iste hani diyorsun ya kəndin bosanmak istedigimi soyledim ağladı demekki kaybetmek korkusu var Sen damarına iyice bas gozi korksun
52 Yorumla- 1 yıl
Kendim den biliyorum nisanlim babam Bana cehiz aldiktan Sonra yazmadi resmen Allahın selamin bile yazmiyor du düşündüki ya iste elimde babası cehiz aliyo Ama onla ciddi konustum ayrılmak istiyorum dedim simdi yaptigin Dan pisman dakika bir yaziyor hayat bu iste tabi iyileri də var ama boyle erkekler le bas etmək zor istiyorsan bosan bilmiyorum ya şiddət gormuyorsan Boşanma bence ilgi falan onlar düzəlir belki ama şiddət gormuyorsan ihanet varsa bosan
- 1 yıl
Şiddet goruyorsan arada ihanet varsa bosan
1 yılYuva yıkmak hiç kolay bir şey değil ayrıl demek bizim için kolay senin için zor olacak. Bence düzeltmeye çalış bu durumu bir süre daha olmayınca daha net karar verirsin. Ama yanlış yapıyor bir kadın ilgisiz bırakılmamalı
00 Yorumla
1 yılBöyle ilgisizlik sebeplerinden çok arkadaşım boşanmış ya da bekar. Geçmiş olsun zararın neresinden dönersen kardir, Kurtarabiliyorsan ne ala, yoksa zaman alehine işliyor birde çocuk olursa daha zor olur ayrılmak.
00 YorumlaYa üzülüyorum cidden saçma sapan kadınlar ilgili erkekleri aldatıyor ve öyle anlayışlı kadınlar da böyle embesil (kusura bakma) erkeklerle evleniyor. Herkes kendi dengi ile birlikte olsun ya. İyiler iyilerler embesiller embesillerle
10 YorumlaOf off dertlisin çok dertlisin
Haklı isyankarın var
Değer görmek kıymet görmek istemek en doğal hakkın
İlgilenilmek gönlünün hoş tutulması vs
Evin içinde ilgi istek yoksa çoğu şey tükeniyor zaten00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılDaha bu yaşta ruhsuz haller berbat düzelmez bekleme yapsın öyle onun ayrılırsın ilerde öyle görünüyor
30 Yorumla kimse kimseye boşan/boşanma diyemez tamamen senin kararın ancak okurken sana çok üzüldüm mutsuzluğunu kelimelerinden hissettim. kimse böyle bir evliliği hak etmez umarım her şey gönlünce olur ve hayatının geri kalanını çok daha mutlu geçirirsin
10 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce nasıldı acaba? Sırf insanların bu değişiminden korktuğum için kimseyi sevemiyorum. Bence yaşın genç boşanıp önüne bakmalısın.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılolmaz benden sana bir abla tavsiyesi olmaz hazır çoluk çocuk yokken boşan gitsin kendini sana değer veremeyen bir herif için heba etme değişmez bu herif gençliğine yazık
00 Yorumla
1 yılSevgi deger vermek illa söz , hediye, çiçek ile olmaz. Bir olay anında yanında mı ona bak biz erkekler bir miktar otistik oluyoruz buda bazen işimizden kaynaklanıyor. (Ben mesela mühendisim iş yerimde otistik davranmalıyım.) Bu yüzden bazen bilmeden mizacımız oluyor.
00 YorumlaTürkiye'de şeriat falan yok ama böyle insanlar var. Afganistan'da orada burada sürgün hayatı yaşayanların Tr versiyonunu yaşıyorsunhalihazırda. Tanrı sabır versin, zor..
00 Yorumla
1 yılİlgi çekmek için mi böyle sorular soruyorsunuz cidden? Artık gına geldi!
Memnun değilsen ve değişme eğiliminde değilse boşanırsın olur biter. Bunu akıl etmek zor değil hani?00 YorumlaBen 10 dk dayanamam.. Evde pinekleyip ölmeyi beklemek saçma geliyor. Hayat akıp gidiyor sen bakiyorsun.. yanindaki seni tutuyor.. Olüm gibi bir şey ama kimse olmuyor. Ruhen cokuyorsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
m 1 yılKeşke şöyle adamlar, hiç evlenmese, bekar ölse, üremese
30 Yorumla Hayatın daha güzel olur bence. Düzgünce çocuk yokken konuş sonra hıc ayrılamıyorsun ya da zor çocuğu düşünüyorsun. Seni anlıyorum çok iyi
10 YorumlaBirazcık kötü seviyorsan konuş iyice ya da terapi alın ama sevmiyorum diyorsan ayrıl çocuk falan olmadan
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılBoşansan ailen kabul edecek mi?
Yaşayacak yerin var mı?
Çalışmıyorsan çalışman gerecek13 Yorumla
Soran1 yılAnnemle yasayacagım annem tek zaten o hep arkamda ,
Calısıyorum- 1 yıl
O zaman sıkıntı olmaz senin için
- 1 yıl
Kararını verdin mi?
boşan valla şimdi boşanmazsan sonra hiç boşanamazsın erkek kurtar kendini
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBoşansan hayatın tabii ki güzel olur ama merak ettiğim bir şey var evlenmeden önce de böyle miydi?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayatın öyle güzel olur ki, üzerinden büyük bir yük kalkar. Keşke daha önce yapsaydım niye o kadar katlandim diye kendine kızacaksin garanti ediyorum hayata yeniden doğacaksin
21 Yorumla- 1 yıl
Ne zaman boşandın?
