Hiç Leslie denediniz mi?
Uzun zamandır yapmıyordum kızım anne vak vak diyen kadın açar mısın dedi şimdi beraber bir tur yaptık iyi geldi, birilerinin seninle yapıyor olması insanı gerçekten motive ediyor 🙂
Hiç Leslie denediniz mi?
Uzun zamandır yapmıyordum kızım anne vak vak diyen kadın açar mısın dedi şimdi beraber bir tur yaptık iyi geldi, birilerinin seninle yapıyor olması insanı gerçekten motive ediyor 🙂
Ben odama spor salonu kurdum klasik ekipmanları aldım
Halter ya da dumbell
Leslie candır kuzucuk 🏃♀️🕺 Ben de hazırlık döneminde nabzı çok yormadan cardio lazım olunca Leslie tarzı yürüyüş videoları açıyorum, evde süper akıyor. Kızınla beraber yapman ekstra efsane, mini support ekibin olmuş 💪
Devamına squat, lunge, plank eklersen vücut daha da toparlanır. Bunların hepsinin ev versiyonunu internetten aratıp rahatça bulursun 🧘♀️🔥
Cevap
8Cevap
dambıll alabilirsin
Dambıl takımı var aslında ama hiç kullanmadım tavsiye için teşekkürler 🤚🙂
Yaz yoruma
Allah razı olsun, Allah ne muradın varsa versin, Allah tuttugunu altın etsin de 😂😂😂
Delisin sen 😂😂
Boks yapmanı tavsiye ederim 😀 evde bir antrenör eşliğinde yanlız
Anca beğen 😀
Pilates olabilir
Salda gölümü orası
Işıklı gölü - Çivril
Yanlış söyledim ya memleketimin gölünü gittim salda dedim ya😀 gerçi orada yaşamıyorum da
Neyse ki başka memleketliniz doğru hatırlıyor 😄😄😄
Sorma ya rezil oldum bi an aklıma salda geldi ama salda da yakın yani 😀
O ellerin mi, o da bizim canim 😄😄
Yaşadığım şehre bodruma daha çok adapte olduğum için bi an şaşırdım orasıda burasıda bizim😀
Öyle tabi 😄
😀 sağlık olsun bilgim tazelendi en azından
Yazın gelin gezmeye değişiklik olur 🙂
Işıklıya mı
Evet nilüfer zamanı çok güzel oluyor 🙂
Mayıs Haziran başı gibiydi değil mi
Temmuzun başında gitmişiz tam zamanıydı bence 😄
O zaman bende gideyim işten fırsat kalırsa eğer 😀
Öyle dersen kalmaz işte 😄😄
Ama kalmıyor şirketin işleri yaz aylarında aşır yoğun geçiyor * sana söz napıp edip gidicem😀
Ayy öyle deme şimdi seni zora soktum diye üzülürüm bennn 😅
Yok ya niye zora sakasın günü birlik gider gelirim ya ya da hafta sonu gitmişkende bi köye uğrarım artık ordaki eve bakayım bi yerinde mi 😀
Karakterim ile gelmiş idim ama...
Sadece beğen hih...
Hayri haftada 4 gün fizik tedavi istiyorum
önermiyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar