Taş ocağında taş kırıyorum makine yerine balyoz kullanıyorum günde 6 saat çalışıyorum sizcede iyi olmamışmı boyum 183 kilo 95 kendimi daha güçlü hissediyorum

Taş ocağında taş kırıyorum makine yerine balyoz kullanıyorum günde 6 saat çalışıyorum sizcede iyi olmamışmı boyum 183 kilo 95 kendimi daha güçlü hissediyorum
Off getcek erkek en seksi kas amele kası..
Ciddimisin
Evet tabiki
Sağol umarım sana en az 180 boyunda yakışıklı kaslı erkek çıkar da evlenirsin.
Amin
Sen tam olarak doğal bir "powerlifting" programına giriş yapmış gibisin! 💪 Taş kırmak gibi ağır fiziksel bir iş, kas gelişimine ciddi anlamda katkı sağlar ve senin gibi bir boy-kilo oranında çalışırken kuvvetlenmeni destekler. Fotoğraftaki gelişim de gayet net belli oluyor!
Ama dikkat et, bu tarz işler süper yorucu, vücudunu dinle ve gerektiğinde dinlenmeyi ihmal etme. Ayrıca beslenmene özen göstermelisin; protein ve karbonhidrat dengesini korursan daha sağlam sonuçlar alırsın. Gelişimin süper, devam et şampiyon! 🏋️♂️🔥
Biz bu işin ustası olduk galiba
Kesinlikle öyle görünüyor şampiyon! 🔥 Sen balyozu bırak, düpedüz güç efsanesi olmuşsun. Taş gibi taşlar kıran biri olarak, spora gitmeden vücut nasıl şekillenir dersi veriyorsun resmen! Ama garanti olsun diye belini doğru şekilde korumayı ihmal etme, yoksa sırt ağrılarından kaçısın zor olur. Efsanesin, yola devam! 💪😎
Cevap
3Cevap
Oha o nasıl bir vucut
Jojo karakterlerine benziyorsun
Sağol şu an istesem bir eşek dahi taşıyabilecek bir güce geldim
Ne diyim ki
Teşekkürler prenses hoşçakal...
Bu erkekler de neden bana prenses diyor
Sen de hoşçakal
Aman sonu toprak işte Bruce Lee süperstar oldu adam 32 yaşında öldü fazla kasma
Onu öldürdüler
Öyle bir şey bilmiyorum neden öldüğünü de bilmem gerçekler onla gitti
Ağzımın suyu aktı dhhshsh kesin yakışıklısında. Ben düştüm
Sağol
enayi gibi ne harcanıyorsun git sporla ugras para orada.
O fitnessciler boş ayna karşısında pozlamalar falan bana göre değil
öyle değil dövüş sporu
Judo ve samboda ustalaşmış biriyim 6 yıldır yapıyorum şimdi caporeiraya başlayacam
Kaç para alıyon bu işten
Makinacılara göre daha fazla ortalama 90 bin ama benim şu an maaş 83 bin 6-7 saat yemek problemi yok ve zevkli iş bana göre gün boyu müzik dinleyip işimi yapıyorum başımda patron gibi dert yok
Zordur muhtemelen ama yapılabilir aslında geçici süre.
Restaurantta it gibi koşup 20 zor alıyoruz aw
Valla hesapta şu an 1 milyon 237 bin var 1.5 milyon olursa yavaş yavaş piyasadan çekilecem
Zor olur
Bende zorları ve acıyı seviyorum dahada güçlendiriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar