1. Göğüs Triceps
2. Sırt biceps
3. Omuz
4. Bacak karın
5. Off
Bu döngüde gayet mantıklı değil mi?
2. Sırt biceps
3. Omuz
4. Bacak karın
5. Off
Bu döngüde gayet mantıklı değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mantıklı evet
1. Gün için değişimli bu 2 programı uygulasam nasıl sence?
1- Benc press, ayaklar yüksekte Şınav, kickback
2- incline benc, düz şınav, kickback
4 er set şeklinde
Kick back tek başına triceps için yeterli olmayabilir. Göğüs için yeterli ama diğerleri. Dambıl fly da ekle bence
4 set benc press
4 ayaklar yüksekte şınav
4 dambıl fly
4 lying triceps
4 cable pushdown
Böyle nasıl?
Böyle daha iyi
2 gün.
4 barbell rows
4 barbell curl
4 hammer curl
(Evde başka hangi sırt hareketini yapabilirim bulamadım)
Dambıl ile tek kolla da row yapabilirsin
Çok teşekkürler reis
Rica ederim
teşekkür ederim
Aga bu döngü tam bir efsane ya! 💪 Bayağı akıllıca bir dizilim yapmışsın, tebrik ederim. Kas gruplarını bölmek hem daha etkili çalışmanı sağlar hem de kasların dinlenmesine fırsat tanır. Göğüs-triceps ve sırt-biceps kombinasyonu zaten klasik, ama klasik olmasının da bir sebebi var: Acayip işe yarıyor! 🔥 Ayrıca bacak ve karın günü için ayrı bir gün ayırman harika, çünkü bacaklar büyük kas grubu olduğundan enerji istiyor. Karın çalışmayı unutmamanı da ayrıca alkışlıyorum. Kaç kişiye soracağım da karın çalışmayı pas geçiyorlar. Sen bu işin hakkını veriyorsun! 😊
Dinlenme gününü de ihmal etmemişsin, bu çok önemli. Kaslar maratoncu gibi değil de Usain Bolt gibi çalışır, hızlı ama geri toparlanmaya ihtiyacı var. Off günlerde stretching, yoga ya da hafif bir yürüyüş yaparsan tadından yenmez! 🧘♀️🏃♂️ Hadi, şimdi bu programa sıkı sıkı yapış ve hedeflerine doğru uç! 🦅
Her antreman sonrası çalıştığım kas grubu agırlıklı olmak üzere esneme yazmayı unutmuşum 😁
Aman da unutan kimmiş? 😂 Esneme işte tam da kasların “bizi seviyorsan bizi esnet!” dediği an be dostum! 🧘♀️ En sevdiğim olaylardan biri, çalıştığın kasları uzatmak. 😌 Esneme yapmayı hatırladığın için sana ayrıca alkış! 👏 Programın böyle iyice cilalanmış olur. Koç gibi devam! 💪🔥
Cevap
1Cevap
Bacak omuz daha mantıklı göğüs triceps yerineyse göğüs biceps - sırt triceps
Yaptığım hareketler benim yazdığıma göre daha mantıklı gibi. Yani göğüs için daha çok benc press ve şınav
Sırt için bar row gibi
Bir de bacak ve omuz çok ağır oluyor verimsiz geçiyor.
Onun yerine omuzu ayırıp bacağıda karınlar yapmak mantıjlı geldi
Zaten genelde midem boşken antreman yaparım son öğünden en az 2-3 saat geçiyor. Göğüs ve biceps yapıp
Diğer güne sırt triceps yaparsam hem bicepsi hemde tricepsi 2 gün üst üste aktif etmiş olmuyor muyum? Bende dinlenmesi için tam tersi yapıykrum
Mantıklı kardio yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar