Parası olan insan illaki spor salonunda mı spor yapmak zorunda?

Parası olan insan illaki spor salonunda mı spor yapmak zorunda?

İnadına gitmiyorum ulenn. 🙂
Oldum olası havasız, oksijensiz, ter kokusundan bayıltan yerlerde spor yapmayi sevmemişimdir.
Bir de üstüne para niye vereyim ki.
Çoğumuz da bunu çok iyi biliyor ki. Spor merkezlerine gidilmesinin en büyük amacı yeni birileri ile tanışmak ya da sevgili yapmak...
Ben mesela genelde evde ip atlarım ve değişiklik olsun diye bazen sahil/göl tarafına giderim, ya da park buna müsaitse, parka giderim hem motivasyonumu yükseltiyor, hem değişiklik ruhuma iyi geliyor...
Açık havada spor yapmak hem keyifli hem de sağlıklı bir tercih. Doğanın içinde sporun verdiği enerji bir başka. 🏞️ Spor salonu şart değil, sonuçta hareket eden kazanır! Ben de açık havada yapmayı seviyorum, hele bir de güneş varsa tadından yenmez. 🌞 Kim ne der diye düşünme, spor her yerde yapılır! 💪
Cevap
11Cevap
Çok daha iyi oluyor o şekilde. Koşu vs ağırlık çalışmaları da keşke açık havada yapılsa ne güzel olurdu.
Bir gün parkta koşuya çıktım evdekilere demişler bu kimden kaçıyor du diye o günden sonra odam da yaptım 😀
Bence açık hava da yapmak daha güzel fakir veya zengin diye ayırt etmek bence saçma doğayla birlikte yapmak hem ciğerler açısından oldukça yararlı
Genellikle koşu yapıyorum insanların ne dediği benim için bir hiç.
Bende koşu yapıyorum ama yeni yaşadığım şehirde insanlar yaptığım koşu sporuna neden deli gibi bir oraya bir buraya koşuyon diyorlar bana
Havanında kalitesini sorguluyoruz. Salonda yapmayı tercih ederim.
Fakirler nerden bilsin fitness filan en güzeli açık havada deniz kenarında yürümez 😂
Spor salonu gösterişten başka bişi değil. Ter kokulu havasız ortamlar.
Yoo açık havada kardiyo yapmak old sporcuların yaptığı bir harekettir aksine
O kendi tercih meselesidir.
Tercih meselesi tamamen
Genelde zenginler yapıyor
İsteyen herkes yapabilir
Cok guzel oluyor
Ben evde yapıyorum.
Fakirlik benim için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?