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adamın yapısı o değişmez Türk erkeklerinin %90 i ilgi deyince cinsellik algılıyor sadece
22 Yorumla- 1 yıl
Çok haksız ve gereksiz bir genelleme olmuş.. Çevrenizi tekrar gözden geçirin bana kalırsa
Gizli Üye(25-29)1 yılvalla çok gençsin belli ki kendine değer de veriyorsun. ayrıl. asla sana uygun biri değil. senin de hayat enerjini emer depresyona sokar bu tipler. neden sen ilgiyi, değeri hak etmeyesin canım.
23 Yorumla- 1 yıl
Sen evli misin?
Cevap sahibi1 yıldeğilim düşünmüyorum da evlilik
- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun?
Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. kaç yıllık evlisiniz bir çiçek bile almamış bir ilgi bile göstermemiş sen evliliği tek başına yürütmüşsün resmen
00 Yorumla
1 yılNiye herkes bosanmalisin demiş bak kardeşim al karşına eşini konus durumu anlat ben böyle böyle isityorum diye
00 Yorumla
1 yılBoşandığın andan itibaren rahatlamış ve ozgur hissedeceksin. Ve emin ol ihtiyacın olan ilgi alakayı da fazlasıyla bulacaksın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 755 cevap paylaştı. Çoğunlukla boşan çıkmış yorumlarda ama öncelikle çok ciddi bir konuşma yapın, baktın olmuyor uzmanından destek alın düzelme Yoksa son çare boşanmak.
00 Yorumla
1 yılAdam kafasında herseyi bitirmiş maalesef bunun gibilerle ömür çürütmeye değmez yinede sen bilirsin evliliğine karışmak istemem.
00 YorumlaHayatın biter bir noktada. Evlilik te Sudan sebeb bunlar. Sabır mutlukuga taşınacak en büyük ödüldür akıllı ol daha çocuksun
00 Yorumla
1 yılİlk cümleden sonrasını okumadım, direkt boşan. Ama şunu sormadan da edemiyorum sen g. zekalı mısın da böyle biriyle evlendin?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı. yazık olmuş senin gibi bir kadına ben olsam bebek gibi sever düşman gibi si…kerdim seni bi dediğini ikiletmezdim 😋
00 Yorumla
1 yılÇok erken başlamış monotonluk. Yol yakınken ve çocuk yoksa boşan. Bende geçtim bu yollardan. Olmayınca olmuyor.
00 Yorumla
1 yılboşan direk ugraşma düzgün bişey bul hayatını yaşa nereye kadar fidicek bununla zaten boşanmazsan aldatırsın sen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKlasik evlilik işte. Neyinden şikayet ediyorsun anlamadık. Evlilik budur
03 Yorumla
Soran1 yılEvlilik birliği içerisindeysen esini sevmek saymak ilgi göstermek , sorunlarda sıkıntılarda yanyana olmak ve esine değer vermek zorundasın. Evlilik senin bahsettiğine bakılırsa hemcinsin ile aynı eve taşınmak ev arkadaşı olmak gibi bir şey.
- 1 yıl
Tam olarak olmasa da gibi gibi... Evlilik o apt*l türk dizilerindeki gördüklerine benzemez. Anan baban deden nenen ne yaşadıysa sen dr aynısını yaşayacaksın ya da benzerini
Soran1 yılDedemle ananem hala şakalaşır ve gayet saygılı bir şekilde evliliği sürer.
Annem ve babam da severek evlendiler babam anneme bir gün sesini yükseltip kızdıgını bilmem , görmezden geldiğini bilmem sürekli deger verir annemi mutlu etmeye calısırdı.
Böyle gördüm böyle bekliyorum ve böyle yasamamıs olsalar bile ben kendimi seviyorum beni degersiz hissettiren bir insana evliyim diye bel baglayacak halim yok. Beklentilerim de gayet yerinde eşimden ilgi görmedikten sonra napayım böyle evliliği. Evli olup mis gibi yasayan insanlar var. Değer verdiği belli oluyor. Dizi falan da izlemiyorum ergen tayfa değilim dizideki karakterleri eşimde olsun dediğim yok. Genel olarak olması gereken şeyleri istiyorum
Çocuk yoksa boşan. Yolsa benim gibi olur sonun iki arada derede yaşam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgililik değil bu önce bi düzeltmeye bak çift terapisi alın konuşun derdini ona anlat çözümcül olun ikiniz de boşanmak zannedilen kadar kolay bir şey değil emin ol.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cok zor buna kendin karar vereceksin ama hakkında hayırlısı olsun.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılSen kendine değer vermemisdin adamdan bekleme
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDoğulu erkeklerin çoğu sevgi göstermemeyi erkeklik sanar (hepsi böyle değil ama) Benim eşim doğum günümde yüzük, pasta alıyor hadi durumu yoksa 100 TL ye bile yüzük var istese alır ona sevgisini göstermenin ona bir şey kaybettirmediğini ona maddi imkanı çerçevesinde bişeyler hediye etmesinin sevgi göstergesi olduğunu söyle. Sen ona hediye al belki seni örnek alabilir onu çok sevdiğini söyle git sarıl saçlarını okşa karşılık vereceğini düşünüyorum inşallah mutlu olursunuz😊
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBenim de eşim işlerinden dolayı hediye alamamıştı mesela doğum günümde ama sonradan aldı anlaşabilmek çok önemli eşiniz sert birisi mi?
- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat