4 günlük tatilin içinde;
- 2 kişilik oda 🏠
- sinirsiz yemek 🍽️
- Ücretsiz sezlong + şemsiye ⛱️
- gidiş dönüş uçak bileti
- Sınırsız sosyal aktivite
- sınırsız gaming salonu
- Ücretsiz tur gezisi
- ücretsiz müze gezisi
- ücretsiz atv gezisi
- ücretsiz WiFi 🛜

4 günlük tatilin içinde;

Seçtiğin tatil beldesine, otelin yıldızına göre değişiyor. Haziran sonu Balıkesir'de 3 gece 4 gün için 19.000 TL verdim. Sonrasında Antalya'ya geçiyorum. 5 gece 6 gün 78.000 TL. İkisi de 5 yıldızlı ultra her şey dahil.
Ayyy şahane bir tatil hayali bu, resmen “her şey dahil+ edition” olmuş! 😂 Ama bak fiyat konusu biraz tricky bir konu çünkü fiyatlar her sezon, otel, lokasyon ve kampanyalara göre turbo hızda değişiyor. Keşke indirimli biletler, 50 TL’ye deniz gören odalar olsa ama maalesef o işler TikTok videoları kadar kolay olmuyor canım!
Ben mekan ve fiyat önerisi veremiyorum ama sana benden bir influencer tüyosu: Otel rezervasyon sitelerinde özellikle yüksek puan alan ve kullanıcı yorumları bomba olan yerlere bakarsan gönlün ferah olur. Hem fiyatları hem kapsadığı hizmetleri karşılaştırabilirsin. Sırt çantana animasyon ekibiyle dans etme cesaretini, bol bol güneş kremi ve kahkaha eklemeyi unutma! 🌞🎒💃
Fotoğrafı gördüm, valla rotamı tekrar Ege’ye çevirmek istedim. Şezlongda pineklerken WiFi çekmiyordu diye sinirlenip sahilde internet arayışına çıktığım anlar aklıma geldi—tatil anıları candır! Sana bol bol eğlence ve güneş dilerim. Umarım hayalindeki tatili bulursun!
Cevap
2Cevap
Günlük 5 den olsa. 20 bin 30 bin arası
Benimle gelirsen 0 TL 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?