AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Yine aynı olur. Koca kocaya benzer al birini vur ötekine. En iyisi bile odundur bir yerde. Bu iş öyle çocuk oyuncağı değil işin sonunda pişman olmak var. Sana el kaldırıyorsa aldatmiyorsa kolay kolay boşanma derim.
El kaldırmiyorsa*
"Sevgi beklediğin insandan sürekli yoksun kalıyorsan, orası artık sevgi değil, susuz bir çöldür."
Senin için üzüldüm öyle evlilik olmaz. Konuşup kendi isteklerini söyle konuşma belki işe yarar
Ortada evli kalmak icin bir sebep kalmamıs. Gecmis olsun..
Ne tuhaf gerçekten bende sevgilime ilgi gösterdim en son ilgiden bunaldığını söylüyordu
Evlenmeden önce hiç tanışmadınız mı önceden nasıl yaklaştı size
ulan böyle adamlar evleniyor ben evlenebilecek birini bile bulamıyorum kafayı yemelik
Oturup konuşmayı denediniz mi onunda memnun olmadığı durumlar vardır diye düşünüyorum
Bu adam bir anda boyle olmadiysa daha onceden sorgulamadin.
Benim eşimin kadın versiyonu senin kocan resmen ben sevgi veriyorum değer veriyorum ama nafile hediyeler alıyorum alma sevmiyorum böyle şeyler diyor
Gül söylerim eve gider alma böyle şeyler diyor yüzük aldım dünya kadar paraya neden aldın diyor insan oğlu memnun edemiyorsun maalesef
İstemiyorsa alma sen de. Para cebini mi deldi.. özel günlerde gül al o istediğinde istediği şeyi al , mutlu olur o zaman.
Almıyorum artık özel günlerde bile istemiyor
Aynen alma. İstemiyorsa rahat bırakmak en iyisi.
Öyle oluruna bıraktım bende herşeyi
Bence boşanma. En azindan pisligin teki degil. Ortalik serseri kayniyor. Sahip çikin belki boyle bir kişiliği var. Inan bana hayatinin hatasini yaparsin.
Valla bu severek evlenenleeriin niyo çoğu böyle anlamış değilim ben gorucude bilamadim 😂
Boşan valla çekme geencligini vermeyin öyle bencillere illaki biri cikarr karsinnabevlenirsin
Hemen boşan koş hiç durma bak hala duruyor hadi.
Çevremde 40 yaş üstü evlenenler hep mutlu çocukları oldu hergun gezıp tozuyorlar ama erken yaşta evlenenler hep havlu atıyor arkadaş. Genç kızların neden olgun erkek ıstediğinin özeti sanırım
Ailenle görüş bence öyle karar al herkesin başına gelen olaylardan biri ilgisizlik
Çocuk yoksa boşan. İyice soğumuşsun bu adamdan. Yoluna bakarsın sen de daha yaşın genç
Öyle biriyle hayat geçmez, ama evlenirken bilmiyormuydun öyle olduğunu sonradan olmadığına göre evlenmeden önce anlamış olman lazım
Aynı eve girip , yaşamadan kimse kimseyi tanıyamıyor.
Sevgiliyken ki halleri evliyken devam etmez. Bunun farkındaydım ama bu kadar sorumsuz olacagı sürpriz oldu
Adına üzüldüm, Evlenince bu kadar değişmesi garip, al karşına detaylıca konuş baktın olmayı kıçına vur tekmeyi hayatına bak keyfini yaşa
bence karşı tarafın kafada her şey bitmiş. daha çok gençsin aynı yaştayız boşa ve yoluna devam et eminim ki en başta üzülsen bile sonrasında iyi ki diyeceksin. böyle insanlarla ömür çürütmeye gerek yok
Erkekler öyle sevgiyi cinsellik saniyor maalesef ben de kocama bazen diyorum beni sevmiyorsun diye hemen yatağa atıyor iletişimsizlikten böyle bence biraz da konuşun bence hemen boşanmayi düşünmeyin
İb*ne olabilir donunu kontrol et s*ıçıyordur.
Boşanmak için diret bence gidip başkasıyla olman daha kötü olur aldatılmayı kimse haketmez ne kadar ilgisiz olsa da
Son satırdaki sorunun cevabı sende saklı. İşin mesleğin kendi ayakların üzerinde duracağın maddi gelirin varsa boşan.
Evde bile iletişimin olmaması sıkıntı insan kendini belli eder hiç mi görmediniz Allah yardımcınız olsun
Düşündüm de şu adam bile yuva kurmuş.
İsyan etmiyorum ama yani bazen beynim duruyor.
Yuva kuramamış sadece kağıt üzerine bi imza atıp aynı evde yabancı bir kadınla yasıyor
Of böyle bı evlilikten korktuğum için evlenmek istemiyorum hiç ya
Eğer sen acaba boşanmalımıyıma kadar geldiysen evet boşanmalısın. Çünkü bu artık senin belleğinde bir defa yer ettiyse er ya da geç olacak. Bunun için zaman kaybetmene gerek yok.
sen biraz onun huyuna git düzelir her şey sen kacıyosun o kaçıyor olmaz bi kişinin yapıcı olması lazım erkekler düşünemiyor öyle yetiştirildikleri için
Bence ayrıl eminim daha iyi bi hayatın daha iyi ilgili bi eşin daha sosyal bi iliskiiyibyaşayacaksın yasında cok gencmis
Flört sevgililik dönemi neden var? Tanımak için demekki tanımak için vakit ayirmamissin.
3 yıl sevgiliydik. Böyle degildi
Boşan bence çünkü evli bir kadının buralar da dolaşması hayra alamet değil.
