Esimle boşanmalı miyim?

Arkadaşlar eşim mühendis ve maaşı gayet iyi aylık 80 bin kazanıyor ama benim aylık gelirim ondan daha fazla. Hem kendi maaşım var hem de ailemden kalan birkaç bir şey var. Eşim napiyor biliyor musun? 80 bin maaşı olduğu gibi ailesine veriyor ve benim paramla geçiniyor. Hiçbir dinde hicbir kültürde ben eve bakmak zorunda değilim o bakmak zorunda. Ha ben de bir es olarak tabiki ev masraflarına yardım ederim ama o parasını olduğu gibi ailesine veriyor ve benim paramla yaşıyoruz. Çocuğumun eğitim masrafi , ev taksiti , araba taksiti , evin ihtiyaçları hepsi benden. Ona sorunca da ailem ac fakir diyor. Ya tamam ailene yardım etme demedik hadi maaşının yarısını ver 40 bin ver annen baban 40 binle de geçinebilir ama yok kabul etmiyor ki ben paranın hepsini ailesine verdiğine inanmıyorum kesin biriktiriyor. Bana diyor ki sen istiyorsun ki ailem ac kalsın ben de izleyeyim ben de diyorum ki madem ailen ac ve 80 bine ihtiyacı var o zaman benimle evlenmeseydin. Senin önceliğin ben ve çocuğun arada ailene yardım edersin ha önceliğin ben ve çocuk değilse evlenmeseydin o zaman yani madem. Cidden inanılmaz tiksiniyorum ondan bir adam karisinin köpek gibi çalışıp ona bakmasına nasıl müsaade eder. Napmam lazım? Tek çare boşanmak gibi duruyor ama bilmiyorum o karari alacak kadar güçlü değilim

Esimle boşanmalı miyim?