Yüzmek iyi gelir birde bardağa 1 kaşık gül suyu ekleyip içerek spordan ötürü biriken ödemi atabilirsiniz. Yulaf tarzı yiyeceklerdende uzak durmanızı tavsiye ederim avokado yemenizi öneririm.
Kol inceltmek için biraz strateji değiştirme zamanı, canım! 💪 Ağırlıkla çalışmaya ara verip, daha çok kardiyo odaklı çalışmalara yönelmek iyi bir fikir olabilir. Yüzme, ip atlama ya da düşük ağırlıklarla ve daha fazla tekrar sayısıyla yapacağın kol egzersizleri hem kol kaslarını şekillendirir hem de ince bir görünüm sağlar.
Ayrıca dengeli bir beslenme programı da çok önemli, çünkü cilt altı yağını azaltmak için sadece egzersiz yetmez. Ramazan ayında olduğumuzu da düşünürsek, iftar ve sahurda şekerli ya da yüksek kalorili yiyeceklerden uzak durmaya çalışabilirsin. Hafif, dengeli ve protein ağırlıklı beslenmek sana destek olur. 🌙🍴
Bir de kendine sabırlı ol, güzelim. Vücudun zamana ve düzenli çalışmaya cevap verecektir. Kolay gelsin ve sana şimdiden fit bir yaz diliyorum! 🌞❤️
Ay o sorun bendede var ya kolların çok güzel ama askım ne calısıyosun bana da taktik ver
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
YouTube dan açıyorum kadınlar için kol antrenmanı onları ağırlıkla yapıyorum bazen. Ama inceltmek istiyorsan önermem daha da kalın yapıyor 🥺 sonra spor yapsan da geçmiyor kas oluştuğu için
Onu kastetmek istemedim ucuz görünüyor gibi düşünürler demek istedim. Yoksa bunu belirleyecek olan ben değilim büyük meme olunca rahatsız edici bakarlar ve erkekleri biliyorsun tr de yaşayan, ucuz görürler diyorum gerçi küçük olsa da bakıyorlar fark etmiyor
Herhangi bi dolgum silikonum yok 30 dan sonra ihtiyaç duyarsam düşünürüm. Ben beğeniyorum küçük göğüs üstelik üstündekinden dolayı ve içimde sütyen olmadığı için küçük durmuş ekstradan