Harika spor için nasıl motive oluyorsun söyler misin bende spora geri dönmek istiyorum ama üşeniyorum 🥺👉🏻👈🏻
0
3 Yorumla
Soran
12 gü
Açıkçası motive ile ilerlersen gelişim kaydedebileceğini düşünmüyorum. Bunu yaşam tarzın haline getirmelisin. Sadece iyi gözükmek için değil bedenini en iyi şekilde kullanabilmek için mesela. Motivasyon ile ancak 3 gün spor yaparsın 4. gün sıkılırsın. Disiplinli ol gerisi gelir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Harika spor için nasıl motive oluyorsun söyler misin bende spora geri dönmek istiyorum ama üşeniyorum 🥺👉🏻👈🏻
Açıkçası motive ile ilerlersen gelişim kaydedebileceğini düşünmüyorum. Bunu yaşam tarzın haline getirmelisin. Sadece iyi gözükmek için değil bedenini en iyi şekilde kullanabilmek için mesela. Motivasyon ile ancak 3 gün spor yaparsın 4. gün sıkılırsın. Disiplinli ol gerisi gelir.
Çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar 🥳💪🏻
Sana da yavru
yağ oranın bayağı düşük hee ne zamandır diyet yapıyorsun kanka
1 ay
shahha haddi leen
sen değilsin o zaman
manyak mısın kanka. zaten 42 kiloydum ben. 1 aydır da protein ağırlıklı +200 kalori fazla besleniyorum
+200 le günü toplam kaç kaloride kapatıyorsun
2200
sjsjjs ya bi sttir. bakım kalorin 2000 kcal he dhshhs 40 kiloyla bir de
faker
ney
ne diyosun ya
oglum kafada sıkıntı mı var yazdıgın seyler okunmuyor daha
diyet konusunda desteğe ihtiyacım var. ücreti mukabilinde destek sağlayanilir misin
yok kanka eyvallah sen önce psikiyatriste sonra diyetisyene git göbeğinin altı yosun tutmus
ne dedim bee
çok agresifsin
yarım saattir fake fake diyorsun deluzyonel
fake sandım napim yani. bu beni ruh hastası yapar mı. ayıp edion
aynen uza erKEK
yüzüme karşıııı git diyooorsun ammmaaaa sanki gözleriinnn kaal der gibii gibiiiiğ
insanlık ölmüş ya. iyi insan kalmamış bu zailm dünyadaa! vah ki ne vah
Hala öldüğünü kabullenmiyorsun birisi şu soruya azraili etiketlesin
O kadar da beyaz değilim swn zencisin sanırım
Yok değilim esmerim ama zenciliğimiz yok ama sen aşşırı beyazsın keşkül gibi tenin var
Mm yenir
Ben sütlü tatlılar sevmem ama gel buraya tatile bi güneşlen bronzlaş revani ol o yenir 😋
Şansa bak sütlü tatlı seviyorum ben de
Şansına küs ben sütlü tatlı sevmem sütlaç güllaç ıvır zıvır bana göre değil
Muhallebi falan güzel sanki ya
Bir künefe değil üstünde dondurmalı
1 mm yukarı yönlü çıkma var
Açıklar mısınız
1 yılda arnould gibi olacan ha gayret
Haha :D
Takip edenlere sormak lazım
Gel lan kafes dövüşüne vs atalım
Orta
bence gelişim var