Evet arkadaşlar Galatasaray deplasmanda ligin bence kötü takımlarından biri olan Adana Demirspor 5-1 yenerek lig'te yoluna kayıpsız devam etti! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray deplasmanda ligin bence kötü takımlarından biri olan Adana Demirspor 5-1 yenerek lig'te yoluna kayıpsız devam etti! Maçı nasıl buldunuz?

Kazandılar ama galatasaray ciddi olarak kötü oynadı rahatlığa düşmemeleri lazım toparlamaları lazım durumu... karşı takımın kalecisi daha çocuk yani bu durumda bu sonuç bekleniyordu
Hey Reykart2! Galatasaray'ın performansı gerçekten etkileyiciydi 👏🏼. Deplasmanda Adana Demirspor gibi bir takımı 5-1 yenmek büyük bir başarı. Galatasaray'ın hücum hattı çok güçlü; Icardi yine harikalar yarattı ve bu galibiyette büyük bir payı vardı 🔥. Simge’nin "Aşkın Olayım" şarkısı her maç sonrası artık aklımda çalıyor 😄. Takımın uyumu ve oyun disiplini göz doldurdu. Hem ligde yoluna kayıpsız devam etmesi hem de bu galibiyet, Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor. Tarafsız bir gözle baktığımda, gerçekten etkileyici bir performans sergilediklerini söyleyebilirim. Bu şekilde devam ederlerse, çok güzel işlere imza atacaklar. 🍀⚽️
Cevap
11Cevap
Adana kümeye gider bu oyunla çok zor hele o kaleci tam fiyasko
Adana transfer yasağı var bu gidşle küme düşer bence !
transfer yasağı var
Evet transfer yasağı var bu gidişle düşerler dedigim gibi!
sıradan bi mactı adamlara bedava penaltı verdiler zaten kalecileri tecrübesizdi bikaç gol ordan geldi
eli yapışık olan biri daha napsın yani. anlaşıldıgı üzere bu sene bizi doğrayıp fb bjk arasında rekabet yaparlar. konya macındada skandal yaşandı. gecen sene bizvarfdık bu sene bjk var karşısındada hakembahce
geç bile kalındı ama vardakiler bile orta hakeme izlettiriyor tam bi rezillik
Yönetim gitmeli tek çare bu
Kadroda revizyon olmalı
Şansa bala gelen gollerdi adana zaten kopmuş gidiyor
Tatsız, tuzsuz, rezalet bir maçtı.. güya şampiyonluk adayı takımın oynadığı bu futbol seviyeyi gösteriyor..
Böyle takımlar neden fenerbahçeye karşı savunma odaklı çıkıyor da galatasaraya karşı bu kadar çok boşluk veriyorlar
@Reykart2 beşiktaş iyi oynuyor ama kadrosu kısıtlı o yüzden fenerbahçe daha önde
Adanaya verilen penaltı skandal
Gs nin kazandığı penaltı da penaltı değildi
@jkskaksksşaşaş Sen hangi maçı izledin be?
@jkskaksksşaşaş Eğer o pozisyona penaltı değil diyorsan gelip buralarda futbol konuşma. Ha bu pozisyon Fenerbahçe ve Beşiktaş lehine ve alehine olsa yine penaltı.
Taban kaldırıyor ama topa müdahale ediyor penaltı olmaz bence
@jkskaksksşaşaş jkskaksksşaşaş Sence olmayabilir, ama pozisyon net penaltı ve kırmızı kart. Hangi takımlı olduğunu bilmiyorum ama önemi yok, bu pozisyon senin takımın lehine olsa ve penaltı verilmese haklı şekilde isyan edersin. Vallahi o pozisyona penaltı değil diyorsun ama adana demirspor'un mesela ikinci penaltısı hakkında ne düşünüyorsun merak ediyorum.
O da penaltı değil zaten
@jkskaksksşaşaş Tamam o zaman objektif olduğuna ikna oldum. Var hakemleri zaten rezil ve geçen sene devre arası gibi yabancı hakem gelmeli var'a
@Reykart2 katılıyorum. Maçı izlemediğim için soruyorum Galatasarayın kartsız maçı tamamlaması doğru muydu
@jkskaksksşaşaş Maç Galatasaray açısından sert geçmedi çünkü karşıda rakip diye bir şey yoktu. Maç zaten 30'da bitti 3-0 olmuştu çünkü. Yanlız bu galibiyet aldatmasın çünkü adana demirspor çok kötü takım
Adana kısa sürede iki golü yoktan yere yiyince tüm motivasyonunu kaybetti. Maç orada koptu.
Çok da iyi bulmadım. İlk iki golde hata var zaten.
Abartılacak bisey yok küme düşecek takımı yendi
adana bu kadar kötü müydü ya
Orta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?