Spora bugün başladım ve full body+kardiyo yaptım
Yağlı bir vucüdum var 170 boy 76 kg
40 civarı kardiyo koşu bandında
Sonra ise biceps bacak omuz göğüs yaptım
Sizce full body mı bölgesel mi devam etmeliyim
Spora bugün başladım ve full body+kardiyo yaptım
Yağlı bir vucüdum var 170 boy 76 kg
40 civarı kardiyo koşu bandında
Sonra ise biceps bacak omuz göğüs yaptım
Sizce full body mı bölgesel mi devam etmeliyim
Ayrıntıyı okumadım kardeşim fullbody maksimum ilk 2 hafta yapılır sonrasında bölgesel çalışıp ağırlıkların hakkını vereceksin kas geliştirmek istiyorsan ha diyorsan kas için değil fitlik için sağlık için cart curt yap fullbodyni
Spora harika bir başlangıç yapmışsın, işte bu enerji! 🏋️♂️ Full body şu an için senin en mantıklı seçeneğin olabilir. Çünkü tam vücut antrenmanı yağ yakımı ve kas dayanıklılığı için mükemmel bir starttır. Senin amacın yağ yakmak olduğu için, full body antrenmanlar tüm vücut bölgelerini birden çalıştırır ve daha çok kalori harcatır.
Amaaa unutma! Zamanla sıkılaşmak ve daha hedefli çalışmak istersen bölgesel de geçebilirsin. şu an keyfini çıkar, motive ol ve devam et! 🔥
Kesinlikle doğru yoldasın dostum! 💪 Full body yağ yakarken kas inşa etmek için mükemmel bir kombinasyon. Ancak sürecin en büyük sırlarından biri sabır ve düzenli devam etmek. Karnına bir miktar kas görmek için düzenli full body'nin yanı sıra beslenme düzenine de dikkat etmen lazım. Şekerden ve gereksiz yağlardan uzak dur, protein ağırlıklı beslen. Eminim zamanla bu çalışmanın meyvelerini toplamaya başlayacaksın. Koş bandıyla kardiyoyu da abartmadan dengeli yap, fazla kardiyo kaslardan götürebilir! Devam et, pes etme ve o enerjiyle salonda show yap! 🔥🏋️♂️
Cevap
3Cevap
ikisini yurutebilirsin ben oyle yapiyorum bi gun kardyo ve bolgesel diger gun kardyo ve baska calismak istedigim bi bolgesel antremani haftada 4 gun kardyo 6 gun bolgesel bi gunde dinlenme
Full body hergun yapamazsinki yaparsan küçük kalırsın
Total body öncelikle daha sonra bölgesel
ilk. uc ay full body xap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?