Evet arkadașlar Galatasaray özellikle ilk yarıda kaçırdığı gollerden sonra ikinci yarıda kötü oyunla Monaco'ya 1-0 mağlup oldu. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray özellikle ilk yarıda kaçırdığı gollerden sonra ikinci yarıda kötü oyunla Monaco'ya 1-0 mağlup oldu. Maçı nasıl buldunuz?

Şaka gibi... şl gidiyorsan böyle olmaz abi olmaz tabi ki 10 tane sakatı aynı anda vereceğini bilemezsin ama biraz düşün yorulma ihtimalini falan, ilk yarı ve ikinci yarı oyunlarımız arasında dağlar kadar fark oluyor bu kadar olmamalı bu takımda böyle bir şey, disiplin gelmesi lazım takıma dün gece otelde jakobsu görmesek partiye gidecekti jakobs mesela görmesek... barış alperin bitiricilik çalışması lazım, osimhene asist yapılmıyor bir kere adama topu verip al bunu at diyin adam kendi başına dağı taşı yarıyor gol bulmak için, günayın yaptığı kepazelikti yani 5 saniye içinde rezillik resmen bi atari gideri var ama yarası ne bilmiyorum böyle yapacaksa devre arası defolsun
İlk yarı isteyen, saldıran, iyi oynayan bir Galatasaray, ikinci yarı futbolla alakası olmayan bitik bir Galatasaray. İkinci yarıda Monaco penaltı kaçırmasa, net fırsatları gole çevirse farklı yenilecektik. Bu saatten sonra Galatasaray'ın ilk 24'e girme olasılığı %10'un altındadır.
Ben kuralar çekildiğinde 8 ile 10 puan arası alıp ilk 24'e giremez demiştim. Ama Galatasaray puan kaybedeceği Liverpool ve Ajax deplasmanlarını kayıpsız geçip u. s gilloise ve monaco'ya mağlup oldu halbuki ben buradan 4 puan çıkartabilir hesabı yapmıştım! Bence son 2 maçı kaybeder diyecem ama bir ümit rams park'ta tam kadro lemina toreira vesaire hepsi oynar ve ciddiye alırsa belki maçında sürpriz yapar mı diye düşünüyorum... Inşallah puan çıkartırlar yoksa ilk 24'e giremez ve haklı çıkarım!
Aynen öyle. Ajax maçından sonra GS ilk 8'e kalır mı diye düşünürken şimdi ilk 24'e girmesinin çok zor oldığunu konuşuyoruz. Atletiko maçı da çok zor olacak. Bu akşam Sane hariç takım berbattı. Bu akşam anladım ki, GS ligde de aslında iyi değil, rakipleri çok kötü.
İlk yarı fena değildi.. İlkay çok çabuk düşüyor oyundan.. Yunus çok kötü.. Elinde torreria sara hatta lemina varken dqhq net ir 10 numara tarzı oyuncu gerek gs.. hatt sahte 9 oynayabilecek.. :))
Evet ilk yarı kacirirsan olacağı bu ikinci yarı cidden kötü oynadık.. vede günay girer girmez gol yemek nedir şakamı bu.. adamlar maçı çok sogukttu sürekli yerdeydiler
Onların kaptanı cidden çok sağlam oynuyordu
İlk 24 olurda on elemede dişli rakip çıkar
Cevap
16Cevap
Çok kötü. Günayı almak saçma. Hepsi uyuşuk gibi oynadı ikinci yarı. Osimhen desen şut çekemiyor. Uğurcan Allah bilir gol başıma kalmasın diye çıktı.
bitiricilik kötü beceriksizlikten. kaleci günayıda gördük
Kuralar çekildikten sonra Galatasaray 8 ile 10 puan arası alıp ilk 24'e giremez demiştim sanki tablo oraya gidiyor! Us gilloise ve monaco maçlarından en kötü bir veya 2 puan almak lazımdı ama maalesef yenildiler. Bundan sonra 2'de 0 yapabilir ve dediğimin olma ihtimali çok yüksek!
Alabilirdik iki maçı hatta Frankfurt maçını bile bedava verdik adamlar ne top oynadı sanki
Galatasaray orta sahada lemina olmayınca avrupa'da başarılı olamıyor... Galatasaray'ın kanat veya forvet alacağına avrupa için toreira'nın yanına yaşlı olmayan çok iyi üst düzey bir 6 numara almalı yoksa başarı hayal. Eğer madrid maçınada toreira sara ile çıkarsa o maçıda kaybeder...
Bu rezil oyuna karşın kaçan penaltıyı saymazsak skor az bile. 4 yemeleri gerekirdi
Zor bir deplasmandi cok konusulacak birsey yok ugurcanin talihsiz sakatligi
Gs güzel oynadı istekliydi ama kacirdigi goller çok kötüydü , ilkay altı pasta gol kacirdi ya resmen
Böyle rezil usva bı oyun görmedim hadi kaybetsinler umrumda olmaz olan bizim kupona oldu
Beklediğim gibi okanın ayları geldi saçmalama ayları
İlk yarı iyiydik, güzel pozisyonlar kaçırdık. İkinci yarı çok geride oynadık
Cinlilerde maç seviyor ve sporcularla birlikte oynuyorlar siz gormuyorsunuz
Galatasaray ilkyarida çok gool kaçırdı ikinci devrede iyi oynamadı
Çok gol kaçırdılar en azından berabere bitebilirdi
Bence çok şanssızdık ya
Gs için iyi sonuç.. Maç 5lik 6lık olmalıydı..
Hiç izlemedim ilk yarı 20 dakika baktım
Neticede yardım eden hakem olmayınca böyle oluyor
rezil oynadık kahretsin
Konuşmak istemiyorum..
Sayıp sövmek istemiyorum
Gs balonu patladı
Beklenen sonuç
Vasatti
Üzüldüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?