Spor Spor yapanlar bakabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1.63 56 kiloyum. Bugün 80 gr protein aldım yetersiz mi iyi mi Güncellemeler+1 yıl Kas yapmak için arkadaşlar Spor yapanlar bakabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Bence gayet yeterli bir protein miktarı 0 0 Yorumla
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çok fazla almışsın o proteşn kasa dönüşmücek yağa dönüşür aşırı fazla protein almışsın çok yanlış yapıyosun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 56 kiloyum 1.5 katı diyorlar kadın için o da 84 ediyor. Yanlış hesaplama mı Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Yanlış evet Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Çok almışsın ya. Onun bi hesaplaması var 2 kiloya bir gram mıydı neydi. Yani senin 30 falan alsan yetiyor. Öyle bileydi tam hatırlayamadım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 1.5 ile çarpımı diyor bazıları Yorumla GameOf_KS +1 yıl Evet öyle bişey. Hem sadece protein değil yap ve karbonhidratta lazım Yorumla Soran +1 yıl Karbonhidratı falan zaten yeterince alıyorum. Ama proteini ne kadar almam lazım onu bilemiyorum işteE tamam 56 yi 1.5 ile çarp 84😁 benimki nasıl fazla Yorumla
xxgksllxx Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl İncelmek istiyosam neden protein aliyosun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Incelmek istemiyorum kilom normal kas yapmaya çalışıyorum Yorumla xxgksllxx +1 yıl Karbonhidrat alman lazım o zaman Yorumla Soran +1 yıl Onu da alıyorum yeterince. Ama proteini ayarlayamiyorum kaç almam lazım 80 alabildim bugün Yorumla xxgksllxx +1 yıl Yarıya indir Yorumla Soran +1 yıl Oha ciddi misin😂 ben daha az aldım saniyorum üzülüyorum Yorumla xxgksllxx +1 yıl Yapistirmissin 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence gayet yeterli bir protein miktarı
Çok fazla almışsın o proteşn kasa dönüşmücek yağa dönüşür aşırı fazla protein almışsın çok yanlış yapıyosun
56 kiloyum 1.5 katı diyorlar kadın için o da 84 ediyor. Yanlış hesaplama mı
Yanlış evet
Çok almışsın ya. Onun bi hesaplaması var 2 kiloya bir gram mıydı neydi. Yani senin 30 falan alsan yetiyor. Öyle bileydi tam hatırlayamadım
1.5 ile çarpımı diyor bazıları
Evet öyle bişey. Hem sadece protein değil yap ve karbonhidratta lazım
Karbonhidratı falan zaten yeterince alıyorum. Ama proteini ne kadar almam lazım onu bilemiyorum işte
E tamam 56 yi 1.5 ile çarp 84😁 benimki nasıl fazla
İncelmek istiyosam neden protein aliyosun
Incelmek istemiyorum kilom normal kas yapmaya çalışıyorum
Karbonhidrat alman lazım o zaman
Onu da alıyorum yeterince. Ama proteini ayarlayamiyorum kaç almam lazım 80 alabildim bugün
Yarıya indir
Oha ciddi misin😂 ben daha az aldım saniyorum üzülüyorum
Yapistirmissin 😂😂
normal almışsın bence
Bayağı iyi almışsın he
Daha az almalısın
Gayet iyi
Çok bile