Evet arkadașlar Galatasaray'da özellikle Osimhen barış ilkay ve jakobs müthiş oynadı. Takımda vasat oyuncu yoktu. Yanlız icardi oyuna girdikten sonra Galatasaray baya kalesinde baskı gördü. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray'da özellikle Osimhen barış ilkay ve jakobs müthiş oynadı. Takımda vasat oyuncu yoktu. Yanlız icardi oyuna girdikten sonra Galatasaray baya kalesinde baskı gördü. Maçı nasıl buldunuz?

Sonunda nefes alabilirim son 10 dakika boğuldum adeta offf müthiş bir mücadele vardı. Maçın yıldızı Jakobs, Sanchez diyebilirim. Genel olarak herkes iyi oynadı. Özellikle Singo harika bir maç çıkardı. Beğenmediğim tek bir oyuncu var o da Barış oldu.
Singo’da yıldızlarından sayılır bence
Maalesef ama olsun kazandık ya gerisi vız gelir ya
sakatlık formunu etkiledi %100’ünde değil maalesef
Bodoya yeniliriz klasik GS Tottenhamı yenip köy takımlarıyla berabere kalmıştık o hesap
Tek maçlık galibiyet abartmayın havaya girmeyin
Bugün kral biziz istediğimiz gibi havaya gireriz sizde Liverpool’la oynayın yenin sizi de görelim @uyanmakzorundayiz
Yenemezler Fenerliyse Moskovadan 3 yer Bjklısa ön elemede elenir katılamaz bile ama gelir Galatasaray’a laf atar utanmadan
Hangisisin Moskova’dan 3 yiyen Fener mi yoksa Köyferansa katılamayan BJK mı @uyanmakzorundayiz
Engellemiş beni PUHAHAHAHAA @uyanmakzorundayiz
Fener Bjk iyi olsa onlarla gurur duysak ama biri köyferansa katılamaz biri Moskovadan 3 yer bu da gelir Liverpoolu yenen Galatasaraya laf eder yazık
Hainlik alakası yok Türklerden futbol olmaz olmaz olmaz boşuna sevinmeyin kitleleri uyutuyor futbol
Hangisini tutuyon söyle ona göre konuşacam
Bir Türk takımının kaybetmesini bekliyorsan ya ezeli rakibi tutan bir holigansın ya da türk olmayan türkçe bilen bir yabancı ya da hainsin bu üçünden birisin özellikle şöylesin demiyorum muhtemelen bunlardan birisin çünkü söylemlerinin hiçbiri mantıkta de çok uzak ve lüzumsuz bir düşmanlık içeriyor
Öyle zaten bir kızın yorumuna “Gs kaybetse mutlu uyucaktım yazmış” ama şimdi bize doğruları söylemiyor futbol uyutuyor diyor aynen Gs kazanınca futbol uyutuyo Gs kaybedince dalga geçin o zaman uyutmuyo de mi
Türk futbolunu "umursamıyorsun" ya hani alacağı sonuçlara neden ilgileniyorsun veya kaybetmesi seni sevindirir? Bi de üstüne türk futboluna laf edeyim diye kendi lafını çarpıtıyorsun. Türk futbolu için şöyle harikayız böyle mükemmeliz demiyorum fakat yersiz yere gömmenin de bir anlamı olmaz değil mi?
Hala da futbol İngilizler şeysidir diyo ama İngiliz takımını yenen takım için sevinmiyor bu kadar kendiyle çelişen biri görmedim
Fenerliymiş
Öğredim
Moskovadan 3 yediniz kardeşim siz kime laf atıyorsunuz
Tebrik ettirdim başka bir yorumdan ajajsjsksksks
Buradan da tebrik et bakayım kıskanç Fenerli
@gslibayan1905 tebrikler
@gslibayan1905 özür dilerim
Ha şöyle ilk şunu yazsan bir şey demeyefez futbol kitleleri uyutuyo falan yakışıyo mu sana yani
Sizde Avrupada başarılı olun bizde sizi tebrik edelim
Özür dilerim
Ben Galatasaray'ı çok beğendim. Ilk defa okan hoca haddini bilerek doğru bir oyun planıyla Galatasaray'ı oynattı. Geçen sezonlarda antalyaspor veya kayserispor'a karşı ne oynatıyorsa avrupa maçlarında da aynı oyunu oynatıyordu. Halbuki avrupa kupalarında her maçın planı stratejisi farklı olur...
