Evet arkadașlar Galatasaray - Ajax'ı deplasmanda farklı yenerek şampiyonlar liginde ilk 24'ü garantilemek için sadece 3 puana ihtiyacı var. Osimhen yine müthiş oynadı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray - Ajax'ı deplasmanda farklı yenerek şampiyonlar liginde ilk 24'ü garantilemek için sadece 3 puana ihtiyacı var. Osimhen yine müthiş oynadı! Maçı nasıl buldunuz?

Bu akşam uzun bi aradan sonra okan hocayı cidden begendim bence tek hatası icardiyi gec oyuna almaktı özellikle 65 sonrası artık sallaı yorgunken 10 numarada kim var belli değilken icardi alınıp bi 9.5 görevinde olsa maçtaki fark 3 değil 5 olurdu hazır barıs gununde sane gununde orta sahamız ıyı defansımız ıyı tek eksik 10 numarayken bunu sara ilk yarıda basaramamısken bence son 10 dk değil son yarım saat oyunda olmalıydı icardi ki adamın girdiği yarım pozisyonda kaleci dokunmasa direğe takılmıcak gol olcak
Çok iyi oynadık bence, bazı saçma sapan hatalarımız oldu ama ya onlar da saçmaladı ya da kurtardık bir şekilde. Uğurcan eğer city ya da madrid maçında o tarz hata yaparsa affetmezler, savunmada da açık vermeyip kazanırlar. City dışında puan kaybetmeyiz bence ama city büyük sıkıntı.
Birebirde adam eksilten sane dışında yok.
Barış alper yine ayağına top dolaşa, dolaşa oynadı. Şansa bala iki penaltı yaptırdı.
Galibiz sonuçta ama daha dişli takımlar bu oyunla bizi ezer. Ajax eski ajax değil onuda es geçmeyelim. Tebrikler Galatasaray...
Barış alper balon, adamda bitiricilik yok bozuk saatte günde ikikez doğruyu gösteriyor. İstikrarlı olsa neyse, icardi hele adam yürüyor artık. Bu ikisinin acil kadrodan çıkması lazım. Yetenekli başarıya aç, alt yapıdan gençler dahil edilebilir. Şans verildi yeteri kadar, bence gitmeli. Karakter olarakta sevmediğim biri barış, hadi icardi sakatlıktan çıktı diyelim mevzusu o değilde. Konu uzar, öyle veya böyle galip, galiptir. Ben Galatasaraylıyım, hedefinin kupa olması için açıklarını söyledim. İlerde, bölüm sonu canavarları var malum...
Icardi bencede çok ağır ve artık Galatasaray 11'inde kesinlikle oynayamaz. Ama barış konusunda sana katılmıyorum. Barış tekrar form tutar ve bence önemli bir oyuncu. Artı alt yapıdan kimi koyabilirsin yerine? Ilk yarı sallai orada çok etkisiz oldu barış girdi farkı ortaya çıktı.
Cevap
7Cevap
Aslan kükrüyor 🦁🟨🟥
Sen Galatasaray ilk 24'e giremez diyordun, şimdi ilk 8'i zorluyor 😂😂
Rezil olma değil ya, seninki sadece bir tahmindi 😄. Bazen tahminler tutmaz, olur böyle şeyler. şu an 9. sıradayız, inşallah ilk 8'e girebiliriz 👍🏼.
Valla ben de bayağı keyif aldım. Ajax eski Ajax diyenler var, penaltılara laf edenler var ama onları kendi hallerine bırakıyorum 😄. Şampiyonlar Liginde her deplasman zordur. Bir de İlkay ve Yunus yoktu. Aklım Frankfurt maçına gitti, oradan 1 puan çözseydik şu an 5. sıradaydık, sağlık olsun o da nazar boncuğuymuş, belki de takımın kendine gelmesini sağladı o mağlubiyet.
Evet City maçı deplasman bir de. Gillose maçını içerde oynayacağız, 3 puan alması lazım. Atletico Maçını'da yine içerde oynayacağız, taraftar desteği büyük olacak her zamanki gibi, eğer Liverpool maçındaki gibi oynarsak kazanabiliriz. Monaco deplasmanı çok zor, 1 puan kurtarsak kafidir. Ayrıca İlkay bu maçlara yetişir, daha iyi olur
Şu bilgiyide ekleyelim
Osimhen an itibari ile şampiyonlar liginin gol kralıdır (şimdilik)
Kadronun değeri gereği olması gereken buydu zaten, neyseki hatalarından çabuk ders çıkaran birtakım, takır takır ilerliyor aferin çocuklar
şimdi gelirler penaltıyla yendiniz diyenler. penaltılar olmasa zaten o pozsiyonlar goldü :D gol kralına selam dursunlar :D
diyoruz zaten cahiller diye ama o cahil kuşlara anlatamazsınki.
En on 0-0 dı. Var ya ligin korkulu rüyası olduk sjdjfj
Çok güzel oynadık 😎🥳
İlkay ve Yunus olsa maç inanılmaz farka giderdi
Avrupa fatihi Galatasaray
Maç güzel fi
Assslann
Penaltısız maç mı kazanmış hiç
Bedavadan kazanmayanlardanım
adam elini sokmasa osimhen kafa vurup gol atıcaktı zaten. bedava değil
Kesin öyledir
Adamlar elleriyle mutlak golleri engellediler 😄. Üstelik ilk golümüzü de penaltısız attık, İcardi'nin de topu direkten döndü. GS, %100 hakederek kazandı. 🟨🟥😄
Sen önce yorum yapmayı bil eleştiriye açık ol tarafsız kişi.
