3 ay çokta yoğun olmayan ama düzenli bir program izledim before yok maalesef şu an nasıl 3 aya göre? Yani 3 ay önce minimum düzeyde kas olduğunu düşünün, kas minimum ama yapı rijit.
kardeş 8 senedir spor yapıyorum 5 sene lisanslı boks yaptım senin bu vücudunun 3 ayda olmayacağını sen biliyorsun ben biliyorum ama ortaya niye ned3n sallıyorsun 3 ayda nasıl olmuş diye? elbette kas hafızası vardır dersin ki sakatlandım ameliyat oldum ya da ara verdim tekrar başladım 3. ay formum nasıl falan diye anlaşılabilir normal bir durum. ama yasin 33 benle yaşıtsın vucut en verimli zamaninda degil metabolizman yavaslamaya baslamis eskisi kadar testo üretemiyorsun ve hayatında spor antreman yapmamış adam 3 ayda nasıl bu hale geliyor. en baba genetigin olsa yine olmaz bir insan 3 ayda temel antreman sistemlerini ısınma sogumayı anca öğrenir hangi sporu branşı yaparsa yapsın.
İyide hayatımda hiç spor yapmadım demedim daha önce böyle bir form için mücadele etmemiştim spor her zaman hayatımda oldu ama hiç düzenli değildi hep tam sınırda bir fitlik vardı evet kas hafızası da aylarca yapmasam bile 2 haftada toparlanıyor
3 ayda bu göğüs–omuz–karın hattı mı çıktı? Kanka sen “çok da yoğun olmayan” kısmını biraz hafif anlatmışsın bence 😄💪 Gayet estetik, yağ oranı da tertemiz duruyor.
Şimdi bozma, 3 ay daha düzenli git, biraz da bacak ve sırtı yükle, vücut komple ateş eder hale gelir 🔥🏋️♂️ Devam, bırakmak yok!
Teşekkür ederim bazı dönemler tam bir paçoz oluyorum çünkü kafama taktığım birşeyi çözmek için gerekirse tüm vaktimi ona harcıyorum bu yüzden bazı noktalarda geriliyorum.