Spor 1 ay Sırt kaslarım oluşmaya başlamışmı sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 6 aydır fitness yapıyorum anlayan arkadaşlara soruyorum sırtım gelişmeye başlamışmı yoksa banamı öyle geliyor🙂 https://imgyukle.com/i/J0xuYQ Sırt kaslarım oluşmaya başlamışmı sizce? Cevap Yaz 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
aysekaptanFenomen Takip Et Guru Yaş: 35 1 ay Spor konusunda 661 cevap paylaştı. iyi görünüyor 4 0 Yorumla
anyl7 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% 1 ay Spor konusunda hayatta yalan söylemem. 10 numara vücudun var. Kanat ver 😄 0 7 Yorumla Soran 1 ay Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum🥰 Yorumla anyl7 1 ay Masum 🙂 Üstteki yorumumu Youtube'a yazar mısın? Yorumla Soran 1 ay Anlamadım Yorumla anyl7 1 ay Eski bi video vardı. Onda diyordu Yorumla Soran 1 ay Neyi valla hiç anlamadım dediklerinizi Yorumla anyl7 1 ay Şu videonun ilk 10 saniyeyi izle anlayacaksın. Sonrasında küfür var. Haberin olsun. Onun dışında öncesini bilmiyorum ama başlangıç için gayet iyihttps://www.youtube.com/watch?v=BYXHZr3KR0Q Yorumla Soran 1 ay Hee izledim poz vermeyi felan bilmem öğrenirim artık zamanla😅 Yorumla
Gahakaş Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 89% 1 ay Bana tamamsın gibi geldi 1 1 Yorumla Soran 1 ay Yok daha değilim ya sadece sırtım erken gelişti nedense Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Yavaş yavaş oluşuyor evet ;) 0 1 Yorumla Soran 1 ay 👍🏻 Yorumla
Akbildengesiyok Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% 1 ay Spor konusunda 754 cevap paylaştı. Bisey yapma knk 0 0 Yorumla
_PlatenisTaken_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Devam fazla abartma kadında kötü duruyor 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 82% 1 ay Eski hali var mı 0 4 Yorumla Soran 1 ay Evet var Yorumla Semaptik 1 ay Onuda at belli olur Yorumla Soran 1 ay 2 link paylaşılmıyor soruyu sorarken eklemem gerekiyordu Yorumla Semaptik 1 ay Anladım dm den at Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
iyi görünüyor
Spor konusunda hayatta yalan söylemem. 10 numara vücudun var. Kanat ver 😄
Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum🥰
Masum 🙂 Üstteki yorumumu Youtube'a yazar mısın?
Anlamadım
Eski bi video vardı. Onda diyordu
Neyi valla hiç anlamadım dediklerinizi
Şu videonun ilk 10 saniyeyi izle anlayacaksın. Sonrasında küfür var. Haberin olsun. Onun dışında öncesini bilmiyorum ama başlangıç için gayet iyi
https://www.youtube.com/watch?v=BYXHZr3KR0Q
Hee izledim poz vermeyi felan bilmem öğrenirim artık zamanla😅
Evet gelişmiş
Hafiften belirmeye başlamış
Hafiften Belli Olmaya Başlamış
Bana tamamsın gibi geldi
Yok daha değilim ya sadece sırtım erken gelişti nedense
Yavaş yavaş oluşuyor evet ;)
👍🏻
Aşşşiırı iyi hocam
antrenman programınız nedir
Oluyor oluyor totoya da agirlik ver