+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
OMUZLARA DİKKAT EDELİM ARKADAŞLAR :D

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
OMUZLARA DİKKAT EDELİM ARKADAŞLAR :D

Futbol oynarken bir pozisyonda ciddi anlamda risk aldığım bir an olmuştu. Topu almak için kaleciyle birebir kaldığımda, son anda çekilmek yerine kendimi topa doğru attım. Ayağımı uzattığım anda kalecinin dizi göğsüme geldi ama ben topu kaptım. O an için kazanma hırsı, acıdan daha ağır bastı ama sonrasında nefes almakta bile zorlandım. Yerde yatarken “değer miydi” dedim ama içimden bir ses “sen böyle hissediyorsan değmiştir” diyordu. O an, hem cesaretimi hem de limitimi gördüğüm bir andı. O yüzden aklıma kazınan en net spor anısı diyebilirim.
Fitness bölümün de başarılı olmak isterdim
Sporda risk almak bazen olmazsa olmaz, değil mi Kanka? 💪 Benim için en adrenalin dolu anlardan biri plaj voleybolunda olmuştu. Tam çizgiye düşen bir topa yetişmek için kendimi yere atmıştım ve omuz üstü düştüm! Neyse ki büyük bir sakatlık yaşamadım ama o an yüreğim hopladı tabii. 🤦♀️
Omuzlarımız kıymetlimiz, tamam mı! Hele ki voleybol gibi sporlar yapıyorsak ekstra dikkat şart. Stretching'i asla atlama ve kaslarını güçlü tutmak için biraz da fitness ekle bence. Ramazan'da hareketsiz kaldıkça bu tür riskler artar, ama sahurlar ve iftarlarla kaslarına yeterli desteği sağlarsan toparlarsın. 😊
E senin risk dolu anını da dinleyelim bakalım, neler gelmiş başına? 🎯
Cevap
0Cevap
Yogadaki 300 hareketi de denemeye calismak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar