Malum yaz geldi ve corona virüs önlemleri kapsamında kapatılan spor salonları açıldı. Gitmeyi düşünüyor musunuz yoksa açık alan veya evde yapmayı mı tercih edersiniz?
Fitness salonuna gitmeyi düşünüyor musunuz yoksa yaz aylarında açık alanda spor yapmak daha doğru bir karar mıdır bu dönemde?
Birde senin çalışma stilini bilmiyorum yani spor yapmandaki maksadın ne, önemli olan o mesela ben görünüm maksatlı giderim o yüzden spor salonu + doğa sporları mesela crossfit, dağ turları, kaya tırmanışları vb yaparım.
Kilo verme ve sıkılaşma amaçlı ben daha çok ağırlık yapıyorum haftada 3 kere 15-25dkk kardio ardından en az bir saat ağırlık baya fayda etti. Başlarda bir saat kardio yapıyordum kilo almıştım 🙄😅 sonradan 15 kilo verdim böyleylikle hedefe çok az kaldı
1 saat kardil ile kilo mu aldın 😂😂 yav millete 30 günlük diyet programı veriyorum çok istiyorlar ama uygulamıyorlar bu yüzden diyet yapıyorsan veya yapacaksan da asla programlayarak yapma ne kadar az öğün o kadar açlık hissi ne kadar çok açlık hissi o kadar çok yağ yakımı demektir kendince basit bir program ile diyet yap mesela ben bir ayda 15 kilo vermiştim daha sonra kas için çalışmaya başlamıştım sıkılaşmak için ve fit bir görünüm için ağırlık çalıştığın set aralarınıda kısa tut.
Diyet kaldıramam artık işin yanında az yiyorum zaten 😂 eskiden de 30 kilo vermiştim. böyle biraz dikkat ederek spor ağırlıklı gidiyor yavaş yavaş birden vermek istemiyorum zaten az kaldi 10kilo daha gitse tamam
Fazla değil 10 kilo, bunuda başarırsın ve kendini herzaman istediğin yerdeymişsin gibi dünün öyle hareket et bu düşünceler bile psikoloji altında seni ister istemez o konuma getiriyor 😅 başarılar diliyorum. 🙏
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Fitness salonuna gitmeyi düşünüyor musunuz yoksa yaz aylarında açık alanda spor yapmak daha doğru bir karar mıdır bu dönemde?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Salona tekrar devam etmeyi düşünüyorum açık alan sporları bana yetersiz geliyor.
Birazını açık havada yapabilse de insan kesinlikle fark çok
Çok tabiki ya fark bence tercihin salon olsun
Ikisi de tercihim her gün gidilmiyor zaten haftada 3 yeterli diger günlerde de yürüyüş yeterlidir 😊
Birde senin çalışma stilini bilmiyorum yani spor yapmandaki maksadın ne, önemli olan o mesela ben görünüm maksatlı giderim o yüzden spor salonu + doğa sporları mesela crossfit, dağ turları, kaya tırmanışları vb yaparım.
Kilo verme ve sıkılaşma amaçlı ben daha çok ağırlık yapıyorum haftada 3 kere 15-25dkk kardio ardından en az bir saat ağırlık baya fayda etti. Başlarda bir saat kardio yapıyordum kilo almıştım 🙄😅 sonradan 15 kilo verdim böyleylikle hedefe çok az kaldı
1 saat kardil ile kilo mu aldın 😂😂 yav millete 30 günlük diyet programı veriyorum çok istiyorlar ama uygulamıyorlar bu yüzden diyet yapıyorsan veya yapacaksan da asla programlayarak yapma ne kadar az öğün o kadar açlık hissi ne kadar çok açlık hissi o kadar çok yağ yakımı demektir kendince basit bir program ile diyet yap mesela ben bir ayda 15 kilo vermiştim daha sonra kas için çalışmaya başlamıştım sıkılaşmak için ve fit bir görünüm için ağırlık çalıştığın set aralarınıda kısa tut.
Diyet kaldıramam artık işin yanında az yiyorum zaten 😂 eskiden de 30 kilo vermiştim. böyle biraz dikkat ederek spor ağırlıklı gidiyor yavaş yavaş birden vermek istemiyorum zaten az kaldi 10kilo daha gitse tamam
Fazla değil 10 kilo, bunuda başarırsın ve kendini herzaman istediğin yerdeymişsin gibi dünün öyle hareket et bu düşünceler bile psikoloji altında seni ister istemez o konuma getiriyor 😅 başarılar diliyorum. 🙏
Teşekkürler güzel dileklerin için 😊🙏🏼
Rica ederim dostum 😊
şimdilik kendi imkanlarımla spora devam edeceğim, belki daha da normalleşince
Acık hava 4 mevsım tercıhımdır⭐️
En güzeli 😊
1-2 hafta daha gitmesem diye düşünüyorum aslında
Spor salonuna bağlı tabi sen bilirsin
Benim gibi soylu bir beyefendi parkta koşabilen
En güzeli 😊
Koşabilen neyse bilmiyorum da, koyabilir parkta 🙂🙂
Üçüncü düzeltme* koşabilir
Anladım anladım beyfendi 😂
Koşmamaya karar verdim, bu kadar yazım yanlışından sonra 😅😅
Yok yok koş sen sağlıkl ve fit olmak iyidir belki bu coronadan kurtulur tatil bile yapmaya firsat buluruz hazirliksiz yakalanmayalim 😂
Tatilimi leğende yapacağım ben 😅😅 büyük bir leğen aldım içinde yüzüyorum öyle kafama göre 😛😛
Ay yok bana deniz lazım sana iyi eğlenceler 😂
Hee gel Ankara’da deniz bulursan bana da söyle 🤣🤣
Denizsiz o kadar güzelse deniz olsa ne kadar güzel olurdu sen düşün 😏
Deniz olmadığına göre düşünmeye gerekte yok bence
Haklisin iyi geceler 🙋🏻♀️😊
😏😏
ben gıdecem cok ozledım acıkcası
Hijyen kurallarına uyuyor burda büyük bir çoğunluluk sorun olmaz herhalde orda da öyle kurallar varsa
seven göbeğim ile sevsin barışığım
Kas kutlemi evdede koruyabiliyorum
üşeniyorum ya
ihtiyacın yoksa üşen gitsin 😅
göbeğim popomdan daha büyük :(((
Tam tersi olsun bütün kizlarda 🙋🏻♀️😅
Sporla falan uğraşamam
Güzel kızların benimle birlikte spor yapması lazım
O zaman işiniz zor
Hayatım spor zaten
Düşünmüyorum