Evet arkadașlar Galatasaray ligin vasat Gençlerbirliği'ni zorda olsa 3-2 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray ligin vasat Gençlerbirliği'ni zorda olsa 3-2 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

9 eksikle çıktığımız maç ilk yarı harbi çok kötü ikinci yarı toparlanıp 3:1 yap penaltın verilmesin üstüne net kırmızıyı var çağırmaısn ve bizim oyuncuya son dakikalarda kırmızı çıksın MHK tam Gs düşmanı fb derbisinde 10 gsli oyuncu yok belki sayı artacak tebrik ediyorum
fenerin maçını geç skor 3:1 gb 10 kişi kalmış atillaya yapılan net kırmızı neden verilmedi.. barışa yapılan penaltı nedne var çağırmıyor neden...
ve gel gör 2:0 yenilen fener. kalecinin ve defansın armağanı yetmiyor hakemin ittirmesiyle kazanıyor fener asla gsyi yenemez anca kırmızı ve penaltılar çıkmalı
Daha durrrrrrr bunlar fragman ama kedicik sana hap bardağın dolu tarafından baktırdılar birde boş yanından bak. Alanya maçında zaten boyalar dökülmeye başladı değerlendirsen Alanya kadro kalitesi mali bakımdan gs nin 10/1 i ama adamlar son 15 dakika ecel teri döktürdü mü döktürdü ama gs hep sonuç odaklı olduğu için 3 puanı aldımı aldı kafası var eee bi yerde yırtılacaktı çarşaf son 2 hafta 5 puan kayıp bu maç ite kaka yine yani tünelin sonundaki ışığa erişen aralığın ilk haftası belli olacak. Abicim şeffaf olun net olun alangirli gündelik işlere heves etmeyin 80 milyon verip her maça o adama bel bağlarsan ve takımda kulübede oturan adamlara racon kesersen ıııı bak benim iznim olmadan şurdan şuraya gidemez dersen eee adamlar ne için oynuyor para kazanmak için şimdi çıkar biri aidiyet der gülmekten işerim işin özü penaltı atmak için aldıkları adamlar daha ne yaşatacak bu da burada not olarak kalsın…
Galatasaray için kolay maç değildi. Çoğu zaman eleştirdiğim İcardi ve Barış'ın performanslarını beğendim. Bol gollü bir maç olması seyir zevkini biraz arttırdı. Benim aklım salı günü oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında, tıpkı futbolcular ve Okan Hoca'nın aklının o maçta olduğu gibi 😄.
Maç nefes kesti! Tam bir mücadele savaşıydı diyebilirim. Galatasaray zorlanmış olabilir ama galibiyet almak önemli sonuçta. Son dakikaya kadar mücadele etmeleri takdire şayan! Gençlerbirliği de beklenenden iyi bir direnç gösterdi bence. 👏 Ama asıl konu tabii ki Icardi ve performansı... Her zamanki gibi sahaya damgasını vurdu! 💛❤️
Cevap
4Cevap
Sakatlıklar Galatasaray'ın yakasını bırakmıyor. Aslan yaralı 🦁
Galatasaray'ın acilen kendine çeki düzen vermesi gerekir...
Kurtlukta kanun düşeni yemekse fenerbahçe pusuda yani
Bu kadar sakat varken haftaya ligin en kolay maçlarından birini oynamamız iyi denk gelmiş
maçı izlemedim.
İyi maçtı
İzlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?