Çekişmeli mi yoksa anlaşmalı mı boşanmalıyım?

merhaba arkdaşlar ben 2 yıllık evliyim 23 yaşındayım eşim 38 yaşında neyse biz evlendik eşimin borcu vardı altınlarımı verdim ve 2 yılın sonunda altınlarımı istediğimi söyledim ve bir hafta bekle yapacam dedi bir hafta geçti ve yapmadı beni kandırdı ve zaten yılbaşından sona altin uçacak şimdiden bisiler yap dedim yapamam dedi bende kardeşinden iste dedik çünkü kardeşi bankayı patlatmış ve 1 buçuk trilyon bedava parası var dedi hayır ben kardeşimde istemem zaten 90 gram bilezik yani 150 bin kalmış yapmıyorum dedi tartıştık bana Tokat attı annemlere geldim altınımı isityorum dedim oda altınını boşanmadan vermem dedi bende boşanmak istemiyorum altınımı istiyorum dedim ve 15 gündür annemlerdeyim ve öğrendim adam bana boşanma davası açmış 500 milyar tazminat açmış bana iftiralar atmış boşanmak istiyorum yazmış dilekçede sonra eve gittim kapının kilidini değiştirmiş eve giremedim sonra telefon hattım onun adinaydi iptal etti sonra annemin bana aldığı arabaya tedbir katti kısaca altınimi almamak için ve benden boşanmak için elinden geleni yaptı ve düneyin aileler oturduk konuştuk beni anlaşmalıya ikna etti çünkü çekişmeli olursa bir kuruş vermeyeceğini söyledi yani kısaca mehirini alacam anlaşmalı boşan onun dışında bir şey vermiyorum dedi benimde bir kadınlık gururum var beni istemediği için anlaşmalı kabul ettim ama şu an düşünüyorum her şey bu kadar basit miydi ben ne yapmalıyım bu durumda
Çekişmeli mi yoksa anlaşmalı mı boşanmalıyım?