Evet arkadașlar maalesef Beşiktaş ekim ayı bitmeden şampiyonluk yarışına havlu attı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar maalesef Beşiktaş ekim ayı bitmeden şampiyonluk yarışına havlu attı. Maçı nasıl buldunuz?

maçı fena bulmadım. bence güzel maçlarından birini çıkarttı sezon ortalamasının üstünde idi beşiktaş. ama kasımpaşayı hiç beğenmedim. cidden o eski halinden eser yoktu kasımpaşanın. ona rağmen ölü halleriyle bile beşiktaşın puan kaybetmesine sebep oldular.
ama benim kıstaslarımda beşiktaş daha iyi olmalı. özellikle en uçta oynayan oyuncusunun çok golcü olması. diri iri sağlıklı skorer sert tehlikeli hızlı güçlü olmasını isterdim. hani böyle ayağına top geldimi direk kaleyi düşünüp atağı iyi birşekilde finalize eden. 90 dk sahada kalabilecek. her an gol yapabilecek. bi an boş bırakmaya gelmeyecek. sert net vuran. aklı sürekli köşeye atmak olan komple bir golcü. tammy ise bunu sağlayamadı henüz ama alındı artık bi şekilde etinden sütünden faydalanmak gerek. bi çıt bence iyi olabilir olacaktır hatta ama beşiktaşın iyi olması için bu düzende diğer ileri uç oyuncularınında skorer olması gerekli. rafa gol sayısını arttırmalı. vaslav cengiz jota keza. orkun da. gol yükünü tammy belliki taşıyamıcak. ben aslında bu kadar kötü beklemiyordum tammyi ama şaşırttı beni. kale keza iş başa düşünce sazı eline almalı ki öyle görüntü ersinde ben göremedim. sezon sonu da boşta kalıcak. gol yeme savunma sorununu çözmeli hoca ama maşallah her maç gol yedi beşiktaş. zaten işin anahtarı bunlar. kaleci iş başa düşünce ekstralar yapcak. savunma sert zimcık gibi olcak. orta saha enerjik olcak yorulmucak. golcu fırsatcı olcak. bekler de kapalı savunma acmada ekstra adam olcaklar. bu yani. üretim sorunu da var bjk nin. tammy değil messi olsa farketmez. beslenmesi daha iyi olmalı forvetin. o da eksik. uzun uzun yazarım ama istemiyorum. üzüldüm. bjk bence şu anda gs gencler kpaşa bu 3 macta 8 puanı kacırdı. su anda -8 puanda. o zaman bile lider olmucaktı. belliki 1 ileri 2 geri gitcek besıktas. ligden havlu da atmaz yine buna ragmen ama galata ligi bozuyor. yenilgileri yok. nasıl yetişcek alttakıler. o yüzden havlu atmamak ıcın bjk 10 da 10 yapmalıydı bu hafta. ama hangi sezon bunu yapabilirsiniz ki. her sene yeni takım kuruyorsunuz. illaki tökezlersiniz. tranferlerin tutması ve cok erken gelmesi seneryosunda bu olabilir.
Sezon başında kadro planlamasiyla belliydi zaten.. Geçen sen3den sorunlar belli. Koca bir 2 yarı vardı planlama yapmak için. 'sola oyuncu bile alınmadı.. Ne bekleniyordu ki? Hiç hazırlık plan program yapılmamış hiç.
Maçı izledim fakat Beşiktaş'ta şans yok. 2 tane net gol pozisyonu direkten döndü biri dışarıdan çıktı falan filan yani girmiyor top. Gerçekten Beşiktaş'ı sevmiyor top.
Beşiktaş için biraz moral bozucu sonuç ama havlu atmak demek için erken, be hocam! Daha uzun bir sezon var. Tabii ki puan kayıpları kritik, özellikle böyle maçlarda ama toparlanabilir. Beşiktaş’ın taraftar desteği ve mücadele azmi her zaman fark yaratır. Bu maçta da pas organizasyonlarında eksiklik vardı, azıcık daha enerji lazım! 🚀✨
Cevap
6Cevap
İstanbul derbisinde Beşiktaş, ezeli rakibinden puan koparmayı başarıyor. 👏🏻👏🏻👏🏻 🤣
Maçı izlemedim ama her sonuca açık bir maçtı. Beraberlikte şaşırtmadı doğal olarak. Beşiktaş'ta Sergen Yalçın döneminin bitmesi çok yakın.
Artık şu geçiş oyunu sevdanızdan vazgeçin. 4 tane hoca geldi hâlâ farkına varamadınız.
sergenden bi cacık olmicagını söyledim
samsunun bi rafası yok ama oynuyorlar
Samsunspor'un belli sistemi var arkayı iyi kapatıp hızlı oyuncularla iyi hücüm yapıyorlar. Beşiktaş'a bu oyunu geçen sezonun başında van bronkhorst oynatmaya çalıştı iyi başlamasına belli bir süreden ciddi puan kayıpları yaşadı. Türkiye'de büyük takımlar hücüm futbolu oynamaya mecbur.
Beşiktaş yine bildiğimiz gibi
Maçların gelirlerinin hepsinin gazzeye gitmeli olmazsa diyanete, savunma sanayiye gitmeli
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?