Kilo almak için günde 4 ölçek gainer (karbonhidrat tozu) kullanmayı düşünüyorum. Spor öncesi 2 ölçek, akşam yemeğinden sonra 2 ölçek.
Bir zararı olur mu?
Bir zararı olur mu?
Cevap
6Cevap
Fazla bence. Kraetin kullan. Bcaa ve protein tozu. Karbonhidratı da çıkarma listeden ama 4 ölçek fazla
Kaç ölçek kullanmalıyım gainer
1 ölçek kafi bence.
Şahsen ben sabah kahvaltıdan sonra 1 ölçek bcaa atıyordum. Akşam yemeğinden sonra kreatin 1 ölçek. Antrenman olan günlerde antrenmandan önce ve sonra 1 er ölçek protein tozu atıyordum. Karbonhidrat için suplement kullanmadım hiç
Beta Alanin düşünüyorum BCAA yerine
Beta alanin o kadar komplike değil. Bcaa daha tavsiye ederim.
Preworkout kullandım sivilce yaptı
Hepsinin yan etkisi var. Yapar. Şükür bende olmadı. Bcaa bir kez benim yaptıpım bir hatadan sıkıntıya soktu başka bişey olmadı
Spor yaparken 6. ya da 7. sette vücudumda yanma oluyor. Kaslarım yanıyor. O yanma olmasın diye ne kullanabilirim.
Herhangi bir suplement fayda etmez ona tam olarak. Ama tabi bcaa gene diğerlerine göre o duruma etki eder daha çok ama ahım şahım bir etki değil. 6da 7 de oluyorsa 7-8 de yapar taş çatlasın
Anladım Beta Alanin önerisi yapan var da bunun için
Bir de sana sorayım dedim
Düzenli yaoar aksatmazsan eşiğin yükselir artar.
Gerek kalmaz
Tm teşekkürler
O tozdan 3 ay düzenli kullandım 5 tane kg lij aldım m, k yine esski formuma geri döndüm
Günde 2 servis alıyordum
1 servisi 100 g işte 200 g aalıtordum kalori 3000 kcala tamamlayıp karbonhidratıda günde 200 g alıp toplam kaloriyi 3700 de tutmaya çalışıyordum günlük
Reis doğal yapılmaz
Ben o kadar para harcadım dedimki millet düzgün yapmıyordur ben herşeyi düzgüün yaparım her sabah yulaf kreatin karbonhidrat tozu falan aldım en iyisini yapmaya çalıştımda boş
Natürel yapacaksan sadece düzgün bir beslenme düzeni olsun yeter zamanla gelişir zaten
İlla etki ederde öyle gözle görünmez bence ben bir daha asla almam
Valla kral natürel fark ettirmiyor sen şu an diyeceğimi anlamıycan bende anlamıyordum kullan anlarsın
Herşeyi 4 4 lükte yapsan bekllediğin gibi bir sonuç olmuyor aşırı yavaş gelişiyor
Önemli olan ana öğünler ana öğünlerin sağlam olmalı ana öğünlerin saağlamsa karbonhidrat tozunu ekle
Ana öğünlerin kötüyse ne bilelyim 50 g makarna yiyorsan zaten o tozun sanna faydası olmaz
İşte ana öğünü geliştir benim ana öğünüm sağlamkan zor alıyordum sen düşün 3,4 ayda 8 kg düşünmüştüm çünkü kallori açığım belli haftalık kalori hesabım belli aylığa vurunca 8 kg etmesi laazımken 5 kg aldın
Knk 6 ay falan düzenli yapmalısın en az ki etki göresin
Olursun düzenli olursa bu gün yrdiğinş yarıın yersen her hafta aynı rutini yaparsan olursun
Ama 2 gün bile atlasan gelişimin yavaşlar
Knk derslerden sporu bıraktım hareketlerin isimlerinide unutum hahsha ama sırrta 40 kg iyidir benim kolum 42 yi gördü
Dediğim gibi yersen düzenli yaparsan alırsın ama işte sabretmelisin ben valla sabredemedim umarım sen edersin
Eyw sende senin geçeceğin yoldan geçtim hahshaha sende umarım kilo alırsında bizim geçtiğimiz yoldan geçen birine örnek olursun kenddine dikkat et 🫱🏻🫲🏼
Bilen yardımcı olur sanırım. Hiç ilgi alanım değil 😂
Doğal yollarla alamıyor musun veya denedin mi.
Alıyorum da az
Adam akıllı beslen
Olmaz.
Zararı olmaz a. k
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gainerlar kilo almak için destekleyici olabilir ama sarılmadan önce bir durup düşün derim. Gerekli kaloriyi doğal yollardan almaya çalışman en sağlıklısı! Tost, fındık, fıstık ezmesi, süt gibi besinlerle kalori artırabilirsin. 4 ölçek, biraz fazla gibi. 🥤 Spor hocana veya bir diyetisyene danışmayı unutma, dostum! Sağlıklı beslenme, spor kadar önemli. 💪
Kutusunda 5 ölçek yazıyor günde
Eğer kutusunda 5 ölçek yazıyorsa, bu genel bir kullanım önerisi olabilir ama unutma ki herkesin vücudu farklı. Sana fazla gelebilir veya az. Bir uzmana danışmadan direkt dalma, tamam mı? 🌟 Ayrıca doğal besinlerle desteklemek hâlâ en güzeli. 😊🏋️