Peki bu adamın böyle olduğunu sen bilmiyor muydun evlenmeden önce?
Beklentisiz dene bakalım nasıl olacak? Ama karşındaki odunsa hiç bir şey olmaz.
Konuşmayı denemişsindir diye düşünüyorum ! Sence sen ona karşı ne durumdasın? Öz eleştiri yaptın mı hiç?
Mesele bundan ibaretse çözebilirsiniz, çözemiyorsaniz sorun kendinizdedir. yuvayi dişi kuş kurar, dişi kuş bozar.
Belki de eşiniz sizden ilgi sevgi istiyor olabilir bunu deneyin
Ben ona baya bi ilgili davranıyordum asla kendimi haklı bulmak için degil ama işten gelince yemeğini yer , gider uzanır koltuga ben ıvır zıvır hazırlayıp basında otururdum yerde gerçekten biraz sohbet muhabbet olsun diye , ama o eline telefonu alıp haber ve Instagram da video izlemeye devam ederdi , sohbet açmaya calısırdım tek tük cevap verirdi istemiyorsan bosanalım dedim çünkü ilgisiz olunca degersiz hissettirince. Başkası vardır diye düşündüm istemedi agladı vs vs.
Eşiniz ya sizden bıkmış ya da size karşı hislerini kaybetmiş ne güzel yemek yapıp sohbet etmeye çalışıyorsunuz, sizinle sohbet etmek istememesi garip geldi ya da başka bir derdi var
Evlendigimizden beri böyle açıkcası , yemekte bir araya geliyoruz en azından sofrada konusalım diyince yemek yerken muhabbet mi edilir diyor , aile ziyaretine giderken yüzü hep asık dışarıda gülmesini isterim en azından , birşeyi gülerek anlatırken o somurtuk durunca dışarıdan insanlar bakıyor , sanırım bu ne gülüyo boş boş diyorlar diye düşünmeye başladım. Bu konuları söyleyince benim mizacım bu falan diyor , eskiden sevgiliyken buluşunca dışarıda utanırdı vs tamam ama evde de utanılmaz ki mizacı ile de alakası yok insan sevdigine sevgisini gösterir bence.
Bence o size nasıl davranıyorsa sizde ona öyle davranın , evlenmeden önce kaç yıl sevgiliydiniz adam sanki tanımadığınız başka biri olmuş gibi
Aynısı yapıyorum bi kaç aydır ama artık bunaldım da , benim bi arkadasla ihtiyacım yok , eşim arkadasım olamaz aynı evin içinde yabancı gibi olmak Cok kötü. Ve zaten soğudum + ayrı yatıyorum. 2 bucuk yıl sevgiliydik ama uzak sehirlerdeydik. Ben Sivas'ta yasıyordum o Diyarbakır da.
Sık sık görüşemiyorduk ama yine de düşünceliydi en azından
Eşinize çok ilgi verdiniz sanırım ve bence sizi kendisine muhtaç olarak görüyor olabilir kendini vazgeçilmez olarak görüyordur , sizin ona değil onun size ihtiyacı olduğunu hissetmesi lazım sizin adınıza üzüldüm eşinizin böyle davranması garip
AYRILSANA SORUYIONMU BİDE ATAK HELİKOPTERİİİİİİİİİİİ
Boş bırakma consel konuda başkasına gitmesin. Ama oturup konus
Kendi eşime şükrettim şu an.. çok maço ama sevgisini hissettiriyor bana en azından. Boşan bence ömür geçmez onla.
Tam aldatıcak kadın be az biraz kandırıp iş görmelik kadın haline getirmelik
Pısırık ve iletişimsiz olması mafya olmasından iyidir ama bencilse sıkıntı
Çocuk yoksa sende ciddi düşünürsen neden olmasın ama bunu diyim ilgiden sıkılırsın bu defa
Otur konuş terapiste git. Boşanınca pişman olacaksın garanti ediyorum öyle kolay değil
Yazık ya üzüldüm insanın karşısına cikmiyo boylesi
Flört ederken bunları nasıl göremedin ya da o kendini çokmu gizledi, çocuk yoksa boşan...
Kusura bakma da sana değer vermeyini sen iyice verme
Değer vereni sevgi verenide sevmesiniz ama popon tekmeyi atarsiniz
Sen harbi bı erkeklemi evlisin bu işte bir karışıklık mı var
Seninkinin kadın versiyonuyla Ben evliyim.
Çok zor Yaa gerçekten , ben evde şen şakrak şakacı insan isterken , evlendigim kişi ota çöpe trip atıp surat asıyor. Güleryüz yok sohbet muhabbet yok. Padişaha cariyeyiz sanki tövbe ya
Aynısı gerçekten. Eğlence yok mutluluk yok her şeyi kasıyor
Çocuk yoksa, iki yıl geçtiyse boşanıla bilir
Çocuk yok 2018den beri evliyiz
Boşanmış biri olarak sana tavsiyem, düzelme yoksa artık süreklili mutsuzluk tekrarı varsa, kendi evin sana dar geliyorsa boşandıktan sonra ki hayatınla şu anki hayatını kıyasladığında maddi ve manevi olarak mutlu olacağına eminsen başanabilirsin. Yani karar verme noktasında net olmalısın
Böyle adamla ömür geçmez yol ver
Boşanın kurtulun
Biz avukat mıyız git boşan boş yapma bu sitede
Sen bunu hiç tanımadın mı
Boşanırsan emin ol hayatın daha iyi olur
Bosanmalisin böyle ömür geçmez
Bence mutsuzsan boşan
Evlilik terapistine gitmeyi düşündünüz mü
Şimdi mi aklına geldi boşanmak
Bir uzmandan destek almayı deneyin.🦋
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayasın