Spor yaparken, ağırlık antremanlarına, her bölgeyi kaç hareket ve set çalışıyorsunuz?

Ben bir ara hepsini denedim. Uzun yıllar her hareketi 4 set olacak şekilde çalıştım. Bir yere kadar geliştim, bir yerden sonra gelişim durdu. Göğüs için 3 hareket yaptığım da oldu, 6 hareket yaptığım da, ama hep 4 setti ve bu kadar set çalışmak 6*4: 24 set ettiğinden vücuduma fazlaydi sanki. Göğüs için 5 hareket yapmak istiyorum, 4 set çok olur diye 2 sete düşürcem. Yani totalde 10 set göğüse harcamış olcam. Sebebiyse göğüsün altını, üstünü, köşesini, içini her yanını çalışmış olmak için. Sırta gelince 4 hareket yapıyorum barfiks dahil. Bazen 2 bazen 3 set yaptığım oluyor. Bazense bazi hareketi 2 bazi hareketin 3 set yapıyorum. Setleri düşürünce gelişimim daha iyi oldu. Gözlemledim çünkü. Eskiden hep 4 set yapardım ne zaman 2 ye 3 'e düşürdüm ozaman vücudum güzel tepki verdi. En son göğüs için 2 set 4 hareket yaptım yani totalde 8 set eder, gelişim güzel ama ben bir hareket daha yapmak istiyorum. Detayları yorumda yazarım.

Spor yaparken, ağırlık antremanlarına, her bölgeyi kaç hareket ve set çalışıyorsunuz?