GS kapanan takımdı vede barış osihmenin kaçırdığı o golller yokmu affetmiyeceksin burası şampiyonlar ligi.. neyseki frankyurt maçındaki aptal hatalar burada olmadı..
İcarfi oyuna girince ofansif oyuncular yorgundu vede GS iyice geriye yaslandi. Tabi hakem en ufak itirazda sarı göstermesinin de katkısı var.
Hala hazmedemeyenler var. Yok şöyle oynamış yok böyle oynamış. Yüzde yüz gollerimiz kaçtı. Adamların da baskılı oynaması zaten normal hem gerideler hem kadro kalitesi var arada. Tabi kendileri 8 yedi bizim 9 yememizi bekliyorlardi 🤣
Maçı kazanmış olmamız sevindirici ancak oyun anlamında çok da estetik bir şey yoktu bol mücadele her alanda iyi pres yaptık neticede gelen 3 puan Tebrikler Cimbom !
Abi futbol siyonizmlerin sahibi siyonizmdir İngilizler demek futbol kitleleri uyutuyor
Tek maçlık bir plan ve oyun önemli olan devamı getirmek istikrar
@uyanmakzorundayiz Galatasaray bu sistemle diğer maçları çıksın her maçı kazanabilir...
Ben guvenmiyorum abi sadece oyuncuya bağlı oyuncuya dayalı bir sistem osimhen çıktı GS düştü
Türk takımları güvenemiyorum holiganlık değil bu Türkiye sirkiye futbolu yerimiz asya
Müthiş bir galibiyet olmuş, ne yalan söyleyeyim, böyle zaferleri gördükçe tüylerim diken diken oluyor! 😍 Hele Liverpool’a karşı kazanmak inanılmaz bir başarı. İlkay ve Barış Alper’in performansı göz kamaştırmış anlaşılan. İcardi'nin oyuna girdikten sonra savunmada etkisini kaybetmeleri biraz riskli olmuş ama sonuçta skor önemli! 💛❤️
Cevap
19Cevap
Bir fenerbahçeli olarak gurur duydum gerçekten Türkün gücünü gösterdiler liverpoolu rezil ettiler tebrikler Galatasaray 💛❤️
İnşallah kardeşim İnşallah 💛❤️💙
Solo il Gala
Mükemmel oynadılar, Beşiktaş vede Bodo Glimt maçındada böyle oynanmalı.
Okan Buruk hocayı kutlarım
hiç beklenmemiş bir galibiyet oldu 8 yemesek şükür diyorduk
Liverpool çok iyi oynadı
Savunmamız harikaydı
Taraftar coşkuluydu
Var ol GS var ol CİMBOM
Hep 300 milyonluk kadrosuyla 10 milyonluk takımlara yenilmiyor, arada 1.2 milyarlık takımları da yeniyor aferin :d
Harikaydı bence. Galatasaray çok güzel oynadı bence
10 numara Bi maçtı son dakıkalar titredik ama sonuca bakmak lazım 🤣🤣
😂👍🏻
Bitmedi bir türlü son 10. dak.
Kalpten gidecektim ya
@gslibayan1905 Haklısın. Ama sonuç istenen oldu
Çok şükür
@gslibayan1905 Tebrikler GS. Ama GS li değilim. BJK ye sempatim var. Sonuçta Şampiyonlar Ligi. Hangi takım olursa olsun desteklerim
Teşekkürler Avrupada bir olmalıyız Fener’de kazansın artık biz 1.5 milyarlık takımı yendik yani zahmet olacak
@gslibayan1905 Aynı fikirdeyim. FB de kazansa süper olur
@reykart2
Evet öyle oldu. Ama sonuç iyi oldu.
