Boşanmalı mıyım?

Asırı pısırık , bencil , ve iletişimsiz bir insan. Güya severek evlendik, ben ilgi isterim düşünülmek isterim eşimden bekliyorum elalemden değil ufak bi sevgi kırıntısı için yalvarıyorum resmen , şu an o 29 ben 24 yasındayım. Hiçbir sosyal aktivitemiz yok, hatta evde bile iletişim yok , ne bi cafe ne bi park ne de bi öylesine dısarı cıkıp gezmek , evde de beraber oturup dizi izlemişliğimiz yok,, ramazan ayının son haftası pikniğe gittik sadece , daha da dısarı çıkmadık. Pahalı hediyeler istemem zaten evlenirken bile (2018) 1 burma bilezik ve alyansım vardı , bilezigi de bi arkadaşına verdi borc olarak (2019) daha da Şu an hala sadece 1 alyansım var ondan kalan bunları geçtim ama yolda bi çim üzerindeki sarı çiçeği de mi koparıp veremiyor. Maddi bir şey istemiyorum pahalı olmasına gerek yok ama düşünülmek istiyorum

İlgili güzel sözler yok , sevgi sözleri yok.
Benimle ilgilenmiyorsun diyince sen bana yaklaşmıyorsun ki diyor (sadece orasını burasını kalçama sürtüyor yanından geçsem )
Yani ben ilgi diyorum DEĞER verdigini hissetmek istiyorum diyorum o ilgiyi sadece uçkurdan anlıyor.
Ben de aylarca yapmıyorum onunla. Çünkü o konudada bencil boşanalım diyince aglıyo sızlıyo

Bu adamdan bosansam hayatım nasıl olur Aceba

Boşanmalı mıyım?