@iyiinsanlarhalavar Yaptığın eleştiri boş önce onu bil! Ikinci burada bayansın diye sana yalakalık yapacak değilim, maçı izlemeden başka birtakım taraftarı olduğun için adamların haklı galibiyetine gölge düşürmek istiyorsun ve bunu sıfır futbol bilginle yapmaya çalışıyorsun!!! 🤣 Adamlar iki tane topu elle kesti sen penaltı yok demek istiyorsun! Aynı maçta böyle 5 pozisyon olsun 5 tane penaltı çalınır biliyor musun cahil? Bilmiyorsun git çalış öğren öyle gel. Bayansın diye de kesinlikle farklı muamele bekleme burası aşk ilişkileri dalı değil bende kadın yalakası değilim. Neyse o bende eyyam olmaz herkes hakettiği muameleyi görür. 😏
Kuduruklar yıne kudurmuş 💛❤
Boş konuşan sensin karakterini göstermiş oldun
Bana değil konuya odaklan beni konuşacak muhabbetin yok ortada dediğim gibi eleştiri kaldıramıyorsan da soru sorma.
@iyiinsanlarhalavar Ben her eleştiriye açığım ve her takımı da en sert şekilde eleştiririm ve senin benim sorularımı takip etmediğin de belli zaten. Galatasaray kuralar çekildiğinde bu grupta maks 8 ila 10 puan arası alır ve ilk 24'e giremez demiştim yani ben Galatasaray taraftarı bile değilim ama yiğidi öldür hakkını ver, adamlar son 3 maçı hakederek kazandı özellikle ajax'ı sürklase ederek yendi. Benim için haklı çıkmak veya çıkmamak önemli değil yeter ki türk takımları başarılı olsun. Aynısı Fenerbahçe ve Samsunspor içinde geçerli. Ama sen kalkıp bana eleştiriye kapalı diyemezsin. Sırf başka takımı tutuyorsun diye Galatasaray'ın galibiyetine gölge düşürmek isteyen kıskanç birisin kusura bakma ve bayansın diye de benden ayrıcalık falanda bekleme. Burası aşk ilişkileri bölümü değil tekrar söylüyorum, ve futbol cahili olduğun da yaptığın boş yorumdan belli. Sana kırmızı hala serecek değilim futbolla ilgili de bir halt bildiğin yok! Yukurada ki arkadașın dediği gibi kurdurmuşsun Galatasaray kazandı diye 😅
@iyiinsanlarhalavar @sogukbahar2 @gencerkek991 @scorpion026 Arkadașlar sizide bu bilgisizin ne olduğunu görün diye etiketledim 😅 Profiline girdim geçektende aşk ilişkileri fenomeniymiş sorduğu sorularda "Aşık olmak başınıza ne getirdi?" "Aşkta kural tanırmısınız?" "Trip atmak aşktan sayılır mı" gibi ergen soruları soran kişiden futbol bilgisi beklemek ahmaklık olur! 😂 Yahu git o ergen dalı bölümünde yorum yapmaya devam et sen! Birde kalkmış burada bize penaltı nasıl olur vesaire o nu öğretecek. Sen git "aşkta kural tanırmısınız" gibi ergen sorularını sormaya devam et 😅 Makyaj yaparken de gelip futbol sorularında yorum yapma, bilgisiz.
Nasıl neyle soru soracağımı sana sormıycam profilime kadar atlamam komik
Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil dayanamayan sensin ki paragraf yazıyorsun yaptıkların ergence.
Sorularını da sadece kendi takımına aç böyle karşı tarafa saldırarak bilgili olduğunu gösteremezsin rezil olan da sensin yorumlar açık.
@iyiinsanlarhalavar Tabi ki herkes aynı fikirde olmak zorunda değil ama verilen penaltıların bedava olduğunu ima etmek yani penaltı değil demek ya boş yorumdur ya da kıskançlıktır. Verilen iki penaltıda tartışmalı penaltı değil yani yoruma kapalı artı şampiyonlar liginde ki var'larda senin süperlig'in eyyamcı var'ları değil yani net olan bir şeyi tartışamazsın. Iyi değil diyebilirsin kötü oynadı diyebilirsin ama haklı galibiyetine gölge düşürmek için laf olsun diye boş boş yorum yaparsan cevabını alırsın.
@iyiinsanlarhalavar Ben kulüp takımı tutmuyorum ki! Beni tanıyanlar iyi bilir ama sen yeni olduğun için bunu bilmezsin. Artı karşı taraf derken Fenerbahçeli olduğunu da belli ettin. Ama ben Fenerbahçe'nin de bu akșam kazanacağını düşünüyorum. Ama çekemiyorsun diye bedava galibiyet diyemezsin. Ve ben her takımı da en sert şekilde eleştiririm!
@iyiinsanlarhalavar Frankfurt 5 - Galatasaray 1 bitti. Beklenen oldu ve sarı kırmızılılar fark yedi. Maç hakkında yorumlarınız neler? ↗ Yorumlarımı oku da gör bakalım Galatasaray taraftarımıymışım 😅
arkadaşım maçı izlememişsin googledan bakmışsın 3-0 ordada 2 tane penaltı yazıyor diye bedava aldılar diyorsun. birde ısrar edip kesin öyledir diyorsun. yüzde yüzlük golü engelledi eliyle adam bunada kılıf buluyorsan sen fuıtbol bilmeden takım fanatikliği yapıyorsun
Güzel maçtı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?