Spora yazılmak istiyorum fakat vücudumu en çok şekle sokcak sporu yapmak istiyorum. çok kilolu değilim sadece çok zayıf ve fit olmak istiyorum. Boyum 1.75 kilom 60.
Hangi sporları önerirsiniz..
Hangi sporları önerirsiniz..
beslenmene dikkat eder ve herhangi bir spor yaprsan zaten cok zayıf ve fit olursun ama vucudunu şekle sokmak için koşmak yeterli olmaz. Koşarak zayıflayabilirsin ve kondisyon yapabilirsin ama yeterince asla sıkılaşamazsın. vucudunu sıkılaştırcak sporlardan yapman gerekir. mesela Kalça Sıkılaştırma için aşağıdaki linkteki hareketlerden yapabilirsin. bu sadece bir ornek vucudun diğer bolgeleri içinde onlarca hareket uygulayabilirsin.
link
yan uzanıp bacağı indirip kaldırmak kalçaları şekle sokuyor.yani makas gibi düşün.yerdeki ayağın sabit diğerini kaldırabildiğin kadar kaldır indir kaldır indir.sağa dönmüşse yüzün kolun başının altında ileri uzansın yere yapıştır.sol elinide yere yapıştır.dirseğini kır ama.
aslında en güzeli yüzmektir.kaslarını uzatır.
zayiflaman gerektigi düsünmüyorum gayet ideal kilon... ama vücudunu sekillendirmek icin ip atlamak ideal spor,cok iyi geliyor.. :)
Boyun ve kilon ideal sadece sıkılasman lazim en iyi cozum pilates.
Cevap
51Cevap
Tek başına vücudu şekle sokan bir spor yok. Hepsinden dengeli, mantıklı şekilde yapmak hem senin istediklerini hem de sağlıklı yaşamanı sağlar. Bilen insanların sana özel hazırladıkları programlara uymakta fayda var; bir spor salonuna yazılmanı öneririm.
Su sporları. yüzme- su topu vb.. koşu okadar iyi değil çünkü toplumuzda koşu yapıyolar ama doğru yapmıyorlar. koşu ayakakbısı,elbise,koşma ritmi önemli.
Koşu squat esneme hareketleri ve tabiki dengeli beslenmek düzenli uyku
fitnes yapıp
kas kütleni artırman lazım
ki vücudun güzel gözüksin
işe önce hızlı tempolu 45 dk yürüyüşle başla daha sonra hafif tempolu koşu yap vücudan daha fit olur..
yüzme ve koşu kardiyo ağırlıklı ama ideal 5 kg fazlan var ztn 3 ayda muhteşem olursun
pilates ve tenis ara sırada ip atla vücudun süper gelişir :))
En çok zayıflatan spor diye birşey yok.Sen ne bulduysan yersen istediğin kadar spor yap; o kiloları veremezsin.Yüzmek bir saatte 120 kalori verdirebiliyor.
imkanın varsa yazıyorum arkadaşım hafif tempolu koşu 3 4 km kadar ondan sonra mekik sonrada yüzme diye yardımcı olabilirim ama nasıl bir vucudun olsun istersin ona göre program yapabilirsin
fitness
Ebru şallınn ekranda yaptığı hareketleri yap. yemin ediyorum. ip gibi olurusun.
callenitics miydi öyle bi egzersiz var
pilatesin ileri versiyonu
videoları var indir yap
ben hala yapıcam diyorum çok güzelleştiriyor
götünü sıkıp paso osur..ve mucize bir yöntem beklemekten vazgeç ..
Git yazıl spor salonuna 2 ay kardiyo yap tamamdır,taşsın.Zaten boy ve kilo orantında gayet iyi
bana da bi program lazım... sen ne ye karar verdin ?
pilates yap. armutken, taş diye tabir edilen formata dönersin. veya çok abartmamak şartıyla yüzme de olabilir.
kızm sen en iyisi bir plates topu al evde oyna dur her spordan daha iyi koşmazsın yorulmazsın vücudun gerilir
fitness yapcan sadece koşuyla olmaz başka aletlerede yönelki tüm kasların çalışsın
bence koşu yap zaten bu vucudun super koşsan fıstık gıbı olursun koşu yeter...
koşu bandı al yeter
Uzun sürede koşu bandı kalp ritmini bozabiliyor bu da birçok kalp hastalığına neden oluyor hava güzelse dışarıda koş sadece yağmurlu havalarda vs. koşu bandı kullan...
O nekadar boy gız.
Normal bildiğin gibi vücut geliştirme yapacaksın
mekik çek ve uzman tv den oradaki hareketleri yap. Sonuç fit vucud sıkı kalçalar
yüzme , yüzme.bide yüzme yüzme ama bence en önemlisi. kürek te olabilr :D
fitness yap birde yediklerine dikkat et zaten spor hocanda sana bir beslenme programı çıkartır;)
boyun çok iyi süper bi fizige sahip olabilirsin..badyye git:)gerçekten işe yarar
Ben uygulama indirdim evde egzersize başladım ve hiç bırakmadım vücudum baya iyi oldu yani spora yazılmaya gerek yok
bölgeye göre değişir bel bölgesi için mekik benzeri hareeketler mesela. basenler içinde farklı hareketler.
Ben zumba ve arada bir plates yapiorum baya bir ise yario dene ve vaz gecme farki gorursun
yüzme. ama kilo verme bence tahta gibi olmanın alemi yok
en iyi sıkılaştıran spor pilates. koşmakta etkili.
FITNESS tam bayanlara uygun bır spor
Pilates sıkılaştırır.
eksiğin var kilo al :)
Fitness yada en basitinden mekik :)
hangi böyle sıkılaşacak ona göre egzersiz yap ;)
pilates cok etkili canım ya
fıtness yaa yazıl spora
kesinlikle fitness ve yüzme
30 dk koşu bandı taş gibi yapar seni
Zaten zayıfsın gerizekalı
bence en iyisi SEX ..kilo verdirir
siz bayanlar için plates tek geçerim
plates voleybol
bence boyunuz ve kilonuz gayet uyumlu
Squat bs bal
Egzersiz hareketler ve doğu sporları...
Pet şişeye footjob yap
Squat kesinlikle , ilik gibi olursun
Birkaç ay fitness toparlar
yüzme net.
pilates ..
platessssssssss
Fitness.
Tenis, hem boyunda iyi
fitness tabiki.
Spinning
Yüzme diye bilyorum ben. At binme de olabilir.
Yüzme
takipte kalalım
Yüzme ve step
Yüzme.
Hepinizi antrenmana bekliyorum kızlar 💃 Çok eğleneceğiz ve sonuçları bir hafta sonra görmeye başlayacaksınız 💪 Zayıflamak ve sıkılaşmak için iki farklı yöntem kullanacağız 👉 yukardaki videoda anlatıyorum.
https://www.youtube.com/embed/WY3pNm7DXpkBenimle spora başlamak için YouTube kanalıma gelebilirsiniz.
Ben de kardiyo yaptığım zaman kendimi mükemmel hissediyorum sonrasında ama evde nasıl olacak bilmiyorum. Sizi takip edeceğim.
aaaa sizi instagramda takip ediyorum harika bir enerjiniz var, burada görmek ne hoş 🥳
çok nefes nefese kalınca benim başım dönüyor gibi hissediyorum :( dinlenerek yapabileceğim önerileriniz olursa takipteyim
ben de yakın zamanda 20 kilo verdim ve hep evde kardiyo ve ağırlık çalışarak hallettim bu işi. biraz sıkılaşmam gerekiyor ama hafif kollarımda esneklik hissediyorum.