Evet arkadaşlar galatasaray 1-0 geriye düştüğü maçta zorlu hatayspor'u 30' feghouli ve 88'de luyindama'nın golleriyle 2-1 yendi! Hatayspor'un tek golü 3'te lobzhanidze'den geldi... Maçı nasıl buldunuz?
Galatasaray 2 Hatayspor 1... Aslan son dakikalarda luyindama'nın attığı golle 3 puanı aldı! Maçı nasıl buldunuz?
Oyunların çoğu yeni transfer birbirlerine alışma süreci şu an bence ilerleyen haftalarda çok daha iyi oynar. Dün akşamki maç ta birbirlerine alışamadıklarını gösteriyordu yine de som dakika da kurtardık paçayı 😀
İlk dakikalarda Hatay istekliydi ancak ilk 15 dakikadan sonra Galatasaray'ın maçı kazanacağı hissedildi kanımca. Luyindama attığı gol ile hatasını telafi etti bir nevi. Hatay eski Hatay değil ve sonuç olarak zorlu mucadeleden 3 puan almak iyidir. Daha ligin maçları puan kaybı olabilecek haftalar ancak her puan çok önemli, lig seviyesi zor. GS, FB ve TS bunu başardı.
Takımda eksik yerler var, tamamlanınca biraz zamanla çok güzel olacaktır. Romen oyuncuyu sevdim, pas yüzdesi çok yüksek, bir feghouli oturtulursa oraya bu takım önde çok iş yapar. Baskı yapan, rakibi bunaltan bir takım olur.
Cicaldau tam bir kazık! Adam ne oynuyor ki? Sadece boş pas vermekle iyi oyuncu olunmaz, bana yıllar önce yüzde yüz pas Isabet oranıyla oynayan eski fenerbahçe'li maldonado'yu hatırlatıyor! 😂
Zor da olsa almayı başardık hocam ama bu oyumla bende şampiyon olmamızın zor olduğunu düşünüyorum. Bu akşamki maçta beğendiğim isimleri söylüyorum; Kerem, Diagne, Taylan, Boey, Luyindama
Luyindama eğer çalıma girmezse faydalı oluyor... Cicaldau tam bir kazık 6.5 milyon avro çöpe atılmış, böyle oyuncuları anadolu takımları 200 bin avro'ya getiriyor... Galatasaray'ın aldığı en iyi adam bana göre boey ve sonra'da van anhoolt...
Bende beğenmedim Cicaldau'yu boşa oynuyor. Sadece ona buna pas atmakla oyuncu olunmaz. Bak mesela benim beğendiğim oyunculardan birisi Galatasaray'ın Sancho'su Kerem 😆
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ite kaka maçı aldı bu kadroyla hayatta ilk üçe giremez. Terim gitmediği sürece bu kötü hava aynen devam eder. Takım sıradan bir andolu takımı gibi. PSV boşuna 5 atmadı.
Bazı oyuncular niye alınmış anlamıyorum! Mesela cicaldau ne oynuyor ki 6.5 milyon avro verilmiş? Boey ise izlediğim kadarıyla hızıyla baya etkili oluyor... Van anhoolt'da kötü değil! Ama berkan mesela pek katkısı yok mücadele dışında...
@Reykart2 Abi cicalduyu alacağına o paraya brezilyadan arjantinden wonderkid kovalasana saçma sapan harcıyorlar parayı ya. 24 yaşına gelmiş romanyalıya 6.5 + %20 satıştan pay ne demek
@udixon Cicaldau tam bir kazık, 6.5 milyon verdiğin adam fark yaratır! Böyle adamları anadolu takımları 200 bin avroya alıyor... Aynı samatta gibi ikiside 6 milyonluk çöp! :D
Hani kariyerli olur dersin beklenti yüksek de abi bu adam 24 yaşında avrupa maçına çıkmamış romanyadan dışarı çıkmamış bunun neyine 6.5 veriyorsun ki sen o paraya brezilyadan neler bulursun
Kaç tane yıldız romanyalı var ki şu anda sana bırakırlar mı iyi olacak adamı. Brezilyalı arjantinli ya da afrikalı bakacaksın bir sürü ucuz kaliteli topçu var almasını bilene
Galatasaray'dan bir halt olmaz! Fenerbahçe'den de galatasaray'ın transfer listesindeki adamları alıyorlar diye bir cacık olmaz! Al birini vur ötekine, bildiğin yabancı çöplükleri :D
Bu kadar guzel kadroyla Hatay karsısında cok zorlandı oyuncular bir birilerinden kopuk oynuyorlar ve kimse kimseyi çekemıyor bu gidişte bı bok olmaz bu takımda boyle devam ederse
ikinci yarı fatih terimin oyunu hareketlendirmesi gerekirken tempo düşüren hamlelerini beğenmedim. onun dışında sanki Galatasaray son günlerindeki kabuğundan yavaş yavaş çıkıyor gibş
adama zaten ben gelmeden sıcak bakıyodum. bana bi sneijder olmasa da o havayı veriyo adam.. bi alışsın çok katkı sağlar bence.. ve morutanda öyle umarım o da gelir
Galatasaray taraftarları memnun değil kendisinden bende dahil. Adama 6.5 milyon avro verdik ama pek etkili oynayamadı. Sadece ona buna pas vermekle iş olmaz. @Reykart2 Gel
bnede öyle düşünüyorum modern futbolda fatih Terimin o geriden oyun kurma ya da bekleri iki yönlü oynatma gibi yalnızca üzerine gittiği sistemler artık geride kaldı ve yalnızca bunlar yeterli kalmıyor.. Artık yeni bi kan lazım diye düşünüyorum bende
İtelemeyle takım olunmaz bir iki maç şansa yendik sonrası Allah kerim orta saha forveti besleyemiyor yabancı aldınız oyuncular ne işe yarıyor onun yerine 11 tane yerli oyuncu koysanız onlarda oynar.