Eskisi gibi sevmiyorum demek boşanmak için yeterli mi?

Eşim ile aynı iş yerinde tanıştık. İkimizde bankacıyız şu an homeofis çalışıyoruz. O dönemde sancılı bir ilişkim vardı eşimde şahitti buna. Beni instagram dan takip ediyordu. O dönem ki sevgilim ile tartışmıştık ve özür çiçeği göndermişti bende affedince paylaştım eşimde bunu görmüştü. Aradan zaman geçti biz sevgilimle ayrıldık ve eşim ortak arkadaşlardan duymuş. Pusuda bekler gibi bana yazmaya başladı ben zaten duygusal boşluktayım eşimin ilgisi yaklaşımı ile sevgili olduk. Eski sevgilim başka şehirdeydi bu arada. Eşimle 2 ay içinde nişanlandık 3 gün sonra askere gitti 7 ay askerlik yaptı ama her şey çok güzeldi. Gelince de düğün yaptık evlendik 2 yıl oluyor. 5 aylık kızımız var ama mutlu değilim. Tanıyamadan verilmiş bir karardı. Acele etme diyenler haklı çıktı. Kafalarımız uyuşmuyor bunu birlikte olduğumuz süre içinde anlayamadık vakit geçirmedik askerdeydi çünkü. Aynı eve girince iş değişti. Ben akşamları film izleyip hafif alkol almak istiyorum tatil yapmak istiyorum arkadaşlarla kampa gitmek aile ziyareti istiyorum eşimse tam tersi ben ak o kara. Hiç bir konuda hem fikir olamıyoruz yatak odası hayatımız bitti ev arkadaşı gibiyiz eşimle. Onu sevmediğimi fark ettim ve artık eminim. Onunla yaşlanmak istemiyorum. Bi süre ayrı kalalım diyorum yok diyo. Sen evden git diyorum yok diyo. Ailesi elalem ne der onu düşünüyor. Kızımı bırak istediğin yere gidebilirsin dedi. Oda istiyor oda mutsuz. Ailesi ile aram yok istedikleri gibi bir gelin olmadığım için mesafeliyiz. Dava açmayı düşünüyorum sevmiyorum desem yeterli olur mu boşanmak için?
Eskisi gibi sevmiyorum demek boşanmak için yeterli mi?