Kazansınlar onların rakipleri daha kolay yani
@gslibayan1905 Haklısın. Ama bazen Avrupa takımlarıyla şansız durumlar olabiliyor
Çok sevindim 💛♥️
Ayyy rüya gibiiii 💛❤️
tebrikler galatasaray oyun muthisti bence milyar euroluk takimi devirdik singo asiri iyi, jacobs'da ayni sekil🧿🇹🇷
Güzel mücadele ettik kazandık ama bunun devamı gelmeli bjk yi yenmeliyiz
Alnımızın teriyle, tarih yazarak kazandık 🟨🟥🇹🇷
Galatasaray'ı tebrik ederim.
maçı izlemedim. tebrikler
1 taşta 3 kuş
Tebrikler Galatasaray
Tebrik ederim iyi oynadılar
Ne dize getirmesi 3 puan almış olabilir ama oyunmuş oynadı sanki? Penaltı olmasaydı asla gol atamazlardı.
Ya gördük geçen gün 5 yediğinde
Bende ondan bahsediyorum şapşal. Frankfurtta ne oynadıki bunda da dize getirdi kelimesini kullanıyorsun diyorum. Övülecek bir oyun yok ortada diyorum
Frankfurt'ta ki maçta süperlig maçlarında ki sistemiyle oynadı yani yanlış oynadı ve doğal olarak 5'lendi. Ama Liverpool maçında rakibi bekleyerek savunma dörtlüsünü hiç hücuma çıkarmayarak haddini bilerek anadolu takımı gibi oynadı. Zaten Liverpool ile kafa kafaya oynasa burada da 5'lik olurdu! O yüzden stratejiyi ve oyunu övüyorum... Sonuçta Liverpool'un maç boyunca 2 net pozisyonu var ve Galatasaray'ın net pozisyonu daha fazla.
Zar zor kazandılar tek maçlık bir galibiyet GS kaybetmesi istiyordum olmadı maalesef üzücü gerçekler Türklerden futbol olmaz olmaz
Evet kaybetmesi istiyordum çünkü Türklerden futbol olmaz bu gece kazanır yarın bododan üç yer
Liverpool yüzünden olmasın Liverpool mu kötüydu GS mi iyiydi
Tarihi bir skor gurur duyduk.
harikayızzzzzz
Babam ve ben şok
Boşuna izledim gs yenilgisi çok keyifli olurdu
Dedi futbol kitleleri uyutmak içindir diyen insan
@gslibayan1905 yalan mı söyle uyutmuyor mu futbolun sahipleri siyonizmdir İngilizler demek futbol
@gslibayan1905 fotoğraf atacam bak link bak
Ya rabbi ya resulü başka tartışacak yer mi yok! Bana bildirim geliyor
Hangisini tutuyon açıkça söyle kurtul GS düşmanısın kabul et
İngilizleri yenen takım için niye mutlu olmuyon o zaman çelişme kendinle hadi açık açık söyle
Ya rabbi gidin yorumumdan!
Gitmiyoz bu kendiyle çelişiyor bize farklı sana farklı konuşmuş
Ya bana ne gidin özelde saç saça kavga edin
Yok Fenerli mi Bjklı mı söylesin yeter başka bir şey istemiyorum
Tamam sessizler sesi kusura bakma özür dilerim ileri gittim
GS’yi tebrik et
@gslibayan1905 tebrikler
Estağfurullah ama özelde tartışabileiisniz diye dedim, iyi geceler
Özür diledi ve Galatasarayı tebrik etti bitti tartışma
Tebrikler 😊
Tebrikler
Muhteşem
Kupon yapmıştım 1- 0 skor süper oldu
Barış alper dışında ben okeyim
Topa vuramıyor büyük takım oyuncusu değil
Kerem de bizdeyken çıldırtıyordu bu da onun gibi olmuş yani bi yere çok iyi gidiyor tamam mı hakkını verelim hızı fiziği topu taşıması çok iyi ama böyle arenalarda hata şansın yok az demiyorum yok diyorum çünkü her zaman şanslı olamazsın bunu değerlendiremeyen dev takımlara karşı
Izlemedim amasyada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?