Evet arkadașlar Fenerbahçe avrupa liginin vasat takımlarından Dinamo zagreb'e 3-1 yenildi! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe avrupa liginin vasat takımlarından Dinamo zagreb'e 3-1 yenildi! Maçı nasıl buldunuz?

300 milyonluk kadroyla, üçte birinden daha düşük bütçeye sahip takıma yenilmek...
Bu Türk takımlarından harbiden bir halt olmaz, Konyasporu yenmek için yüzlerce milyon harcıyorlar müptezeller
Abi Türklerden futbol olmaz hep derim yerimiz asya afc
Dinamo Zagreb 71 milyon Euro, Fenerbahçe 300 milyon Euroluk kadro değerine sahip. Zagreb'in seyircisi de yok. Fenerbahçe'nin en az 4-5 gol atması gerekirken 3-1 kaybetti. Yazıktır şu harcanan paralara.
Hocayı göndermek çare çözüm değil
Cevap
9Cevap
Maçı izlemedim ama sonuca da şaşırmadım. Hangi Avrupa takımı olursa olsun, Türk takımlarına ağır geliyorlar.
Avrupa'da takımlarımız başarısızlık yarışına girmiş gibiler. Birileri köy takımına elenir, birileri 5 yer, birileri ezilir.
Selamün aleyküm hayırlı geceler Ali Koç enkaz bıraktı enkaz Türklerden futbol olmaz olmaz olmaz sirkiye ligi
Sinirlerimi bozuyor bu fener şu sıralar yaa delirtecek
Taraf tutmuyorum ama bu takımın herşeyi değişmesi lazım
Sorun hoca değil sorun takımın komple kendisi oyuncuları komple yollanması lazım
Futbolcuların çoğu en önemlisi tedesco ne alaka ya çok mu aradılar
Şu maçı iddadan kaçırdık fbnin yenileceği belliydi
Son Avrupa şampiyonuna yenildiler
Tek çare hazreti İsmail 😁
Gülme komşuna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?