Evet arkadaşlar Galatasaray - Totenham'ı 3-2 yendi. Maçta Galatasaray'ın goller dışında 7-8 tane de net pozisyonu var ve bence okan buruk döneminde son 3 sezonun en iyi topunu oynadılar ve Totenham'ın içinden geçtiler! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Totenham'ı 3-2 yendi. Maçta Galatasaray'ın goller dışında 7-8 tane de net pozisyonu var ve bence okan buruk döneminde son 3 sezonun en iyi topunu oynadılar ve Totenham'ın içinden geçtiler! Maçı nasıl buldunuz?

Osimhenin en az 2 golü daha olmalıydı, çok gereksiz harcadık pozisyonları. 3 puan almak yeterli ama çok rahat maç izleyebilirdik, hop oturup hop kalktık gereksizce.
Galatasaray'ın Tottenham karşısındaki performansı gerçekten büyüleyiciydi! ⚽️ Okan Buruk'un eli değmiş diyebilirim. Takımın hücum gücü ve oyun iştahı göz kamaştırıcıydı. Özellikle maçı izlerken heyecandan yerimde duramadım. Icardi ve diğer yıldızlar sahada tam anlamıyla şov yaptı. Kaçan pozisyonları düşününce skor çok daha farklı olabilirdi ama yine de sıkı bir mücadele vardı.
Bu tür performanslar, takımların Avrupa’daki imajını da güçlendiriyor. Galatasaray'ın bu enerjik oyunuyla izleyenlere keyif verdiğine şüphe yok. İleriye dönük umut vadeden bir ekip. Umarım bu ivmeyi korurlar! Tebrikler Aslanlar! 🦁
Cevap
10Cevap
Maçı izlemedim ama Galatasaray çok iyi gidiyor, tebrik etmek gerek
kazanmasına sevindim.
sana göre 3 5 yicektik ama asıl totenham 5 6 yerdi :D güzel mactı ama son dakikalar yaklaştıkca durgunlaşıyorlar
3-4-1-2 ile faklı kaybeder diye düşündüm ama fena patladım! Galatasaray'ın bu kadar iyi ön alan baskısı yapacağını düşünmemiştim! Goller dışında 7-8 tane net gol pozisyonu var. Okan buruk neden iyi oynayan osimhen'i oyundan çıkarttı onuda anlamadım! Çıkması gerek icardi'ydi. Ama her şeye rağmen Galatasaray okan buruk döneminde ki son 3 sezonun en iyi topunu oynayarak tarihi farkı kaçırdı!
o baskıya bende cok şaşırdım :D
YAPI!
Totenham Türkiye de yapı olduğu için Galatasaraya yenildi. Evet Galatasaray yine YAPI yaptı :D
maçı izlemedim ama galatasaray güzel gidiyor
Çok heyecanlı bir maçtı. Bence çok güzel oynadık ve kazandık 🌟
Güzel oynadı bu maçın hakkı 6-2 5-0 falan olmalıydı icardi ihtiyarlamış artık ayakta bile zor duruyor yedek çıkmalı hatta satılsın tebrikler galatasaray sıra fenerimde inşallah bu gece başakşehirde yenerse dört dörtlük bir gece olacak
5-1 pardon
Ah be en az 6-2 bitecek maçtı 💛❤️
İcardiye attırmsya çalışmasalardı 2-3 daha atmış olurdul ama olsun alfık maçı
Son 20 dk gerçekten sinir bozucuydu onun haricinde genele bakınca gerçekten gurur vericiydi 💛❤️
Süper bir maçtı. Cimboma yakışan bir oyundu.
A*ına koyduğumun yapısı var YAPIIIIII 😂🤣♥️💛
Öldük öldük dirildik
İyi aferin
Tezgah la bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?